Windows 10

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Windows 10

Мнение от Biankonero » 09 Юни 2015, 20:17

Din написа:с 8 цата ,аз ли обърках нещо не знам ма кат грейна един оранДЖаф екран .... ослепях 5 мин не можах го изтрая и замина,Не знам как щех са почувствам ко бех го плащал :mhihi:
по темата тази предупредителна икона за уин 10 я спирам и пак са появява ..... :dunno:

Трябва да деинсталираш ъпдейта (КВ3035583).

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 10 Юни 2015, 7:24

Biankonero написа:
Din написа:с 8 цата ,аз ли обърках нещо не знам ма кат грейна един оранДЖаф екран .... ослепях 5 мин не можах го изтрая и замина,Не знам как щех са почувствам ко бех го плащал :mhihi:
по темата тази предупредителна икона за уин 10 я спирам и пак са появява ..... :dunno:

Трябва да деинсталираш ъпдейта (КВ3035583).

:yes: :yes: готово
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 10 Юни 2015, 10:35

В момента съм с лицензиран Уин 7 и от седмица ми пуска съобщение, че мога безплатно да мина на пълна версия на 10, но ми се струва, че ще изям голямо дърво, та се въздържам. Има ли вече осмелили се?
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 10 Юни 2015, 11:48

Leon написа:В момента съм с лицензиран Уин 7 и от седмица ми пуска съобщение, че мога безплатно да мина на пълна версия на 10, но ми се струва, че ще изям голямо дърво, та се въздържам. Има ли вече осмелили се?

По-добре изчакай да излезе официалната версия, сега долу в дясно пише "Windows 10 Pro Insider Preview, evaluation copy" и не знам дали ще се махне това като излезе официално. Иначе ако обновяваш от 7 на 10, ще свикнеш бързо, почти същия интерфейс. Аз сега съм с 10, но като го пуснат официално мисля да си го преинсталирам на чисто, ще пробвам директно 10 със серийния номер от 7, ако не стане ще сложа първо 7, ще го активирам и върху него 10, въпреки че така е по-голяма боза.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 10 Юни 2015, 13:25

Не знам какво толкова правите с компютрите си и от какво толкова сте недоволни относно Windows. BSOD със 7, 8, 8.1 не съм виждал, обаче с XP, охоо. Ако е за следене, да, мога да се съглася. Но че не е стабилен, че не работи, че бил бъгав и т.н., никак не мога да се съглася. Доволно време съм бил потребител и поддръжка(непрофесионална) на Windows от почти 20 г. и не малко време го ремонтирам на други компютри. 90% от проблемите на ОС са от задклавиатурното устройство, в което съм се убедил за това време.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 10 Юни 2015, 14:33

Elesar74 написа:Не знам какво толкова правите с компютрите си и от какво толкова сте недоволни относно Windows. BSOD със 7, 8, 8.1 не съм виждал, обаче с XP, охоо. Ако е за следене, да, мога да се съглася. Но че не е стабилен, че не работи, че бил бъгав и т.н., никак не мога да се съглася. Доволно време съм бил потребител и поддръжка(непрофесионална) на Windows от почти 20 г. и не малко време го ремонтирам на други компютри. 90% от проблемите на ОС са от задклавиатурното устройство, в което съм се убедил за това време.

На 7ца съм виждал
На 8.0 също

Нали знаеш зад всеки развелн компютър седи по един юзер който нищо не е правил :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 18 Окт 2015, 13:03

И аз съм вече Windows 10 на лаптопа ,досега бях с 7-та,имам добро мнение за 10-та добре се държи,а и тръгна ми блутута с тази 10-ка ,досега не искаше да работи.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Мнение от PolandBall » 20 Окт 2015, 23:51

Win10 е ок. Не е по-бърз от Win8 както някой си мислят. Даже SFC не работи още както трябва(дано го оправят скоро). Ако не беше DX12 изобщо нямаше да грейдвам до 10.
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Ное 2015, 0:46

Само аз ли имам ядове при максимизиране на видео ? :banghead: :banghead:
Изчезва някъде клипа и остава само звука за фон,дали и майкрософта и помията,един продукт читав нямат ве
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 11 Ное 2015, 9:06

Bogat-Beden написа:Само аз ли имам ядове при максимизиране на видео ? :banghead: :banghead:
Изчезва някъде клипа и остава само звука за фон,дали и майкрософта и помията,един продукт читав нямат ве

За какво видео става въпрос, че това което описваш обикновенно е от насран флаш.
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 11 Ное 2015, 9:52

Aхаа,значи да го затрия и да го инсталирам пак Flash PLayer-a?
Само за клипове иде реч, наистина може би си прав!

Сега проверих ,на Edge не ми ги прави тия магарии,на Opera и Chrome обаче да..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 11 Ное 2015, 10:17

Тоя флаш как не са го зарязали всички не мога да разбера, по-вреден е от вирус.
Never mistake motion for action...

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 11 Ное 2015, 10:59

Leon написа:Тоя флаш как не са го зарязали всички не мога да разбера, по-вреден е от вирус.

Kakви алтернативи има,бъди по-снизходителен към индианците като мен :lol: :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 11 Ное 2015, 11:08

Bogat-Beden написа:
Leon написа:Тоя флаш как не са го зарязали всички не мога да разбера, по-вреден е от вирус.

Kakви алтернативи има,бъди по-снизходителен към индианците като мен :lol: :help:

HTML 5 :yes: До тогава си ъпдейтни драйверите на видеото, последния флаш и разреши хардуерното ускорение :bchug:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 11 Ное 2015, 11:48

Не вервам да има проблем с драйвърите на видеото,преинсталирах Опера и Хром няколко пъти,както и Флаша.
Ядовете си стоят същите и с двата браузъра,с Мозила и Едж никакви ядове :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата