BMW - Навигационни карти включващи България!!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW X1 E84

Re: BMW - Навигационни карти включващи България!!!

Мнение от IVANOVVVV » 13 Окт 2015, 10:08

Да попитам все пак ще има ли версии със SPEEDCAMS,някой може ли да качи.

FC BAYERN
Аватар
Кара: 17' 540 I
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от ivo1bg » 13 Окт 2015, 12:47

За съжаление нямам никакво време да направя една карта. Като се поосвободя ще забъркам ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk 2

Потребител
Аватар

Мнение от IVANOVVVV » 13 Окт 2015, 22:21

OK.ИВО разчитаме на тебе.

Потребител
Аватар

Мнение от IVANOVVVV » 21 Окт 2015, 16:02

ivo1bg написа:За съжаление нямам никакво време да направя една карта. Като се поосвободя ще забъркам ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk 2

Иво няма ли да имаш време да забъркаш малко карти сас SPEEDCAMS че ми предстои пътуване из европа мерси предварително :lol:

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320d

Мнение от BMW<->320d » 21 Окт 2015, 23:33

Искам да попитам има ли колеги записали новата карта на 2016 и да са сложили спеед камери ? Аз направих двд с спийд камерите и ги показва ги на дисплея , но не предупреждава със звук . Картата е по различна за България и се побира в 1 двд от 4,7 ГБ . Някакви идей ? Благодаря Предварително ! :)

Потребител
Аватар

Мнение от IVANOVVVV » 25 Окт 2015, 22:03

BMW<->320d написа:Искам да попитам има ли колеги записали новата карта на 2016 и да са сложили спеед камери ? Аз направих двд с спийд камерите и ги показва ги на дисплея , но не предупреждава със звук . Картата е по различна за България и се побира в 1 двд от 4,7 ГБ . Някакви идей ? Благодаря Предварително ! :)

Може ли да ги пуснеш и ние да ги пробваме.МЕРСИ

Потребител
Аватар

Мнение от Preslav327 » 29 Окт 2015, 10:06

Здравейте, изтеглих и размонтирах Europe DVD2 High 2016, опитах се да добавя спийд камерите и да променя Splash screen-а, но чрез програмата POISoN не намирам подходящ файл за да го отворя("Bibliogr" не го отваря, "carindb" просто не фигурира). Въпреки това ISO файла на ДВД диск и когато го сложих на моето MK4 (е46 2003), ми изписа че съм поставил грешен диск. Въпросът ми е къде бъркам в записването и защо не мога да си къстъмизирам навигацията с програмите POISoN, navtweak и т.н.
П.С Прилагам скрийншот от записаните файлове в диска, общият им размер е 3,87 GB
Untitled.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар

Мнение от cnyyha » 30 Окт 2015, 17:05

Колеги някой от Бургас има ли, който може да ми инсталира софт и карта на България. с Мк2 съм, ако има някой колега да помогне, ще си платя.

Потребител
Аватар

Мнение от BMW<->320d » 05 Ное 2015, 0:43

Здравейте , оправих както камерите така и предупрежденията за тях. Оказа се при мен, че трябваше да добавя на германсикият и италиянският зувк предупреждение за камера което беше добавено само на английски. Сега предупреждава за камери и бачка всичко . Колеги с POISoN се добавят само камерите . А с navtweak си променяш софта. Ще кача двд-то с камерите да си го свалите и вие. Мен пък ме интересува защо записвачката не ми дава да записвам на 1ва скорост , а почва от 3х ? И какъв двд диск е най - добре за стари устройства като МК4 , където иска супер финни настройки и запис ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар

Мнение от IVANOVVVV » 05 Ное 2015, 16:10

BMW<->320d написа:Здравейте , оправих както камерите така и предупрежденията за тях. Оказа се при мен, че трябваше да добавя на германсикият и италиянският зувк предупреждение за камера което беше добавено само на английски. Сега предупреждава за камери и бачка всичко . Колеги с POISoN се добавят само камерите . А с navtweak си променяш софта. Ще кача двд-то с камерите да си го свалите и вие. Мен пък ме интересува защо записвачката не ми дава да записвам на 1ва скорост , а почва от 3х ? И какъв двд диск е най - добре за стари устройства като МК4 , където иска супер финни настройки и запис ?

Ако ме питаш мене аз само ползвам VERBATIM и никога самнямал проблеми,адо колко с ДВД с SPEEDCAMS ако можеш да ги пуснеш и ние другите да ги ползваме ще бъде супер.

Потребител
Аватар

Мнение от BMW<->320d » 06 Ное 2015, 1:32

Update Europe Map High 2016 DVD2 Speed Cams BG Камерите са само за България и включват: стационарни , мобилни камери , засади и светофари за преминаване на червено

Колеги линка е подменен с последен ъпгрейд на камерите в исо формат :)
Последна промяна BMW<->320d на 16 Мар 2016, 19:04, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: BMW X3 2.0d
Мечтае да кара: Audi Q7

Мнение от mario1961 » 07 Ное 2015, 11:18

Ееееее.....bin/cue!!! Какво е това сега?! Кой ползва вече тоя тъп, стар формат? Няма да си цапам компютъра с разни странични програми за конвертиране или виртуални DVD-та, само за да го докарам до нормален iso формат, годен за работа! Windows 10 не го ще това никак! :ranting:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 07 Ное 2015, 19:06

Това има ли вариант да стане на цд-та за МК3?Имам предвид картите за 2016г?

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 08 Ное 2015, 23:46

mario1961 написа:Ееееее.....bin/cue!!! Какво е това сега?! Кой ползва вече тоя тъп, стар формат? Няма да си цапам компютъра с разни странични програми за конвертиране или виртуални DVD-та, само за да го докарам до нормален iso формат, годен за работа! Windows 10 не го ще това никак! :ranting:

Really nigga?
Изображение

I wanna leave you far behind....

Потребител
Аватар

Мнение от BMW<->320d » 09 Ное 2015, 1:13

mario1961 написа:Ееееее.....bin/cue!!! Какво е това сега?! Кой ползва вече тоя тъп, стар формат? Няма да си цапам компютъра с разни странични програми за конвертиране или виртуални DVD-та, само за да го докарам до нормален iso формат, годен за работа! Windows 10 не го ще това никак! :ranting:

Какво му е на формата ? Просто ти трябва програма за запис на дискове , а не да конвертираш формата ! И аз съм с Windows 10 и всичко си бачка. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към E39