Moto GP - 2015г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Moto GP - 2015г.

Мнение от alekangg » 24 Окт 2015, 15:51

skoti79 написа:Защото не беше разбрал, че е станал 4-ти и тръгна да влиза в кошарката на топ 3

:D Благодаря за информацията, аз го гледах на немски и не разбирам нито дума..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 25 Окт 2015, 10:03

Пфф Роси си изпусна нервите и ще си понесе последствията.
Факт е че Маркез си го притискаше, но кво да го остави само защото е Роси ли ??
Доста долна постъпка да го избута по такъв начин.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 25 Окт 2015, 10:20

Опаа, айде да сме обективни.
Как така всички фенове на маркез и Лоренцо не коментират или не сте видяли , къде е главата на 93 и как удря с каската си Вале точно в коляното ?
При подобен удър, рефлекса с коляното е напълно нормален за да запази баланса си 46.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от xerial » 25 Окт 2015, 10:52

Вижда се нещо такова ,но от онбоард камерата се вижда мн добре какво се случи:
https://m.facebook.com/groups/220459963 ... 9&_rdr#_=_

А и ако има наказан това щее Роси, не Маркез.
Бтв аз птрдпочитам Роси пред Лоренсо за световен шампион.

А това го гледаш с бг коментар е жалка пародия, нашите журналя са не трагични а не знам какви... :puke:
Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 25 Окт 2015, 11:13

skoti79 написа:Опаа, айде да сме обективни.
Как така всички фенове на маркез и Лоренцо не коментират или не сте видяли , къде е главата на 93 и как удря с каската си Вале точно в коляното ?
При подобен удър, рефлекса с коляното е напълно нормален за да запази баланса си 46.

Обективността обикновено липсва у феновете на Роси и у теб не е по-различно.През целият завой погледа на Роси беше обърнат към Маркес,след това Роси намали драстично излязоха прекалено широко благодарение пак на Роси и вместо да гледа към следващия завой Роси предпочете да поритне Маркес.Този удар си има и предистория все пак,така че каквото и да се говори от тук нататък мисля,че е излишно.Толкова много се изложи доктора този път че не е истина,всъщност се излага от цяла една седмица насам с поведението си.Този филм и преди се е разигравал толкова много пъти като потърпевшите винаги са били останалите ездачи като Биаджи,Гибернау,Стоунър а сега и Маркес.Надали ще го санкционират доктора от Дорна надали ще се решат да го санкционират точно сега ,когато интригата се свежда до последният кръг,а и още повече да санкционират именно златната си кокошка надали...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от xerial » 25 Окт 2015, 11:49

Изглежда вече е наказан с 3 наказателни точки ,което е стартиране от последна позиция.

Мега ттъпо сам да се прецака така,защоъо какво и провокация да има , това беше недопустимо..
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от skoti79 » 25 Окт 2015, 12:38

Greaddy - явно не си следил цялата тема, за да ми кажеш, че не съм обективен .

Да, -3 точки и старт от последното място във Валенсия .

https://www.facebook.com/FastBikesMagaz ... 931530671/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 25 Окт 2015, 15:14

Роси може да каже сбогом на титлата, освен ако Лоренсо не падне някъде във Валенсия, но това ще е супер минимален шанс. Оака се сам, няма на кой да се сърди Роси

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от skoti79 » 25 Окт 2015, 16:41

:mhihi: :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар
Кара: e30
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от jp_montoya » 25 Окт 2015, 18:50

Маркес пусна умишлено Лоренцо и тръгна да държи Роси, това също беше очевидно. Маркес търсеше провокация през цялото време с късните спирания, но се надявах Роси да се измъкне, защото това с крачето и на мен не ми хареса, напомни ми малко на мръсните номерца на Шуми, но явно напрежението е било нечовешко и нервите му не издържаха. Действията и на двамата не бяха fair. Ако Педроса е в същата форма и поведе и във Валенсия, ще е много интересно и Роси ще има някакъв шанс, но в Испания Маркес 100% пак ще пусне Лоренцо.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 25 Окт 2015, 21:01

поредния път в който маркез показва колко е "умен". не знам кому бе нужно да се натиска на валентино,а да не остави двамата съотборници да си направят състезанието и да спечели по-добрия. много добре се видя как маркез пропусна лоренцо и веднага се зае с това да забави доктора. в предишното състезание по-същия начин го е бавил, хората от йамаха са гледали графики и са видяли как отваря по-късно гаста как намаля нарочно по-рано и т.н.
мисля,че се се наговорили двамата да работят срещу доктора и ако това е вярно просто не мисля,че тези хора са достойни да застават на решетка до другите. който каквото иска да ми говори... да симпатизирам на доктора и това може би влияе още повече върху мнението ми,но не мисля,че маркез трябваше да се меси в битката между йамахистите. доктора му показа на един два пъти,че върши глупости дори с махна с ръка,но пишлемето (без извинение) не се отказа и продължи с опасните изпреварвания. а уж от малък харесвал доктора..... :bang: :bang:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 25 Окт 2015, 21:15

BorislavB написа:поредния път в който маркез показва колко е "умен". не знам кому бе нужно да се натиска на валентино,а да не остави двамата съотборници да си направят състезанието и да спечели по-добрия. много добре се видя как маркез пропусна лоренцо и веднага се зае с това да забави доктора. в предишното състезание по-същия начин го е бавил, хората от йамаха са гледали графики и са видяли как отваря по-късно гаста как намаля нарочно по-рано и т.н.
мисля,че се се наговорили двамата да работят срещу доктора и ако това е вярно просто не мисля,че тези хора са достойни да застават на решетка до другите. който каквото иска да ми говори... да симпатизирам на доктора и това може би влияе още повече върху мнението ми,но не мисля,че маркез трябваше да се меси в битката между йамахистите. доктора му показа на един два пъти,че върши глупости дори с махна с ръка,но пишлемето (без извинение) не се отказа и продължи с опасните изпреварвания. а уж от малък харесвал доктора..... :bang: :bang:

Ето кой гледа и разбира какво гледа :yes:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 25 Окт 2015, 21:23

Който иска може да удари едно рамо на доктора аз вече го направих: https://www.change.org/p/motogp-race-di ... m=copylink
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от xerial » 25 Окт 2015, 23:22

(bubsa) написа:
BorislavB написа:

Ето кой гледа и разбира какво гледа :yes:

:mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI

Мнение от IceMan_SF » 26 Окт 2015, 10:18

Според мен ситуацията вчера излезе извън контрол, но за тови вината основно е на Роси. Цяла седмица говореше и провокираше, играеше политически игрички както го е правил неведнъж в миналото. Кому бе нужно това? Защо не ги говореше тези неща по-рано през сезона, когато отново с Маркес имаха твърди борби, изпреварвания, а се сети ей-така случайно да го прави сега??

Да, Маркес кара твърдо, на моменти прехвърля границата на допустимото. Но той винаги е карал така от момента, в който влезе в Кралския клас преди 2 години и с това си каране спечели 2 титли.

Колкото до конкретната ситуация, Маркес наистина се държеше много агресивно спрямо Валентино, но я ми кажете честно - след нещата, които Доктора изприказва последните дни, как очаквахте да реагира Маркес? Иначе при падането на Марк много ясно се вижда как Роси умишлено забава темпото, не тръгва да взима завоя, а кара направо с цел да избута Маркес. Маркес пробва да вземе завоя, затова се наклони на дясно и докосна с глава коляното на Доктора, който леко го поритна и това доведе до падането.

И накрая ще кажа, че съм фен на Лоренсо още откакто влезе в Мото ГП през 2008 г. Това по никакъв начин, обаче, не влияе на оценката ми за случилото се вчера.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата