Мини боксови ръкавици за автомобил?
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- glav4o
- Потребител
-
- Кара: MB W210 270CDI
- Мечтае да кара: USS Enterprise
- Детайли за колата: Ако искаш да ти кажа къде държа и ключовете ?
Re: Мини боксови ръкавици за автомобил?
Аз имам такива ръкавички на огледалото, дойдоха с колата, беше на някакъв бАксиор (не знам къде е ер малък
) готини са, мисля че lonsdale пише на тях, не ми пречат даже ми харесва как стоят
разни хора - разни идеали 

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Kroki написа:Колко яко че работя с J&B и имам цял кашон с тия хахах
Sent from my iPhone using Tapatalk
Еееее слагай да блещукаш.
Пък и празници идват (тия и много яко стоят на елхичка)

Сподели с приятел, нали знаеш

Аз пък си имах плюшено прасенце и плюшена кравичка

Последна промяна hummer на 17 Ное 2015, 16:12, променена общо 2 пъти
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
E34 написа:Ясно послание е тва - НЕ БАРАЙ КОЛАТА! Щото бързо бегам и много бием
Е по-добре си сложи един капут. По-заплашително е

- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
А едно губерче на таблото как освежава интериора, не е истина!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Чел съ някъде, че още през Първата световна война пилотите си закачвали някаква дрънкулка пред погледа и по отклонението й се ориентирали за наклона на самолета и инерционните сили (при завой, изкачване, спускане и др,). Перез Втората световна - също. Явно оттам идва традицията да се закават разни неща на огледалото.
Също съм чел, че от тогава (Първата световна война) е останала традицията за пилотските копринени шалчета - вратовете им се претривали от яката на куртката, поради непрекъснатото въртене на главата за търсене на противник в небето. Затова нарязвали стари парашути (а имало ли е парашути шпрез ПСВ... ??) и си правели копринени шалчета. Ето още една идея за интериора на БМВ-то - боксови ръкавички на огледалото и бяло копринено шалче на врата... Ако е кабрио - да се вее на вятъра. Идилия...
Също съм чел, че от тогава (Първата световна война) е останала традицията за пилотските копринени шалчета - вратовете им се претривали от яката на куртката, поради непрекъснатото въртене на главата за търсене на противник в небето. Затова нарязвали стари парашути (а имало ли е парашути шпрез ПСВ... ??) и си правели копринени шалчета. Ето още една идея за интериора на БМВ-то - боксови ръкавички на огледалото и бяло копринено шалче на врата... Ако е кабрио - да се вее на вятъра. Идилия...
Excellent! Steven is my name!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Toва с висулката в кабината е нож с две остриета, защото зависи и от скоростта на увеличението/намаляването на височината на самолета. Същото е и за чашата с вода на таблото
Иначе парашути - май в края на ПСВ са имали, но така или иначе са били малко авио-бойни единици. Колкото до шалчетата - не е само за да не ти се претрива врата, но и за да пази топло, защото кабините са били открити

Иначе парашути - май в края на ПСВ са имали, но така или иначе са били малко авио-бойни единици. Колкото до шалчетата - не е само за да не ти се претрива врата, но и за да пази топло, защото кабините са били открити

- Alpha
- Потребител
-
- Кара: Citroën C4 Coupe
- Мечтае да кара: X6 ///M
- Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap
След като вече съм спокоен, че боксовите ръкавички означават "боксьор зад волана", смятам да си закача логата на ufc, k1, pride, а също така ще закача мини ножове, брадви, томахавки, пистолети, автомни бомби и т.н. да висят под огледалото... Ей така, да си знаят другите участници в движението, че съм готов на всичко за разрешаване на даден конфликт 

Много е важно, всичко да е важно!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Един шурикен на огледалото - ще загатне на околните, че си нинджа...

На мен обаче ми хареса идеята със суджука, ще закача на огледалото един по-малък - тъкмо да изсъхне добре до Коледа.

На мен обаче ми хареса идеята със суджука, ще закача на огледалото един по-малък - тъкмо да изсъхне добре до Коледа.
Excellent! Steven is my name!
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Borymeckata написа:Един шурикен на огледалото - ще загатне на околните, че си нинджа...
А когато те подгони вълчи глад по пътя, ще знаеш на какво може да разчиташ.

През ПСВ парашути е имало, но не са ги давали на пилотите. Предлогът е бил, че те вместо да се бият, ще скачат от самолетите.
"Рогцата и червената топка" на автомобила са популярни покрай Коледа. Имитират елена Рудолф. Страшно много хора ги монтират. Има още знаменца на страни (покрай футболни мачове се слагат), спортни отбори:

Ръкавички имам и аз. Даде ми ги механикът ми и са рекламни с името и адреса на гаража. Всяко едно нещо, което не е монтирано на колата фабрично сте си го платили. Фабрика за пари, така да се каже
"Рогцата и червената топка" на автомобила са популярни покрай Коледа. Имитират елена Рудолф. Страшно много хора ги монтират. Има още знаменца на страни (покрай футболни мачове се слагат), спортни отбори:

Ръкавички имам и аз. Даде ми ги механикът ми и са рекламни с името и адреса на гаража. Всяко едно нещо, което не е монтирано на колата фабрично сте си го платили. Фабрика за пари, така да се каже

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2