Доволни ли сте от отиващата си 2015 година?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Re: Доволни ли сте от отиващата си 2015 година?

Мнение от red_bull92 » 23 Ное 2015, 12:52

Като цяло съм доволен от 2015, защото си купих нов уникален лаптоп, но не успях да си постигна целта да сменя дограмата на къщата, заради ежемесечни честитки за превишена скорост при последния тунел на Люлинската магистрала в посока Перник... :banghead:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 23 Ное 2015, 15:48

Доволен.
Догодина и аз си пожелавам някое свестно момиче, да делим и създаваме преживяванията заедно.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Ное 2015, 17:06

на мене (за сега) 2015 ми беше силна във всяко отношение... с изключение на личния план. нямах време за себе си и за клуба "и аз съм човек". ама... нали голямата картинка е важна. та.. не се оплаквам.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 23 Ное 2015, 17:26

От живота да, от колата - не... :lol: /обратно на други години/
Децата ми растат здрави и щастливи и адски много ме радват! Аз покачих килограми, защото в последно време имаме много работа и не ми остава време за кардио, но пък съм здрав. От ниска заплата не се оплаквам, но от липса на пари - да... Тази година колата ми реши на всеки 3 месеца да ме сюрпризира с ремонти за между 300-400 лева всеки. Първите две години обаче пък беше ток и не ми е правила проблеми, така че има някакъв баланс... Като цяло е добре! Не мога да си позволя да се оплаквам, а и нямам право ;)
Живи и здрави да сме, догодина повече! :)
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Ное 2015, 17:29

Stahlblau написа: Тази година колата ми реши на всеки 3 месеца да ме сюрпризира с ремонти за между 300-400 лева всеки.
Нищо не е ,моята не струва и 1000 лв ,а ремонтите и обслужването ми тази година са за около 1200 :lol: .Гуми не съм купувал,имам си хубави,купувани нови.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 23 Ное 2015, 17:49

Като гледам списъка да свестните момичета е длъжъъък :) . Да се запиша и аз ... от другото , което зависи от мен съм доволен , от държавата не съм изобщото доволен , защото ясно се вижда траекторията сочеща директно към киреча . Да си пожелаем здраве преди всичко за новата година и другото ще си го избачкаме сами - мъже сме !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: предимно служебни кошници
Мечтае да кара: без да се ядосва
Детайли за колата: M47N

Мнение от MORSKIa » 23 Ное 2015, 17:59

Поглеждайки философски на изминалите месеци.....май нещата са на кантар...останах без работа...е сега държавата ме обезщетява и с ръка на сърцето не лошо...
И както няколко поста по-нагоре Borimechkata беше написал - това ми откри много свободно време да започна и завърша няколко проекта (главно в къщи) .... които се отлагаха по различни причини повече от 10 години.... ,но.....
останах без пари....
не успях да сменя колата..... имах намерение да я сменя с фейслифтова 90ка........
не успях и да сменя жената...... :mhihi: че и е време вече....... ;) и на няколко познати да обърна внимание...че заслужаваха..... :winky:

Като цяло остава ми да се надявм на следващата да е по-добра....да е живот и здраве.....
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 23 Ное 2015, 18:57

Доволен.
Успях да се издигна в работата, аз и разбира се семейството ми сме добре. Е, не можах и тая година да си купя нещо от Марката, ама то хубавите неща ставали бавно (въпреки, че в началото на годината си го поставих като цел, се появиха по-важни неща). А пък да не забравяме, че има и още месец и малко до края на тази година, та момчетата с проблемни връзки - има време :bchug:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 23 Ное 2015, 19:39

За мен 2015 започна зле, реших да търся по добра работа и напуснах старата понеже едвам издържах там заради шефа ми.
последваха няколко месеца без работа и опити да намеря добра такава, наем в Лондон 2000лв на месец,продадох си колата за да плащам наеми, раздори с приятелката като в последствие се разделихме,заеми 5000лв
и това до средата на годината. След това сякаш господ ми подаде ръка, перфектна работа много добре заплатена,върнах си заемите, купих си кола, след това и много работа на частно -автомонрьор съм
Супер много маркови инструменти си купих за много пари и още куп неща, отделно от една застраховка където ме бяха ударили преди година ми изпратиха тлъст чек и сега за Коледа се очертава да се прибирам за България с доста прилична сума и искам само здраве да има. :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 24 Ное 2015, 11:46

Като цяло и при мен нещата са 50 на 50. Нямам от какво сериозно да се оплача (което е най-важното), но има много неща, които не успях да осъществя през изминалата година. Гледам напред, като най-важното е да сме здрави, а това което не успях тази година мисля, че мога да постигна през идната 2016.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 26 Ное 2015, 11:25

Не съм очарована особено, никак даже :mhihi: Обаче много бързо се изниза годината, честно казано хич не искам ....тва време как си лети :(
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 26 Ное 2015, 11:42

Стига бре, колеги(и колежки). Като ви чета, че сте имали тежка година и ми е гузно да си кажа, че моята беше чудесна :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 26 Ное 2015, 12:04

devent написа:Стига бре, колеги(и колежки). Като ви чета, че сте имали тежка година и ми е гузно да си кажа, че моята беше чудесна :)

Е що? Всеки сам кове щастието си! Похвали се, някои ще се депресират, но другите ще се надъхат догодина да се представят по-добре!

По темата: В работата нещата са без промяна, може би донякъде се постарах някои неща да вървят по-гладко и по-изчистено. В часпрома е добре, успяхме да засадим едни малки, но прилични площи с растения с дългогодишен живот, които се надявам догодина по догодина да се отплатят. В личен план - поразтурих отношенията с един близък приятел и с един не чак толкова близък, но пък намерих друга компания, която също не е зле. В любовен план - сгодих се, след това малко пообтегнхаме отношенията, заради тъпотии, ревност и т.н., но засега сме закрепили положението. В задвослевен план - преди две седмици извадих един пирон от зазадравелия ми счупен крак, от друго не се оплаквам.

Като тегля чертат май е повече успешна, отколкото неуспешна, но като че ли не я чувствам баш тъй работата, та може и повече.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 26 Ное 2015, 12:24

Успях да променя много неща около себе си: зарязах един бизнес и се захванах с друга работа, която ми носи идентични доходи, но с много по-малко нерви и труд; много рязко смених обкръжението си и буквално се родих - сякаш бях вързан с котва (чак си се чудя на акъла как не съм го прозрял по-рано :kuku: ); уредих си много добра работа в Швеция и март месец заминавам; преполових втората си магистратура без проблеми. Абе общо взето - минава с единия крак в графа "Успешна", доста неща не успях да направя, но са нищо на фона на тези, които успях :ok:

Догодина доста по-стегнато и организирано смятам да подходя с предизвикателството "Швеция" и да се похваля с още по-успешна година
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 26 Ное 2015, 22:50

Загубих много, спечелих много, но научих страшно много. Доволен съм!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата