Moto GP - 2015г.
Модератор: Общи модератори
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: Moto GP - 2015г.
4ти завърши,а отначало беше повел.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI
Хорхе поведе на старта (както винаги
), после получи някакъв проблем с визьора и изостана.
Маркес пак натискаше като луд и отново допусна грешка.
Според мен битката до края между Доктора и Лоренсо ще е брутална.

Маркес пак натискаше като луд и отново допусна грешка.
Според мен битката до края между Доктора и Лоренсо ще е брутална.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Гледах едни интервюта преди няколко дни с Лоренсо и Роси.
Лоренсо обича да води, когато е първи кара по възможно най-добрия начин, когато има човек пред него не можел да кара толкова прицизно.
Роси обича да има борба рамо до рамо, да има адреналин, тогава е най-добър и предпочита този вид двубой.
Мисля, че казват истината.
Обмислям ходене да гледам на живо, някой мераклия за Валенсия? Мислех и за Арагон, но е пистата е в нищото и се достига трудно..
Предните години Роси го нямаше никакъв и все отлагах гледането, но сега ми се струва много подходящ момент.
Лоренсо обича да води, когато е първи кара по възможно най-добрия начин, когато има човек пред него не можел да кара толкова прицизно.
Роси обича да има борба рамо до рамо, да има адреналин, тогава е най-добър и предпочита този вид двубой.
Мисля, че казват истината.
Обмислям ходене да гледам на живо, някой мераклия за Валенсия? Мислех и за Арагон, но е пистата е в нищото и се достига трудно..
Предните години Роси го нямаше никакъв и все отлагах гледането, но сега ми се струва много подходящ момент.
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
Вчера Лоренсо беше безкомпромисен. Вале и Педроса направиха уникално състезание, до последно си мислех че Доктора накрая все пак ще успее да стане втори, ама за малко не успя.. Маркес отново направи голяма глупост, това момче си мисли, че състезанието се печели първите 1-2 обиколки явно.
- BorislavB
- ентусиаст
-
малко да вдигнем темата. остават 3 състезания а доктора води в класиране пред лоренцо с едва 18 точки. стискам му палци и се надявам да добави още едина титла към неговите. между другото филма за MotoGP е качен в нета така,че който иска може да си го дръпне.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Педроса изпъкна много на полу-сухата писта.
Ясно е, че борбата ще е между Лоренсо и Роси.
Попаднах на изказване Лоренсо, как той губел от това, че споделя телеметрията си с Роси, но Роси отвърна, че и той е губел, когато Лоренсо е бил новобранец и е гледал всичко от него.
18 точки не са хич малко, трябва всеки път Лоренсо да е пред Роси за да има шанс за титлата.
Ясно е, че борбата ще е между Лоренсо и Роси.
Попаднах на изказване Лоренсо, как той губел от това, че споделя телеметрията си с Роси, но Роси отвърна, че и той е губел, когато Лоренсо е бил новобранец и е гледал всичко от него.
18 точки не са хич малко, трябва всеки път Лоренсо да е пред Роси за да има шанс за титлата.
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Старта в неделя беше интерсен.
Педроса здраво избухна и донесе радост в бокса на хонда, все пак е тяхната писта .
Перфектен резултат за Роси за крайното класиране.
Педроса здраво избухна и донесе радост в бокса на хонда, все пак е тяхната писта .
Перфектен резултат за Роси за крайното класиране.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Тези са луди, първите 4-ма завършиха в 1 секунда общо. Почти всички обиколки бяха като последна, двойни изпреварвания в челото и т.н. Невероятно е как си вървят с 340+на много от пистите.
Който не го е гледал, да си го сваля, не е за изтърване
Който не го е гледал, да си го сваля, не е за изтърване
- BorislavB
- ентусиаст
-
наистина може би най-интересното състезание за този сезон,а се очертава и последните 2 да са такива...
ЕДИТ: мисля,че доктора можеше да покаже повече просто беше забавен доста от йаноне и маркез.
ЕДИТ: мисля,че доктора можеше да покаже повече просто беше забавен доста от йаноне и маркез.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Маркес последните 2 обиколки показа какво може. Доктора никой не го е спрял да изпреварва, това не е Ф1..Толкова успя днес, все пак тръгна 7, никой не му е виновен!
И аз искам доктора да вземе титлата, понеже съм уверен, че няма да има друг шанс за напред, но конкуренцията е много силна и ме дразни, когато има приказки, как някой го е забавил..
И аз искам доктора да вземе титлата, понеже съм уверен, че няма да има друг шанс за напред, но конкуренцията е много силна и ме дразни, когато има приказки, как някой го е забавил..
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
Какво значи, че Яноне и Маркес го били забавили Доктора..? Като е бил по-бърз от тях, да ги е изпреварил. Просто за разлика от Лоренсо неговият стил е друг - докато Хорхе предпочита да поведе и е отпред диктувайки темпото, Роси предпочита да кара през по-голямата част отзад, да дебне и да атакува в края. Вчера просто не му се получи.
На мен друго ми направи впечатление - как всеки един от 4-мата се опитваше да си пази гумите и затова в отделни етапи от състезанието ту бяха по-напред, ту поизоставаха малко. Накрая Маркес най-добре се справи с финалния щурм.
На мен друго ми направи впечатление - как всеки един от 4-мата се опитваше да си пази гумите и затова в отделни етапи от състезанието ту бяха по-напред, ту поизоставаха малко. Накрая Маркес най-добре се справи с финалния щурм.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Пак да повторя, първите 4-ма да завършат състезанието в 1 секундна е уникално каране, не бавене или не можене. Това става в квалификация обикновено.
Много са добри, а шоуто е страхотно. Ф1 и една десета от това не може да предложи в момента. Там я се натиснат да се изпреварят в 1-2 обиколки, я не.
Много са добри, а шоуто е страхотно. Ф1 и една десета от това не може да предложи в момента. Там я се натиснат да се изпреварят в 1-2 обиколки, я не.
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Като гледам тоя Инаноне ли е къв е не го знам е пред Роси 3-ти много ма е яд..къв е то смешник
Изпуснах го и тва състезание и е било здраво щом са в 1 секунда 4-мата.. и като гледам че Роси не е първи пак
и води само с 11 точки на Лоренсо дано да вземе титлата накрая, че почти цял сезон е 1-ви и баш накрая ако са осере смяха ще е пълен 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Дукатито вървеше ужасно много на правите, изпреварваше с лекота всичко живо. По едно време изпревари Роси и Маркес наведнъж! Не се вижда това всеки ден. Не случайно е 3-ти!
- BorislavB
- ентусиаст
-
да буквално дукатито летеше на правата щом минаваше хондата, която също си е бърза на правите. не съм съгласен,че е смешник дукатито доколкото виждам е доста трудно за каране като се има в предвид,че си изяжда гумите доста бързо. аз лично знам само кейси стонър да е карал така конкурентно с дукати мисля,че йаноне не е за подценяване.