Доверен сервиз на Булстрад
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Доверен сервиз на Булстрад
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате някой от доверените сервизи на Булстрад? След, като миналият вторник някой се опита да ми присвои колата има damage за оправяне. Общо взето корите под волана и за съжаление таблото на колата са на гъз
Има и някакви оголени кабели. От Булстрад ми дадоха писмо за някакъв сервиз в Дианабад - Авто Холд, но останах с крайно негативно впечатление след разговор с тях по телефона. Ето тук има някакъв списък със сервизите и вътре присъства и Дарукар, но силно ме съмнява да се навият да ми дадат писмо за там
Ето и малко снимки на щетите:
Можете ли да ми препоръчате някой от доверените сервизи на Булстрад? След, като миналият вторник някой се опита да ми присвои колата има damage за оправяне. Общо взето корите под волана и за съжаление таблото на колата са на гъз

Ето и малко снимки на щетите:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: Доверен сервиз на Булстрад
Най-добре си го оправи в оторизиран сервиз - Дарукар или Камор. Ако нямаш право на такъв, Застрахователя ще ти изплати малко по-малко от сумата по фактура ,но ще си сигурен и ще имаш гаранция за частите и монтажа.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
То при теб цялото табло е за смяна - тази част е едно с таблото
- dogo_stz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E91 2007 M47
- Мечтае да кара: BMW F3x
Пф .. да им изсъхнах ръчичките. При такава ситуация аз бих търсил табло с iDrive и поставки за чаши ( и опция да го взема с фактура ). Иначе Авто Холд са доверени на Армеец .. крайно неебателни са по телефона, дадоха ми 2 седмици за боядисване на врата, не искам да си представям колко време ще сменят табло ..
- Phil
- ентусиаст
-
Taruno написа:То при теб цялото табло е за смяна - тази част е едно с таблото
Мдаа...знам, че цялото табло е за смяна

А това с поставките за чаши е много добра идея Като си избера сервиз ще говоря с тях да ми намерят такова.
Колкото до Авто Холд - супер много ме издразни тоя, с който говорих по телефона...Държа се все едно съм му длъжен с нещо и едва ли не ми прави услуга...Ела първо да я видим...ама не може по тъмно ...ама много е рано сутрин в 8...Мерси...ще си търся друг сервиз...
- Phil
- ентусиаст
-
Някой, нещо? 

Пак добре, че само табло ще търсиш и сменяш сега. Можеше, цялата кола да я няма.
По темата, аз бих отишъл в Камор и да се набутам някой и друг лев, ама да ми е мирна главата.
По темата, аз бих отишъл в Камор и да се набутам някой и друг лев, ама да ми е мирна главата.
- Phil
- ентусиаст
-
Samoten написа:Пак добре, че само табло ще търсиш и сменяш сега. Можеше, цялата кола да я няма.
Няма кой да ми даде писмо за Камор/Дару - там само таблото е 4 цифрена сума...Освен това в условията на Булстрад пише, че само коли до 4г. могат да се правят в официалните сервизи...
- AndonNeshev
- Потребител
-
да повдигна темата, че и на мен ми предстои да влизам в доверен сервиз за монтаж на навигация и въздушна.
Някой да има впечаткения
Някой да има впечаткения
9 мнения
• Страница 1 от 1