Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!
Модератор: Общи модератори
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!
Maverick_VS, в момента правораздаването си работи по въпроса. Колко е право, как раздава и какво работи е друга тема.
Колегата пусна тема, няколко човека захапаха на гол бастун, и квалифицираха "обвиняемия". Никакъв шанс да се чуе и другата страна.
Това, което ми е споделено е абсурд да го поствам тук, най-малкото защото лично аз не съм свидетел на нищо от случилото се. Както и всички други в темата, освен колегата 520i
.
Съветите за искове за уронване на престиж, за набедяване, и подобни, са чудесни... и за двете страни
. Но зависи какъв ще е изходът на случката според правораздаването. Колегата избърза с темата, трябваше да изчака резултат, и след това да се сети, че се е разстроил, разчуствал и не може да спи, след което да ги подхване... Важи и за обратната страна.
И стигаме до момента с писането по форуми. Ами ако някой се разчуства от обвиненията тук, направи си един скрийн, и на адвокат... Не е популярно, но не е и невъзможно, всеки трябва да си носи отговорност за приказките
Колегата пусна тема, няколко човека захапаха на гол бастун, и квалифицираха "обвиняемия". Никакъв шанс да се чуе и другата страна.
Това, което ми е споделено е абсурд да го поствам тук, най-малкото защото лично аз не съм свидетел на нищо от случилото се. Както и всички други в темата, освен колегата 520i

Съветите за искове за уронване на престиж, за набедяване, и подобни, са чудесни... и за двете страни

И стигаме до момента с писането по форуми. Ами ако някой се разчуства от обвиненията тук, направи си един скрийн, и на адвокат... Не е популярно, но не е и невъзможно, всеки трябва да си носи отговорност за приказките

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Винаги съм писал едно и също в такива теми.
Когато се плюе по някой или да търсят другата страна или да не пускат темата. Да, не ви е работа да търсите на всяка фирма, но по-добре да не се одобряват тези теми.
Същото както иЗдирването на хора!
Когато се плюе по някой или да търсят другата страна или да не пускат темата. Да, не ви е работа да търсите на всяка фирма, но по-добре да не се одобряват тези теми.
Същото както иЗдирването на хора!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Темата не е забранена за другата страна, напротив има човек, който може да внесе яснота за хората захапали бастуна. Ако пък не им пука за това тогава още повече не виждам проблем с темата. Важното в случая, че всеки ще сърба това което си е надробил
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И какво, искате да кажете, че човек с автомобил за хх ххх лева е отмъкнал крушка за 220 лева?
Не го вярвам това много.
Не познавам колегата автор на темата, но и другия колега, който разбуни духовете със съмнения за почтеността на автора излага съвсем друга гледна точка, даже само я препредава с недомлъвки.
От къде е сигурен, че въпросният механик или какъвто е там в сервиза има достоверна версия?
Освен това, колегата автор е ходил до сервиза за да разбере какво се случва, едва ли е толкова нагъл, че чак да ходи на местопрестъплението и да търси отговорност.
Да, може и после моето мнение да е смешно на вероятните разкрития в последствие, но за момента смятам че е малко вероятно, човек в състояние да си позволи подобна глупост...Поне съдя по себе си.
Не го вярвам това много.
Не познавам колегата автор на темата, но и другия колега, който разбуни духовете със съмнения за почтеността на автора излага съвсем друга гледна точка, даже само я препредава с недомлъвки.
От къде е сигурен, че въпросният механик или какъвто е там в сервиза има достоверна версия?
Освен това, колегата автор е ходил до сервиза за да разбере какво се случва, едва ли е толкова нагъл, че чак да ходи на местопрестъплението и да търси отговорност.
Да, може и после моето мнение да е смешно на вероятните разкрития в последствие, но за момента смятам че е малко вероятно, човек в състояние да си позволи подобна глупост...Поне съдя по себе си.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Мдаааа...май колегата с кайена верно е гепил крушката
Между другото е възможно да го е направил неволно и после да се е сетил...аз така веднъж заредих едни 50 лева на една бензиностанция и купих литър масло, касиерката обаче ми фана само маслото и аз механично плащам само него, като тръгнах се сетих че е забравила да ми фане бензина и се кефя, че съм преебал лукойл да ама след три дни ми звънят куките така и така беги да плащаш викат иначе дело за кражба...и аз бегом....та може нещо подобно да е било и с колегата.

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Преди години шефа на М комплект, както и много служители влизаха във форума. Може би някой от тях още чете и другата страна ще се намеси за да се разреши случая без ненужни глупости.
Аз залагам на монтьорчето или грешка при завеждането на крушката обратно като наличност.
Аз залагам на монтьорчето или грешка при завеждането на крушката обратно като наличност.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
БЕЗ МАЙТАП а си доближил граничен пункт,а си окошарен с обвинение в бягство
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
E34 написа:Мдаааа...май колегата с кайена верно е гепил крушкатаМежду другото е възможно да го е направил неволно и после да се е сетил...
абе, стига щуротии, крушка съм гепил

Сложи крушката, фара не светна, взе си я майстора и до там. Моята крушка си работи, в баластта е проблема. За какво да гепя още една крушка? За резерва

Платих и 20 кинта за услугата (даже и бакшиш дадох на момчето). Защо не ми каза "ама и крушката трябва да платиш"? Пожелах лека вечер, майстора на мен и си тръгнах съвсем спокойно, както предполагам всеки от вас си тръгва от сервиз

П.С. Докато течеше "ремонта", около колата се събраха сигурно 4-5 други майстора, разглеждаха колата, разпитваха за екстрите, питаха дали "върви много" и цъкаха с език, един даже почна да пипа седалката и да пита има ли масаж

П.С.С. Ей сега се сетих, лично аз сложих кутийката с крушката на земята, за да затворя капака (седеше на капачката за вода на чистачките). Това би трябвало да го има на камерите

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Е.Димитров написа:И какво, искате да кажете, че човек с автомобил за хх ххх лева е отмъкнал крушка за 220 лева?
Не го вярвам това много.
Аз залагам на монтьорчето
+1
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Е.Димитров написа:И какво, искате да кажете, че човек с автомобил за хх ххх лева е отмъкнал крушка за 220 лева?
....
Ми може да е клептоман, бре

Тя и Уинона Райдър беше с доходи х ххх ххх долара, ма я хванаха да пипа по магазините

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
zazomazo написа:Е.Димитров написа:И какво, искате да кажете, че човек с автомобил за хх ххх лева е отмъкнал крушка за 220 лева?
....
Ми може да е клептоман, бре![]()
Тя и Уинона Райдър беше с доходи х ххх ххх долара, ма я хванаха да пипа по магазините
ххахахаха,и аз си го мислех,ама пък и темичка после да пусне ,ще стане малко като във лафа какво е наглост?
Да бутнеш баба си от 11тия и да я питаш къде отива..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Минава колегата, пробват, правят, струват и си тръгва - няма никакъв проблем тогава. В последствие, тази крушка се води на някой и той установява, че има една крушка по-малко - може да е паднала, може да е открадната - всичко може да се е случило. Работникът се сеща, че я пробвал на един с кайен. Крушката струва 220лв в магазина и трябва да ги извади от заплатата. Пуска жалба в полицията и се стига до тук. Кой крив, кой прав - сигурно ще се установи.
Колкото до холивудските звезди - те половината са откачени. Въобще не могат да се дават за пример - клептомани, наркомани, алкохолици ...
Колкото до холивудските звезди - те половината са откачени. Въобще не могат да се дават за пример - клептомани, наркомани, алкохолици ...

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
520i написа:П.С. Докато течеше "ремонта", около колата се събраха сигурно 4-5 други майстора, разглеждаха колата, разпитваха за екстрите, питаха дали "върви много" и цъкаха с език, един даже почна да пипа седалката и да пита има ли масажи т.н. Разменяха една пластмасова бутилка с водка и си доливаха в чашките от едно шише 0.250 мл Кока Кола
Тва не ми се верва много ама щом го казваш

П.С: Пускат те за издирване, ако те нема на постоянен адрес и ти звънят пък ти се криеш и те така...не вервам некой да те е пуснал.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Какъв е шанса, да се се разсеяли, да са ти сложили новата крушка и старата да е останала при тях - после да са го установили и за това да е цялата дъндания ? 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Хем майстора слага/маха, хем колегата си я опаковал и оставил. Тфа е все едно да зареждаш на бензиностанция, да оставиш парите на колонката и да си тръгнеш...
Тя целата дъндания е само у форума.
Тя целата дъндания е само у форума.
Последна промяна KPETEH на 08 Окт 2015, 10:05, променена общо 1 път
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."