Номер на боя

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: магистратура

Re: Номер на боя

Мнение от vladi_totev » 23 Ное 2015, 13:24

Според мен колега ти търсиш алтернатива на тези цветове, които си посочил в линковете, или смяташ да я караш в някой от БМВ дилърите да ти я боядисат. Ако е при дилъра отиваш и питаш за най-тъмно черното. Ако не е при него само може да се надяваш да стане нещо такова като от снимките. Един колега тук от форума, който се занимава с боядисване , беше казал, че боите на БМВ са много качествени , но и много скъпи спрямо предлаганите масово на пазара.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Re: Номер на боя

Мнение от doomy525 » 23 Ное 2015, 13:43

Не търся никаква алтернатива, колега :yes:
Боята ще я купувам лично аз и просто във Велико Търново няма представителство на BMW и исках вас да попитам кой е най-черният цвят, че като отида в София другата седмица да им кажа точно какво искам. Естествено дори и да знам какво точно търся и на тях ще им го обясна и те ще ми дадат препоръка, която ако съвпада с дадените тук - евала :bchug: но ако има разминаване ще напиша какво са ми препоръчали и какво съм купил в крайна сметка, че да се знае занапред кое е възможно най-черният цвят предлаган от нашата марка.
За никакви алтернативи не говорим :nono:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата