Премахват синия талон. Връчват актовете в нета от 3 януари

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Премахват синия талон. Връчват актовете в нета от 3 януа

Мнение от TNT » 07 Окт 2015, 14:15

Stahlblau написа:2. Да нямаш право да си купиш кола без да имаш книжка.
3. Да нямаш право първата ти кола да е по-мощна от 101 к.с.

2. Значи печеля от лотарията нещо 136к.с. и не мога да го получа :mhihi:
3. Кола на мое име не съм имал, а в 4 цилиндрова кола почти не съм сядал, откакто имам книжка :dunno:

За нови шофьори може да има по-строги глоби/изисквания. Алкохол до 0,2 примерно. За скорост х1,5 или х2. Двойни точки да се отнемат и т.н.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 07 Окт 2015, 14:32

Leon написа:Явно сме съседи, но според мен еднопосочните улици (то реално няма улици, само дупки) са единственото решение на колосалния запек в този иначе хубав квартал.

Аз съм ок с идеята да се направят еднопосочни улиците, но изпълнението не е ок. Абсолютно съм сигурен, че някой в общината е взел карта и е надраскал за 2-3 минути улиците, без да се замисли какви глупости върши.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 07 Окт 2015, 14:34

vicho написа:
drago_pavlov написа:но тоя реформатор е страшно тъпо парче...

то да беше само тоя така, те 90% са с коефициент на интелигентност колкото на след-трениран гибон :kuku: :mhihi:

...след като лукарски (божо манчестъра) е министър на икономиката, какво повече да каже човек :banghead: :banghead:
но данчо може и математиката да реформира, ей я къде е
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 07 Окт 2015, 14:58

TNT написа:
Stahlblau написа:2. Да нямаш право да си купиш кола без да имаш книжка.
3. Да нямаш право първата ти кола да е по-мощна от 101 к.с.

2. Значи печеля от лотарията нещо 136к.с. и не мога да го получа :mhihi:
3. Кола на мое име не съм имал, а в 4 цилиндрова кола почти не съм сядал, откакто имам книжка :dunno:

За нови шофьори може да има по-строги глоби/изисквания. Алкохол до 0,2 примерно. За скорост х1,5 или х2. Двойни точки да се отнемат и т.н.

:lol:
Ти като един приятел. Направо все едно той го е писал тоя пост. :lol:

Идеята ми е, че хлапетата взимат книжка да кажем на Пежо 207 1.4... и после бам - 328ci или 330ci. И какво става като се качат на 200 коня? И те не знаят кво става! Точно там е проблема. Качват се на мощни коли и не знаят кво следва след това... И после Ани Салич в новините в 7 - "Шофьор на БМВ, блъсна/сгази/уби ... "

Какъв е смисъла от глобите като резултата е убито дете, или убит водач? Глобите не ги плашат! Дреме им - няма да ги платят и готово - имам поне 10 познати с над 1000 лева актове в КАТ и си бръмчат безгрижно... ;) Глобата е лекарството за болестта. Тя лекува симптомите, а не причината за появяването й. Докато лекуваме сипмтомите, а не причините - така ще сме ;)

П.С. и това че ти не си се убил и имаш някакви умения, не означава че всички са като теб ... Виждал съм хора които тотализират колите си в рамките на седмица след покупката им точно защото нямат уменията да се справят с висок клас автомобил.
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 07 Окт 2015, 15:15

Факт - хормоните и липсата на опит са лоша комбинация като се качиш за първи път от 75 на 150+ к.с. и съвсем различна като поведение кола. Моят преход към is-a беше от Пежо 205 дизел. Общото между двете е само, че имат 4 колела и волан...
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Окт 2015, 17:53

drago_pavlov написа:...

просто е извадено от контекста.

За последните 10 години са отпечатани 50 млн. стикери за "Гражданска отговорност" на цена 1,40 лева за брой.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар
Кара: X5 M, A8 4.2 TDI

Мнение от Стоян Чанев » 07 Окт 2015, 18:51

Всичко опира до "акъла" на човека зад волана, аз като съм на 20 години и карам мощен автомобил от първият си ден с книжка, да не би да съм тръгнал да беснея из улиците?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 07 Окт 2015, 19:38

Haddess написа:
djvisage написа:Не мога да разбера къде е проблема. То си има писта,казва се Дракон. Отиваш плащаш си и караш. Какво само дуднете,че нямало писта.

А някой знае ли как стой въпроса със златните талони? Привилегийте за тях ще останат ли?

Къде е Дракон на 150км. от София е на 250 от Варна :mhihi: Имаше полигони по София, продадоха ги да направят Декатлони,Били,Кауфланд :dummy:

Някой има ли идея колко струва да караш 1-2 часа на тая писта Дракон ? :dunno: Гледам в сайта им са писали някакви извънземни цени от някой на много тежки наркотици :kuku: та не вярвам да са такива... Ако може някой да обясни
http://www.dracon.bg/latest/index.php?o ... 9&Itemid=8
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 07 Окт 2015, 19:46

M-coupe написа:...
Някой има ли идея колко струва да караш 1-2 часа на тая писта Дракон ? :dunno: Гледам в сайта им са писали някакви извънземни цени от някой на много тежки наркотици :kuku: та не вярвам да са такива... Ако може някой да обясни
http://www.dracon.bg/latest/index.php?o ... 9&Itemid=8

Е то не са за сам човек тия цени :roll:

EDIT: Докато в новините тръбят за криминализирането на гонките, в същата медия анонсират Фаст енд Фюриъс Токио Дрифт... Да се чуди човек да ги бие ли, да ги е*е ли, какво ли... :banghead:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Окт 2015, 20:21

Stahlblau написа:Идеята ми е, че хлапетата взимат книжка да кажем на Пежо 207 1.4... и после бам - 328ci или 330ci.

В Пловдив гледам се върти Е60 530д учебно :dunno: Ако от 230 коня слезнеш на 80 няма да ти е лесно. Да не говорим за спирачния път на 200 коня кола и на 70-80. Напълно ти схващам идеята. Просто както ние се смеем как формулират законите, така и твоите така формулирани не стават. Също е много яко как се взима книжка на Фиат Пунто, после им се наложи да се паркира 1,5-2т кола :dunno: За мощност може да се поспори, но за размери мисля няма спор, че по-малките коли се паркират драстично по-лесно.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 07 Окт 2015, 20:24

Nickelback написа:EDIT: Докато в новините тръбят за криминализирането на гонките, в същата медия анонсират Фаст енд Фюриъс Токио Дрифт... Да се чуди човек да ги бие ли, да ги е*е ли, какво ли... :banghead:

Явно не само на мен ми е направило впечатление. Пълни лицемери. :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 07 Окт 2015, 21:22

Nickelback написа:Е то не са за сам човек тия цени :roll:

EDIT: Докато в новините тръбят за криминализирането на гонките, в същата медия анонсират Фаст енд Фюриъс Токио Дрифт... Да се чуди човек да ги бие ли, да ги е*е ли, какво ли... :banghead:

Да ама мен ме интересува за една кола цената :mrgreen: Не за друго ама по новините постоянно повтарят имало писти да ходим там да караме... Аз знам само за една писта (друг е въпроса, че е на 300км от нас :mhihi: ) на която ако не мога да отида да карам когато ми се кара за какви писти ми говорят изобщо тея бухали ? :dummy: Не че съм твърдо ЗА уличните гонки ама нека си говорим истини... писти било имало :censored:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 07 Окт 2015, 23:44

M-coupe написа:
Nickelback написа:Е то не са за сам човек тия цени :roll:

Да ама мен ме интересува за една кола цената :mrgreen: Не за друго ама по новините постоянно повтарят имало писти да ходим там да караме... Аз знам само за една писта (друг е въпроса, че е на 300км от нас :mhihi: ) на която ако не мога да отида да карам когато ми се кара за какви писти ми говорят изобщо тея бухали ? :dummy: Не че съм твърдо ЗА уличните гонки ама нека си говорим истини... писти било имало :censored:

Знам, че е тъпо, но погледни от друга страна. Не може на всеки да се угоди! На теб ти се кара бързо и т.н. - и айде писта да ти направи държавата, за да спазваш законите (или поне като повечето). Е ама не си само ти, нали. Айде да направим още няколко в близост до "големите градове", за да са спокойни всички.
Ама на други може да им се стреля с гранатомет, и сега да им направи държавата спешъл полигони около градовете, че нали и не може да е много далече.

Истината с реването за писта е, че като сте толкова много и толкова искате писта - Ми направете си, кой Ви е спрял? Ниви за "без пари", колкото искаш.

Не може всичко на готово и само да искаме, заприличваме на един особен етнос, който така или иначе ще ни превземе скоро. Но си мислех, че ще е по бройка, а не като манталитет.

P.S.
Дракона бил скъп, ама тя сигурно сама се поддържа тая писта и работещите там са на фотосинтеза.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Премахват синия талон. Връчват актовете в нета от 3 януари

Мнение от b00st » 08 Окт 2015, 7:47

То пък дракона една поддръжка едно чудо, да ти падне шапката направо. От цялата писта само новоасфалтираната част става за каране, другото е леш отдавна.

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 08 Окт 2015, 8:55

Kris написа:...

Не ми се спори ама да си обясня... Значи никъде не съм ревал, че искам да има писта пред вкъщи. Ако толкова ми се кара ще си наема платформа и ще отида до ДРАКОНА. Идеята ми беше друга, а именно, че по новините повтарят едно и също ''ходете карайте на писти'' да питам аз къде са тези писти ? Е сега ми се кара този уикенд на коя писта да отида да карам? Гледам на Ринга една има цена за 1 обиколка (25евро) и за 4, 40 и така... измислили са го хората :bowdown: А и мисля няма база за сравнение между двете писти ама все тая, сравняваме с каквото имаме. Не знам като цяло държавата да има проблем с хора на които им се стреля с гранатомет за разлика от проблема със ''стрийт рейсъри'' :dunno: Това за строенето на писта мисля няма какво да го коментирам... Те ''на запад'' щото като на някой му се докара и си строи писти и си кара всеки на неговата си :mrgreen: Пак казвам... не защитавам никого ама тва по малоумните ни нови къде го говорят е идиотщина... :no: http://www.nurburgring.org.uk/prices.php ... :clap:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата