M20 няма искра
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
M20 няма искра
Няма искра на свещите.
Смених бобина, капачка, палец, кабели, комп., датчик колянов вал...всичко в общи линии
На газ също не пали. Бензин има и стига до мотора. На диагностика се закача и всичко дава, че е нормално.
Идеи
Смених бобина, капачка, палец, кабели, комп., датчик колянов вал...всичко в общи линии
На газ също не пали. Бензин има и стига до мотора. На диагностика се закача и всичко дава, че е нормално.
Идеи
- ивчо
- старши ентусиаст
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: M20 няма искра
А датчика на кабела - мери ли го ?
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o
- M10
- старши ентусиаст
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
И без него трябва да пали.
- ogata
- старши ентусиаст
- Кара: 332mxi
Пусни си още една дебела, масивна, допълнителна маса на мотора и виж дали..нещо ...
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Lenco
- Старши скрапер
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Хубаво е да напишеш, какво е м20-то, че имат доста разлики през годините.
Motronic 1.3...
Писнах нова маса до мотора и нищо. До бобината има + след контакт. А масата я меря и докато въртя на стартер седи на 0,60V. Все едно няма импулс от датчик колянов вал. Предположих, че инсталацията някъде между буксата за датчика и компа са прекъснати. От буксата на компа пуснах нови 3 кабела с такава букса, пак екранирани, и пак нищо. Мисля, че и дюзите не отварят, защото нито мокри свещите, нито мирише на неизгорял бензин.
Други предположения
Писнах нова маса до мотора и нищо. До бобината има + след контакт. А масата я меря и докато въртя на стартер седи на 0,60V. Все едно няма импулс от датчик колянов вал. Предположих, че инсталацията някъде между буксата за датчика и компа са прекъснати. От буксата на компа пуснах нови 3 кабела с такава букса, пак екранирани, и пак нищо. Мисля, че и дюзите не отварят, защото нито мокри свещите, нито мирише на неизгорял бензин.
Други предположения
- ///Явор
- Летящия холандец
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
датчик вал
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Рдших да измеря съпротивлението на датчика не на буксата, а на пиновете на компа 47 и 48 и се оказа, че някъде са се замостили. Пуснах си нови и така
- doctoragsxr
- кандидат ентусиаст
- Кара: E30 М20В27 Е30 М20В25
- Мечтае да кара: тенджера под налягане...
- Детайли за колата: Touringi
Мисля, че и дюзите не отварят, защото нито мокри свещите, нито мирише на неизгорял бензин
Колега той компа като не намира импулс от датчика не пуска нито бензин нито управлява бобината... брал съм го тоя хмел,нов датчика беше около 730 ома....
Колега той компа като не намира импулс от датчика не пуска нито бензин нито управлява бобината... брал съм го тоя хмел,нов датчика беше около 730 ома....
9 мнения
• Страница 1 от 1