Владимир Кличко - Тайсън Фюри 28.11.2015 22:00
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Владимир Кличко - Тайсън Фюри 28.11.2015 22:00
Ши са прибере само с Хейдънчето на кръста Кличкото 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
егати ... не вярвах че тоя клоун може да бие клечката ..
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
ухаааааааааа
няма невъзможни неща
ако кажа че не се кефя ще излъжа,въпреки симпатиите ми
няма невъзможни неща
ако кажа че не се кефя ще излъжа,въпреки симпатиите ми
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Според мен Кличака ще се завърне и ще му напълни канчето,и ще си върне титлите.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Фюри показа много добра игра в първите 8 рунда, няма какво да си кривя душата
Кличко отнесе доста бой, а и рядко се случва шампиона да загуби по точки...

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
може би ако не бяха панталонките на фюри,можеше и нокаут да има
Най-после интересен мач с участието на Кличко и тотално заслужена победа за Фюри! Той просто не позволи на Кличко да си разгърне играта. Сега тежката категория става доста по-интересна, дано и Кубрат се вреди някъде там. 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
mangini написа:Най-после интересен мач с участието на Кличко и тотално заслужена победа за Фюри! Той просто не позволи на Кличко да си разгърне играта. Сега тежката категория става доста по-интересна, дано и Кубрат се вреди някъде там.
Ще е доста интересно ако Кобрата спука кофата на Фюри

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Според мен няма шанс Кубрат.. просто той не се движи на ринга, не и както Фюри. Преди срещата Фюри-Кличко изгледах всичко на британеца и просто не мога да повярвам как е успял да се промени толкова.
В първите рундове беше адски бърз и с тия дълги ръце Кличко имаше наистина сериозен проблем. Реванша ще е интересен определено
))))

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Ронда загуби,Кото загуби,знаех че има шанс и Кличко да загуби и ето че стана.
Британския профи бокс е на най-високо ниво като цяло но следва продължение..
Поздрав за новия световен шампион.
Британския профи бокс е на най-високо ниво като цяло но следва продължение..
Поздрав за новия световен шампион.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Кралят е мъртъв, да живее кралят! Само като видях как почна мача Фюри разбрах, че на Кличко няма да му е яко.
Най-интересния мач на Кличко последно време, евала на Фюри.

Не знам, много ми е съмнителен тоя мач... гледал съм всички мачове на Владимир, вижда се кога иска да атакува и когато иска за тоя отсреща става страшно, видя се вчера но само с няколко атаки в 12-ти рунд?! Вчера дясната му ръка 11 рунда на практика не съществуваше, никакви опити за атака с дясната си. Това го казаха много коментатори също и Ленокс Луис пита къде е бил Владимир 11.5 рунда? Няма срамно да загубиш + това му е време след 10г на върха, но това вчера не беше и 10% от Кличко, пасивен, слаб и без агресия
Все едно искаше да го бият по точки, а до сега е губил само от нокаути.. просто нищо общо с Кличко който всички знаят, май някой е направил много пари, а букмейкърите глътнаха доста водица 
Де беше вчера този?
https://www.youtube.com/watch?v=44qUoGE7pbU

Де беше вчера този?

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Не мисля, че е имало някаква "нагласа" в мача, щото Кличко и компанията му си имат доста средства и мечтата му беше да се задържи на върха докато се откаже. В един определен момент вече парите нямат значение нали така? Според мен Кличко беше малко изненадан от Фюри и затова не намери своята игра.
По-вероятно е при Кобрата да се случи такъв "нагласен" сценарии за някое евраче повече
И да в загубата няма нищо, ама нищо срамно и евала на Кличко за коментарите след мача!!! Нашия пуяк дори и след последния си мач отново приказваше глупости, че трябвало по рано да го "свали" ( каквото и да означава тази свалка
) и че бил класи над него... Е никога няма да бъдем шампиони по бокс в тежката, не и в лицето на Кубрат..

I am beton!
http://sporta.bg/?load=OtherSports::Art ... id=1110877
Общо взето така мисли и Кличко за мача си снощи, ако може да се вярва 100% на журналята
Общо взето така мисли и Кличко за мача си снощи, ако може да се вярва 100% на журналята

I am beton!
Изненадан от какво? По чуждестранните сайтове хората ги псуват че са си дали парите за най-скучният /уреден мач на века
сравнения с гушкане на жена си и че 2-трупа биха били по активни.. "бокса" 12 рунда беше Фюри бяга по тъча и контра атакува, а Кличко замахва с лява и после гушкане, цял мач двамата се гушкаха, повече приличаше на права борба отколкото на бокс. Преброй колко опита направи Кличко да направи атака с дясна ръка, числото е eдночислено, какво остава за серия
Не знам дали се е наплашил, остарял или продал, но знам че това беше адски скучен мач и по някаква причина Кличко не атакуваше, ако така се биеше и с Пулев, то и той щеше го бие по точки
ето хайлайт с пулев https://www.youtube.com/watch?v=aPZrvNRi-ro нищо общо няма с атаките от вчера, просто не съществуваха.
Без значение каква е причината Кличко се изложи, изложи и брат си който никога не се е бил толкова пасивно и страхливо
при един ремач ще се види дали всичко е било театър, ако не, значи му е време за пенсия, поне се държа мъжки след загубата и поздрави Фюри
А за парите.. при тия коефициенти, някой ще е направил/загубил доста доста пари, та нищо не би ме учудило.. дори Deontay Wilder беше го писал рутинен този мач за Кличко.

Без значение каква е причината Кличко се изложи, изложи и брат си който никога не се е бил толкова пасивно и страхливо

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5