Изчезващия ентусиазъм от хората...
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: Изчезващия ентусиазъм от хората...
Големия проблем на българина, е че всеки му е длъжен за нещо, той никога не е виновен, никога няма да каже думата "извинявай" искрено, никога няма да даде, преди да е получил, винаги ще търси лична изгода от всичко, което прави, винаги ще се направи на по по от другия, няма да пропусне да унижи ближния при удала се възможност... Това сме ние, такъв ни е форума, такова ни е общеатвото, такива ще са и децата ни...
Трябва да променим себе си, да потърсим грешките първо в нас и чак тогава да гледаме и съдим околните...
Трябва да променим себе си, да потърсим грешките първо в нас и чак тогава да гледаме и съдим околните...

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Haddess написа:Гледам и не вярвам на очите си!
Хора, защо форума се превърна повече в среда за спор и мерене на ...., вместо място за взимопомощ?
Сякаш гледам форума на Honda... Някой пита нещо а отговора е " Ееее много с т*п как така не го знаеш!
Като цяло гледам, доста напрежение у хората! Не виждам искрата, която ме накара да си купя бмв!
Случая беше такъв, един глухоням размаза на едни приятел е36 цата, 5 различни bmw-та спраха да питат да помогнат, и безвъзмездно дадоха джанта с гума, без дори да го познават, благодаря на тези хора!
Квалификации и генерализации на тема "марка кола" са много стойностни, няма що... Нали уж колегиалност трябва да има... Според мен нивото на техническа грамотност в хондовия форум е на много високо ниво и хората си помагат. Друг е въпроса, че и там, както и тук, все ще се намери някой, който го мързи да търси в стари теми и задава въпрос, който е разискван 1000 пъти, и съответно бива нахранен.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
KPETEH написа: Защо мислиш се появява темата за тоалетната хартия? Заради хартията ли? Я виж там, как големите капацитети от "Извън темата" си замълчаха. ...
Малко бяхте, дето се усетихте, за съжаление, от друга страна темата беше обещаваща.
За мен ентусиастите са няколко групи:
-мечтатели от детство, сбъднали мечтите си на по-късен етап, доразвили ги на средна възраст:
-попаднали на БМВ с добра цена, и станали фенове, докато попадне следващата марка на добра цена:
-мама и тате са извадили прилична сума пари, с които сме решили да възмъжеем, като яхнем БМВ:
-мечтатели, които са сменили първата си крушка на любимата кола с помощта на форума, които в последствие са решили да вадят пари от това.
Аз съм доволен от това място, получавал съм доста полезни съвети, за което благодаря.
- Gatz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '12 Е70 40d
Lenco написа:KPETEH написа: Защо мислиш се появява темата за тоалетната хартия? Заради хартията ли? Я виж там, как големите капацитети от "Извън темата" си замълчаха. ...
Малко бяхте, дето се усетихте, за съжаление, от друга страна темата беше обещаваща.
За мен ентусиастите са няколко групи:
-мечтатели от детство, сбъднали мечтите си на по-късен етап, доразвили ги на средна възраст:
-попаднали на БМВ с добра цена, и станали фенове, докато попадне следващата марка на добра цена:
-мама и тате са извадили прилична сума пари, с които сме решили да възмъжеем, като яхнем БМВ:
-мечтатели, които са сменили първата си крушка на любимата кола с помощта на форума, които в последствие са решили да вадят пари от това.
Аз съм доволен от това място, получавал съм доста полезни съвети, за което благодаря.
Всеки ден чета форума и почти никога не пиша, но този пост ме разчуства ! Подкрепям изцяло !! Адмирации !!!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2