Ще подкрепите ли подписката за референдум на Слави Трифонов
Модератор: Общи модератори
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Ще подкрепите ли подписката за референдум на Слави Трифо
v_p_m написа:Към плюещите Слави , какво според вас цели Трифонов с действията си ?? При положение че е милионер (най-малко) не мисля че иска да влиза в политиката за още пари ?
абе той и миленчо велчев беше богато момче с последна годишна заплата от 500 000 паунда , ама виж какви далавери направи още му плащаме игрите. а това че братчето му стана един от най-големите хотелиери по черноморието - СЛУЧАЕНОСТ, не мислиа

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
2 концерта пред препълнени трибуни в една година - сещате ли се колко пари е направил от билети, реклами и тн при минимални разходи. Май е готов да влезе в политиката с гръм и трясък с толкова пари за купуване на гласове
, отделно хората си го харесват незнайно защо 

Don_Diego написа:2 концерта пред препълнени трибуни в една година - сещате ли се колко пари е направил от билети, реклами и тн при минимални разходи. Май е готов да влезе в политиката с гръм и трясък с толкова пари за купуване на гласове, отделно хората си го харесват незнайно защо
Да не си помисли някой че съм му поддръжник ама пишете наистина наивни неща.
- още преди години имаше инфо че в швейцарски банки има десетки милиони в евра , та тва за парите от билетите е малко ....

- много пъти е казвал че не иска да влиза в политиката, но явно по една или друга причина му писва от положението в България и пробва да направи нещо . Ясно е че и той няма да е на - накрая но все пак сега по добре ли сме ??
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Пич, той и без приходите от концерти има достатъчно пари, за да купи гласове колкото и ако иска
Докато има хора плюещи на всеки опит за промяна на нещо, било то от шоумен или друг човек, ще сме си все така.

Докато има хора плюещи на всеки опит за промяна на нещо, било то от шоумен или друг човек, ще сме си все така.

Don_Diego написа:2 концерта пред препълнени трибуни в една година - сещате ли се колко пари е направил от билети, реклами и тн при минимални разходи. Май е готов да влезе в политиката с гръм и трясък с толкова пари за купуване на гласове, отделно хората си го харесват незнайно защо
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
..Bayerische Motoren Werke..

steeN написа:hell's angel написа:Да да ... тя идеята е да се манипулират по-лесно, а не като сега цирковете с чувалите. Не че не минават безнаказано и сега![]()
![]()
Споко де. Няма да е по-лесно, щото там се иска повече акъл и летвата е малко по-висока.
Специално за Електронното гласуване е много по-реалистично и реализуемо да бъде направено 100% прозрачно отколкото за конвенционален начин за провеждането на изборите ( суреч "ко'т бещи ду ся") . Тази прозрачност няма как да я има от първото таквао гласуване , но нататък ще си я изискаме и ще си я отвоюваме , ако трябва.
За Слави - може да е селянин, може да е чалгар , може да е дебилен с кенефен хумор в шоуто си , може да е комплексиран , ама е един от малкото хора дето наистина са патриоти и имат РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ направени за национални или социални каузи до тук в живота си .
За точките на референдума :
1. Да - подкрепям на 100% . Аргумента - всички са еднакви не важи . Като не става единия , ще изкара САМО 1 мандат и следващ няма да спечели никога. По-добре така отколкото както е сега - доживотни депутати , доживотни шефове на полиции и институции ...
2. Да - даже ни е много 120 ... по скоро 100 трябва да са и да носят НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за престъпления по служба - имунитетите ТРЯБВА ДА ИМ ГИ МАХНЕМ - те сами няма да си ги дадат!
3. Да - нека да има данък , които да се плаща , ако не гласуваш ... Тва е единствения начин да разкараме ТУРЦИТЕ и МАНГАЛИТЕ от кормилото на тази държава.
4. Да - Българите в чужбина са много важна част и трябва да взимат решения за държавата + ако поне малко се откопаем от дъното един добър % от тях биха се върнали.
5. Да - даже и 1 лев им е много на тия лайнари
6. Да - Задължително , поради толкова много причини , че не ми се изброяват.
А лично казвам да има 7-ма точка - ревизия на работата на всеки депутат , министър , шеф на комисия ,шеф на РПУ , Шеф на ДАНС и тн и тн итн НА ВСЕКИ 2 години ( тоест по средата на мандата) . Ако 50% от хората не са доволни от двете ти годинки - предсрочни избори и тва е , да идва следващия !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
v_p_m написа:Към плюещите Слави , какво според вас цели Трифонов с действията си ?? При положение че е милионер (най-малко) не мисля че иска да влиза в политиката за още пари ?
А ББ е милиардер, но какво цели?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Да помогне и на ЦвЦв да стане 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Типичен бг манталитет, пуска се референдум и вместо да се четат и обсъждат точките, основната тема е как няма да пуснат един тв водещ да влезе в политиката(все едно някой ги пита). Като чета някой от коментиращите в темата изглежда така сякаш всички точки от реферндума гласят "искате ли слави за президент"?
Така и така съм се хванал да пиша да попитам според вас като гласоподаватели има ли значение кой инициира референдума с оглед на това дали ще гласувате - слави или бай иван овчаря..?
Така и така съм се хванал да пиша да попитам според вас като гласоподаватели има ли значение кой инициира референдума с оглед на това дали ще гласувате - слави или бай иван овчаря..?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Аз лично съм ЗА референдума, което не ми пречи да не харесвам източника и да коментирам, че се съмнявам в намеренията му ...
Така как е?
Или трябва да се правим, че е все едно от къде идва "благината" както с Марешки например ...
Така как е?
Или трябва да се правим, че е все едно от къде идва "благината" както с Марешки например ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
K_Ilkov написа:Аз лично съм ЗА референдума, което не ми пречи да не харесвам източника
Тогава най - редно е да се подпише човек, пък като му дойде времето / ако дойде да влиза в политиката няма да гласуваш за него и готово.
В случая този референдум засяга някой наистина интересни моменти като с броя на народните представители и субсидията на партиите и е редно всеки един човек, на който поне малко още му пука за тая държава да удари един подпис пък да видим какво ще стане

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
bioz написа:Типичен бг манталитет...
Типичен български манталитет е да се вярва на месиите, водещи ни към светлото бъдеще и да се кълве на гола кука

Що няма референдум за лустрация да речем, а само алабалистики и петиции се подмятат ?
Ето ти въпрос :
Съгласни ли сте на лустрация от ръководни позиции в държавната администрация и всички организации с обществено и държавно участие, на всички активни до 1990 година (включително), служители и сътрудници на Държавна Сигурност ?
Дали няма да се повиши избирателната активност ?

Ubi dubium, ibi libertas
Ще се повиши . А ти със сигурност знаеш отговора на въпроса "защо нямаше приет закон за Лустрацията веднага още 90-та година (като беше внесен колкото да замажат)" .
За по-младите от мен ще дам и отговора - така наречените "сини" бяха и са изфабрикувани от червените , а червените сами да си гласуват закон , който да го отстрани от власт би било наркотично причинена болна фантация .
... реалистично погледнато и утре да се приеме закон за лустрацията , той би бил безсмислен . Тези червени пари , който не се движат директно от червените чичковци са в ръцете на децата и наследниците им и дори да има такъв закон , ефекта 25 години по-късно ще е нулев . За заемането на позици - какво ще ги спреш ... те 25 години вече заемаха , време им е за пенсия - децата им се гласят да заемат сега.
За по-младите от мен ще дам и отговора - така наречените "сини" бяха и са изфабрикувани от червените , а червените сами да си гласуват закон , който да го отстрани от власт би било наркотично причинена болна фантация .
... реалистично погледнато и утре да се приеме закон за лустрацията , той би бил безсмислен . Тези червени пари , който не се движат директно от червените чичковци са в ръцете на децата и наследниците им и дори да има такъв закон , ефекта 25 години по-късно ще е нулев . За заемането на позици - какво ще ги спреш ... те 25 години вече заемаха , време им е за пенсия - децата им се гласят да заемат сега.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Те и Жельо,Костов и Петър Стоянов така се оправдаваха навремето
Последните да ги няма, после закони лесно се пишат срещу децата им, панделата също лесно се пълни ... все отнякъде трябва да се започне, винаги е по-добре късно, отколкото никога. Румънците 2010 го приеха и доста хора намазаха
Ние пак се заглавичкваме с популистки номерца докато поизпуснем парата

Последните да ги няма, после закони лесно се пишат срещу децата им, панделата също лесно се пълни ... все отнякъде трябва да се започне, винаги е по-добре късно, отколкото никога. Румънците 2010 го приеха и доста хора намазаха

Ubi dubium, ibi libertas
Аз съм повече от съгласен да има закон за лустрацията . Въпроса е ,че ще се случи по-трудно отколкото дори този референдум с 6 въпроса , за който ще трябва драпане и простести сигурно , защото няма никой в политиката , който да не се пробва да го спре/спъне по някакъв начин.