КАТ без номера...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

КАТ без номера...

Мнение от M-coupe » 18 Ное 2015, 21:15

Вече една седмица ги чакам и още няма никви признаци скоро да почнат да регистрират коли... А от вчера и на КАТ Варна им свършили номерата. Що за глупост е това някой има ли обяснение и кога ще могат да се регистрират коли пак :ranting:
Последна промяна M-coupe на 19 Ное 2015, 20:36, променена общо 1 път
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Re: КАТ Русе без номера...

Мнение от Пилев » 18 Ное 2015, 21:20

Фирмите се съдят и не правят табели. И в Дупница няма. До края на месеца се очаква да свършат и в София. Та съдът като се произнесе, тогава.

http://www.dnevnik.bg/morski/2015/11/17 ... t_-_varna/

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 19 Ное 2015, 14:37

Няма такова безхаберие никъде :comp: и кога долу горе се очаква да свърши това ''дело'' и да има пак номера :censored:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от agstyles » 19 Ное 2015, 15:37

M-coupe написа:Няма такова безхаберие никъде :comp: и кога долу горе се очаква да свърши това ''дело'' и да има пак номера :censored:

И после да ти кажат в кат "А ти знаеш ли колко е срока за регистрирване на кола ? 2 седмици... , а глобата знаеш ли колко е за дет си закъснял с регистрацията??... "
Простотии от тоя сорт в кат май са си напълно нормални, колкото пъти ми се е налагало да ходя все има нещо, я системата ще работи, я патката на гишето ще реши че е в почивка, документите ще са изчезнали, сякви простотии може да се очакват от там .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Ное 2015, 15:40

и във Враца няма от бая време
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 19 Ное 2015, 20:30

Явно ще се чака и в София да свършат номерата, че да се сетят, че има някакъв проблем... :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d

Re: КАТ без номера...

Мнение от AngelG » 19 Ное 2015, 20:47

А някой знае ли , колко точно е глобата ако изтървеш срока за регистрация на МПС в КАТ или си го надвишил с месеци ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Ное 2015, 21:58

Аз съм ходил и след година и нищо не са ми искали. Въпрос на късмет явно.
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 19 Ное 2015, 23:41

То т'ва добре, преди 2 седмици бях по работа в КАТ, нямали хартия хорицата на к'во да печатат и една камара народ седи и чака :mhihi: Накрая ми идваше да ида да взема отсреща от ксерокса 5 листа да ми направят моите неща
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от agstyles » 20 Ное 2015, 18:49

AngelG написа:А някой знае ли , колко точно е глобата ако изтървеш срока за регистрация на МПС в КАТ или си го надвишил с месеци ?

На мен ми казаха 20 до 250 нещо такова, ама не писаха нищо де, оставаше и да ме глобят 2 пъти ме разкарваха от Русе до Сливен за тая глупост, много е готино да сменят талони и номера и да отнема 6 дена това.. баш на последния ден преди да тръгна за Русе успях да оправя нещата то не беше проблем в системата, разни почивки по никое време, и тъпи хора дето работят там като цяло..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 20 Ное 2015, 21:57

Лятото пак беше същата работа две седмици не работеше нямаха нито номера нито талони. Щура работа

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 21 Ное 2015, 3:29

Този път няма да минем с 2 седмици... тепърва ще има конкурс за нова фирма, после спечелилата фирма няма да може да почне работа, щото някоя от другите ще обжалва решението и т.н....

В София ще има "СВ"-та някъде до края на месеца и после... шанс... вече няма нито транзитни, нито за камиони, ремаркета и прочие... само за леки автомобили са останали, но след седмица и те ще свършат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 21 Ное 2015, 11:36

Такова падение на правителство не се е случвало дори при Виденов и Орешарски. Днешните управляващи са пълна скръб. Въобще не е проблема, че някой обжалвал. Естествено че ще обжалва, ако конкурса са го направили за тяхна фирма.
Какво мислите да свободна търговия с рег. табели, т.е. отпада глупавия нит на задния номер и когато продадеш кола да може да запазиш номерата. Дори, ако иска някой свободно да си купи рег. табела без да има кола?

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 22 Ное 2015, 0:51

За!

Sent from my iPhone using Tapatalk
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 22 Ное 2015, 13:34

Със сигурност допреди няколко години в Белгия номерата бяха собственост на физическото лице и той ги запазваше за себе си при продажбата на колата. Това беше и причината ако сте в Белгия да видите съвсем нови автомобил с номера издадени преди повече от 20 години. Доколкото разбрах заради овехтяването се изготвят нови номера, но с абсолютно същите цифри и букви и знака на ЕС.
В момента единствено късмет имат тези, които купуват кола от собственик с адресна регистрация и номера от същата област.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Следваща

Назад към Извън Темата