КАТ без номера...
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
КАТ без номера...
Вече една седмица ги чакам и още няма никви признаци скоро да почнат да регистрират коли... А от вчера и на КАТ Варна им свършили номерата. Що за глупост е това някой има ли обяснение и кога ще могат да се регистрират коли пак 

Последна промяна M-coupe на 19 Ное 2015, 20:36, променена общо 1 път
..Bayerische Motoren Werke..

Re: КАТ Русе без номера...
Фирмите се съдят и не правят табели. И в Дупница няма. До края на месеца се очаква да свършат и в София. Та съдът като се произнесе, тогава.
http://www.dnevnik.bg/morski/2015/11/17 ... t_-_varna/
http://www.dnevnik.bg/morski/2015/11/17 ... t_-_varna/
Няма такова безхаберие никъде
и кога долу горе се очаква да свърши това ''дело'' и да има пак номера 

M-coupe написа:Няма такова безхаберие никъдеи кога долу горе се очаква да свърши това ''дело'' и да има пак номера
И после да ти кажат в кат "А ти знаеш ли колко е срока за регистрирване на кола ? 2 седмици... , а глобата знаеш ли колко е за дет си закъснял с регистрацията??... "
Простотии от тоя сорт в кат май са си напълно нормални, колкото пъти ми се е налагало да ходя все има нещо, я системата ще работи, я патката на гишето ще реши че е в почивка, документите ще са изчезнали, сякви простотии може да се очакват от там .
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
и във Враца няма от бая време
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Явно ще се чака и в София да свършат номерата, че да се сетят, че има някакъв проблем... 

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Re: КАТ без номера...
А някой знае ли , колко точно е глобата ако изтървеш срока за регистрация на МПС в КАТ или си го надвишил с месеци ?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
То т'ва добре, преди 2 седмици бях по работа в КАТ, нямали хартия хорицата на к'во да печатат и една камара народ седи и чака
Накрая ми идваше да ида да взема отсреща от ксерокса 5 листа да ми направят моите неща

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

AngelG написа:А някой знае ли , колко точно е глобата ако изтървеш срока за регистрация на МПС в КАТ или си го надвишил с месеци ?
На мен ми казаха 20 до 250 нещо такова, ама не писаха нищо де, оставаше и да ме глобят 2 пъти ме разкарваха от Русе до Сливен за тая глупост, много е готино да сменят талони и номера и да отнема 6 дена това.. баш на последния ден преди да тръгна за Русе успях да оправя нещата то не беше проблем в системата, разни почивки по никое време, и тъпи хора дето работят там като цяло..
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Лятото пак беше същата работа две седмици не работеше нямаха нито номера нито талони. Щура работа
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Този път няма да минем с 2 седмици... тепърва ще има конкурс за нова фирма, после спечелилата фирма няма да може да почне работа, щото някоя от другите ще обжалва решението и т.н....
В София ще има "СВ"-та някъде до края на месеца и после... шанс... вече няма нито транзитни, нито за камиони, ремаркета и прочие... само за леки автомобили са останали, но след седмица и те ще свършат.
В София ще има "СВ"-та някъде до края на месеца и после... шанс... вече няма нито транзитни, нито за камиони, ремаркета и прочие... само за леки автомобили са останали, но след седмица и те ще свършат.
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
Такова падение на правителство не се е случвало дори при Виденов и Орешарски. Днешните управляващи са пълна скръб. Въобще не е проблема, че някой обжалвал. Естествено че ще обжалва, ако конкурса са го направили за тяхна фирма.
Какво мислите да свободна търговия с рег. табели, т.е. отпада глупавия нит на задния номер и когато продадеш кола да може да запазиш номерата. Дори, ако иска някой свободно да си купи рег. табела без да има кола?
Какво мислите да свободна търговия с рег. табели, т.е. отпада глупавия нит на задния номер и когато продадеш кола да може да запазиш номерата. Дори, ако иска някой свободно да си купи рег. табела без да има кола?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
За!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Със сигурност допреди няколко години в Белгия номерата бяха собственост на физическото лице и той ги запазваше за себе си при продажбата на колата. Това беше и причината ако сте в Белгия да видите съвсем нови автомобил с номера издадени преди повече от 20 години. Доколкото разбрах заради овехтяването се изготвят нови номера, но с абсолютно същите цифри и букви и знака на ЕС.
В момента единствено късмет имат тези, които купуват кола от собственик с адресна регистрация и номера от същата област.
В момента единствено късмет имат тези, които купуват кола от собственик с адресна регистрация и номера от същата област.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4