Поредната GTA случка на пътя..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: Koenigsegg

Поредната GTA случка на пътя..

Мнение от powerrage » 24 Окт 2015, 22:52

Здравейте колеги, пиша я тая тема най-вече за да споделя какво ми се случи, ясно ми е че нещата няма да се променят с писане по форумите.

Та прибирам се аз по бул. Рожен в София, посока надлез надежда, на светофара срещу локото спирам в лента за направо, като вляво от мен остава единствено тази за ляв завой. Там се нареждат едни хубавци с черна 46ца, светва зелено за направо, тръгвам, но в същия момент тръгват и те, с крайно агресивно засичане да ме изпреварят (точно срещу тях е колоната от насрещно движещи се, в случая чакаха на техния си светофар) при което още като усетих накъде отиват нещата заварих педала и си излязох пред тях..

Всичко точно, ама решиха че ще ме сплашват, задето не съм си дал доброволно предимството, което ми се полага и се почна едно преследване между колите, минахме през надлеза и продължихме нагоре посока бул. К.Величков (кауфланд банишора). Там вече се наложи да спрем, индивида от задната седалка (бяха трима в колата до колкото видях) слезе, дойде при мен и започна да ми блъска по стъклото крещейки някви подкани да сляза и аз. Попрецених ситуацията и реших че в никакъв случай не е оферта да слизаме с момчето което се возеше при мен, точно в тоя момент заварих пак педала, завивайки на червено между трамваите, което всъщност ги блокира тях и успяхме да им избягаме.

Колата им беше черна Е46, 330 дизел с фабричното гърне, сочещо надолу, мисля че ксенон на рефлекторен фар и на 330-ката се беше отлепила нулата, колата беше преди фейслифта. Регистрация СА, друго не запомних.

Изход от такава ситуация виждам само или чрез някакъв вид надмощие над подобни баДки, или чрез такова бягство... не мисля че е нормално в европейска столица човек за да оцелее или да си носи оръжие или да прави безброй нарушения, опитвайки се да им избяга на такива. :dunno:

Потресен съм от утайката по тия улици, кажете вие как се справяте с изродите, щото почват да са на всеки завой :bang:

PS. Горното се случи към 8 вечерта днес, аз също карам е46 (което безброй пъти ми е навличало подобни неприятности)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Поредната GTA случка на пътя..

Мнение от bum_bum » 24 Окт 2015, 23:06

То там района си е такъв. По аналогията с ГТА смятай, че си в Bohan :mhihi:

Аз с изродите се справям като в такава ситуация просто ги оставям да ме изпреварят и да ходят на където са тръгнали. :dunno: А още повече, че половината карат толкова глупаво, че след 2-3 светофара без да си давам зор съм пак пред тях.

Вземи си едно такова и ръси наред :mhihi:

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 24 Окт 2015, 23:46

powerrage написа:...

Започни да го снимаш и сам ще си се върне в колата... Но определено бих заложил на варианта със спрейчето ^ отваряш един пръст, цврък и айде :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 25 Окт 2015, 0:01

Поредното потвърждение на мнението ми, че в България цари закона на джунглата и по пътищата има повече австралопитеци (правя аналог с така популярните бради :mhihi: ) отколкото хомо сапиенси. Некадърността изобщо няма да я коментирам, само ще спомена че е някаква мания на българина да минава кръстовища от грешна лента само и само да мине 2-3 коли по-напред. И аз съм се отказал да "споря с радиото" и ги оставям да си чупят главите и само се моля като направят белята само те да пострадат :conf:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 25 Окт 2015, 0:10

На мен един скоро преди 7-8 дни ми се обяснява,че с предимство бил този,който карал по-скъпа кола :dunno: Той с е39,аз с е36 и щеше да ми се навре челно. Аз вече трябва и оценител да ставам :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 25 Окт 2015, 0:16

Начи общо взето си решил да се правиш на батка, докато не видя че са 3 огромни гардероба и реши да си мишкуваш в колата заедно с приятелчето ? :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Потребител
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: Koenigsegg

Мнение от powerrage » 25 Окт 2015, 0:29

Не мисля че да се възползваш от предимството си е равно да се правиш на бадка... :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 25 Окт 2015, 0:45

Откога спазването на правилата е равносилно на да се правиш на батка? Ако беше слязъл той на следващия светофар да чука по прозорците и да грухти, тогава щеше той да е батката.
В конкретната ситуация и аз бих постъпил по същия начин, но щях да го държа докато стигне насрещното движение и да го принудя да спре и да стане за смях :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Окт 2015, 1:23

Don_Diego написа:Откога спазването на правилата е равносилно на да се правиш на батка? Ако беше слязъл той на следващия светофар да чука по прозорците и да грухти, тогава щеше той да е батката.
В конкретната ситуация и аз бих постъпил по същия начин, но щях да го държа докато стигне насрещното движение и да го принудя да спре и да стане за смях :mhihi:

Ти ако очакваш да прочетеш нещо по-различно от ogata... значи много си се объркал :)

Иначе... подобни тъпанари има всеки ден, на много кръстовища, в много автомобили... това, че е бил с Е46-ца може би е чиста случайност... със същата сила съм ги срещал такива в какви ли не марки и модели...

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 25 Окт 2015, 3:21

Идиоти винаги е имало и винаги ще има и тук и по Света. Има безброй клипове от братска Русия какво се правят по пътищата батките с бухалки, оръжия огнестрелни и каквото имат под ръка. Бях пуснал преди 1 милион години една тема "Носите ли нож в себе си?", мисля точно я цитирам, та в ситуацията направо показваш някоя Макарена и ще се изпари човека който ти е тропал на прозореца.

Разбира се това са много филми и най-добре е човек да не влиза в каквито и да е било ситуации подобни. Особено вечер, вечер когато под прикритието на ноща 2 уискита и половин грам амфет батките са безсмъртни.

Трите момчета/мъжаги от колата 100% са регнати тук, така че честито на позналите се :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 25 Окт 2015, 9:02

Я уточни за кой точно светофар става дума?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 25 Окт 2015, 9:23

"Мноооого ги харесвам тези, особено задължително да са с качулки на главите си"
Много са актуални..........
Питам ги-като какви се изживяват,по богати ли,по силни,или какво по от останалите на пътя?????

Очукано бмв,и вътре необръснато създание с качулка на камбаната,и....................виж те го,-ТОЙ Е..........-
Ще им кажа така-изберете си да подражавате на друг тип хора,или просто бъдете себе си ако можете де..........

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 25 Окт 2015, 9:52

Понеже ми се изтри дългото и прочувствено мнение, ще направя телеграфно резюме :mhihi:

Пълно е с такива идиоти всеки ден и навсякъде - глупави, невъзпитани, необразовани. Като слязат от колата са пак около теб - магазина, ресторанта, болницата, улицата. Това е сериозен проблем.
Не можеш да биеш всички, че ако попаднеш на форумна нинджа ще ти извади нож, пистолет, спрей, картечница и граната. Освен това е 7% мазнини и си бие добре винаги :conf: (сега да не се засегне някой, просто се шегувам ;) )
За това леко и без напрежение, все пак си тръгнал за някъде. Превърни софийското каране не в каране (удоволствие, правила, закони), а в загубено време между дестинациите и ще ти е по-лесно.
В държава с прост народ и изпроствяващо население с тенденция за деградация, това е скапаната реалност.

В един нормален свят нещата стават с псуване, викане и евентуално спречкване. Не с нож, граната нокаут и тн. Тоест хората слушат какво им говори другият. Както и защо аджеба той им крещи и вика, дали пък самият главен герой не е крив?! Ей такива мисли..
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 25 Окт 2015, 9:54

Аз лично си нося това: ( за такива баДки )
pistol.jpg

Navy Seals Pistol :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 25 Окт 2015, 10:03

netmurder написа:Аз лично си нося това: ( за такива баДки )
pistol.jpg

Navy Seals Pistol :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз също имам оръжие, но искам да те питам би ли го извадил и използвал,аз май не........
Няма да мога да понеса отговорността.
Да не ме разбереш погрешно.но може би ако стане мноооого напечено ще се стреля,е в краката сигурно..............

Следваща

Назад към Извън Темата