Доволни ли сте от отиващата си 2015 година?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Доволни ли сте от отиващата си 2015 година?
Колеги, след месец и нещо сме пред прага на Новата Година. Както всяка година си пускаме темичка относно това, дали всеки от Вас е доволен от начина по който са се развили при него нещата и какво очаква от Новата 2016г. Може би ще кажете , че малко раничко е пускам темичката ..Ами то декември си е само празници и още от сега мисля да се настройвам за празниците , че после като се започне няма ставане от масата чак до 10 .01. догодина -хе, хе как звучи само
) Ами , вие сте на ход ! По някое време ще добавя и аз моето скромно мнение ,но първо нека някой друг колега се разпише .

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Re: Доволни ли сте от отиващата си 2015 година?
Я да се разпиша тук
Не съм доволен от всичко през тази година. С нетърпения чакам да си отиде и дано през следващата да е доста по-добре. Нищо не можа да тръгне както искам,но поне пробвах и няма да ме е яд! 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
не, поредната година в която вървя надолу.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Да. Ставам все по-дорбър, много по-ефективен в работата си. Поставям си ясни и реализируеми цели. Бях в Турция, Гърция, Швеция, Дания, Америка, Румъния, Словения, Сърбия и сега живи и здрави ще ходя до Словакия за НГ. Всичко върви перфектно. Да, има какво да се желае. И все пак съм супер-супер доволен.
Последна промяна u`F`o на 23 Ное 2015, 10:37, променена общо 1 път
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Има от какво да недоволствам, но... тъпотия ми е заради единични неща да съм "ядосан" на цялата година. Така че по-скоро съм доволен - постигнах 1-2 лични успеха, продължавам да се занимавам с това, което ме вълнува и така.
За догодина дай боже истинска девойка, че ми е тъпичко сам. Тежко ми и горко обаче в тоя умрял град... 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Още нямам мнение... Все пак има няколко тиража до Нова Година... Нека не избързвам с крайна оценка 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Тази тема ме накара да се замисля... Трудно е да се даде еднозначен отговор. В началото на годината, още през февруари ни закриха офиса и оттогава съм безработен. Така че от финансова гледна точка годината не ми е много успешна. Но не всичко е пари... Имах много свободно време и придвижих няколко "проекта", които преди все отлагах и сигурно никога нямаше да завърша, ако бях на работа. Ремонтирах си двата гаража, унищожих един декар лозе и насадих 30-тина плодни дръвчета, изчистих мазета и тавани от разни стари боклуци, започнах да сглобявам един стар мотоциклет, който две години ми стоеше разглобен на части в единия гараж, разруших и разчистих две стари сгради, които ми грозяха двора, успях да намеря и да ремонтирам няколко стари касетофона:

Освен това пътувах доста, ходихме на море. Покарах си мотора, колата също не ми е правила никакви проблеми. Прочетох няколко интересни книги. Имах достатъчно свободно време за разходки и срещи с приятели. Спомних си много отдавна забравени неща - миризмата на пролетния дъжд, щурците е в дългите летни вечери, листопадът в есенната гора... Толкова спокойно и безгрижно лято не съм прекарвал от 35 години, когато бях ученик и се радвах на лятната ваканция. И знам, че това никога повече няма да ми се случи...
Та с две думи - да, доволен съм от годината като цяло. Но тя скоро ще свърши, а също и обезщетението за безработица... Ще трябва скоро да се хващам пак на работа. Или пък не... ? Кой знае...

Освен това пътувах доста, ходихме на море. Покарах си мотора, колата също не ми е правила никакви проблеми. Прочетох няколко интересни книги. Имах достатъчно свободно време за разходки и срещи с приятели. Спомних си много отдавна забравени неща - миризмата на пролетния дъжд, щурците е в дългите летни вечери, листопадът в есенната гора... Толкова спокойно и безгрижно лято не съм прекарвал от 35 години, когато бях ученик и се радвах на лятната ваканция. И знам, че това никога повече няма да ми се случи...
Та с две думи - да, доволен съм от годината като цяло. Но тя скоро ще свърши, а също и обезщетението за безработица... Ще трябва скоро да се хващам пак на работа. Или пък не... ? Кой знае...
Excellent! Steven is my name!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Dirty M5 driveR написа:... Тежко ми и горко обаче в тоя умрял град...
Колега, ти това - за Русе ли?! Недей така, моля те... Има много по-умрели населени места, повярвай ми. И точно в това им е чарът...

Excellent! Steven is my name!
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Nukem написа:не, поредната година в която вървя надолу.
Нещо подобно е и при мен. Дано следващата година е по-успешна за всички.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
па добре беше
а дори не е свършила още,има и годишно награждаване..няма място вече 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI
При мен в професионален план годината се разви нормално - имах различни проекти в работата, като периода май-септември ми беше най-натоварен. В личен план скъсах с гаджето, ходих сам на море, като се върнах си взех коте, а преди 2 седмици продадох BMW-то и си взех Mercedes. Така че определено мога да кажа, че ако не друго, годината поне бе динамична. 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Явор написа:па добре бешеа дори не е свършила още,има и годишно награждаване..няма място вече
Запалките са правилно подредени.
Mного доволна година върви засега

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
С една дума - НЕ!
Дано новата донесе много повече положителни неща!
Дано новата донесе много повече положителни неща!
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Dirty M5 driveR написа:...За догодина дай боже истинска девойка, че ми е тъпичко сам. Тежко ми и горко обаче в тоя умрял град...
За девойката ти го пожелавам. Знаеш как става

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не беше добра за мен във най-важните аспекти-здраве,работа,жИни ,но си купих куче самолет и прибрах друго от улицата
,та поне си намерих другарчета 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3