Владимир Кличко - Тайсън Фюри 28.11.2015 22:00

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Владимир Кличко - Тайсън Фюри 28.11.2015 22:00

Мнение от Витанов » 29 Ное 2015, 13:41

Колега определено не ми се влиза в спорове, но да кажеш че снощния мач беше скучен и нагласен... разбирам, че си фен на Кличко и като такъв как ще коментираш мача му с Поветкин? Там се прегърщаха през целия мач и беше направо отегчително! Опитите на Кличко бяха неадекватни поради дистанцията на Фюри, това е основното което попречи на шампиона да вкарва СИЛНИ деснячки! Затова не си го виждал да замахва, защото е знаел че дистанцията не е добра за плътен удар и затова ги е пестил.. Как по друг начин да го обясня то доста ясно се видя това. :) Пак казвам не мислех че Фюри ще спечели както и 99% от хората по света, но този човек ме изненада адски много със СКОРОСТ първите 8 рунда!
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 29 Ное 2015, 13:44

Относно мача Кличко-Кубрат няма какво да се коментира, шампиона вкара на нашия 5/6 много силни и чисти прави десни и кобрата загуби връзка с базата и от там "продължаваме напред" :mhihi: Кубрат не се движи на ринга и не спазва дистанция. Лоша тактика или просто толкова си може. :)
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 29 Ное 2015, 13:53

За мен е нелогична срещата.Слаба техника на много ниска скорост.Никакви идеи и от двете страни,просто млатене и валс.Не ми се връзва да е уговорено,защото беше безидейно.Аз лично не видях победа ,а уморен танц на тази двойка.Не видях дори и един удар да е от тази категория за която се имат и двамата.За мен и двамата бяха абсолютно неподготвени,а победата,напълно заслужено отнесе вярващият си.Все още вярвам,че някога,докато съм жив бих гледал бой между подготвени и достойни боксьори готови за шампионската титла.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 29 Ное 2015, 14:04

За мача срещу Поветкин мислих че Кличко не може да направи по-скучен мач в историята си, от там му тръгна прякора Грабомир :lol: но човек винаги може да стигне и други дълбочини.
Цял мач се пазеха, гонене и гушкане, не беше скучен мача, беше отегчаващо грозен :mrgreen: и не щот Владимир загуби, а щото и двамата бяха като балерини.. Виталии не правеше такива дивотии, а с нацепена вежда и кървящо лице търсеше нокаут срещу Ленъкс.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 29 Ное 2015, 14:27

Витали е друго тесто както се казва, той не е предпазлив като брат си. Много повече сърце и смелост има в него и мачовете са му много, ама много по интересни... и дори мисля че мача с Ленъкс беше за Витали, просто малшанс че му отвори толкова дълбока аркада и загуби с технически нокаут или както се казва там. :) Времето е пред Фюри, следва реванш и ако там е представи добре има доста силни в тежката дето ще трябва да срещне занапред! Интересно става :D :D :D
I am beton!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 29 Ное 2015, 18:07

1448791136.jpg

Така не се играе срещу световния шампион непобеден от 10 години! Няма ли кой да му каже на това момче да не прави глупости! :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I am beton!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Ное 2015, 18:45

Пресконференция преди мача Като скролнете по-надолу има клипче,мислех си как напомня стила му на говорене на Конър МакГрегър и после прочетох,че и Фюри има ирландска жилка :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 29 Ное 2015, 19:17

Коментара на мача "Фюри си държи гащите,а Кличко го чака,вместо да го спука от бой" :mhihi:

Витали каза след мача, че е много недоволен от брат си, защото знае колко може, а нищо не е показал от това.. за мен Владимир или са е насрал или са е продал, нямаше и бледа сянка от него. Кличко трябваше да се оттегли като брат си или да падне от достойният му наследник Деонтей Уайлдер или изгрящяваща звезда Антъни Джошуа, не ирландски шизофреничен циганин дето идва като батман и пее!! :mhihi: пълен цирк :lol: Мен ма е срам за него, той нз де се намира :lol: Ако тая загуба не е режисирана по-хубаво да няма никакъв ремач и да си отиде с достойнство, че мн шампиони с опитите си за "завръщане" са ставали жалки. Иначе честит ви нов шампион хаха, далеч не мисля че е достоен за тая титла, но лично мнение.

бтв тоя новият е на 27?! мяза на 40 и въпреки 13-те г разлика Владимир е доста по-атлетичен.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 29 Ное 2015, 19:25

acer написа:Изненадан от какво? По чуждестранните сайтове хората ги псуват че са си дали парите за най-скучният /уреден мач на века :lol: сравнения с гушкане на жена си и че 2-трупа биха били по активни.. "бокса" 12 рунда беше Фюри бяга по тъча и контра атакува, а Кличко замахва с лява и после гушкане, цял мач двамата се гушкаха, повече приличаше на права борба отколкото на бокс. Преброй колко опита направи Кличко да направи атака с дясна ръка, числото е eдночислено, какво остава за серия :lol: Не знам дали се е наплашил, остарял или продал, но знам че това беше адски скучен мач и по някаква причина Кличко не атакуваше, ако така се биеше и с Пулев, то и той щеше го бие по точки :) ето хайлайт с пулев https://www.youtube.com/watch?v=aPZrvNRi-ro нищо общо няма с атаките от вчера, просто не съществуваха.

Без значение каква е причината Кличко се изложи, изложи и брат си който никога не се е бил толкова пасивно и страхливо ;) при един ремач ще се види дали всичко е било театър, ако не, значи му е време за пенсия, поне се държа мъжки след загубата и поздрави Фюри :yes: А за парите.. при тия коефициенти, някой ще е направил/загубил доста доста пари, та нищо не би ме учудило.. дори Deontay Wilder беше го писал рутинен този мач за Кличко.

То ще си проличи на реванша...просто сега прегледах последните няколко мача на Кличко и просто няма нищо общо ... абсолютно друг човек все едно се е бил вчера.Ако на реванша му напука камбаната много грозно,за мен това ще означава,че с вчерашния мач си е направил добро хонорарче..и пак ще си върне поясите.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 29 Ное 2015, 19:43

Абе колеги :mhihi: и Кубрат не беше същия на мача с Кличко нали? Кличко не успя да си разкрие играта заради 2.5 метровия размах на ръцете на Фюри и бързината която показа.. Почти съм сигурен, че на реванша Кличко няма да покаже нищо повече просто защото срещу този стил на игра той няма решение- всъщност има - един чист удар и да се надява с това да реши мача.. да обаче ако ония лудия държи на бой нещата стават сложни... Я ми покажете в кой мач на Кличко в цялата му кариера е играл срещу толкова бърз за размерите си противник, толкова висок, толкова откачен :lol: и не на последно място с толкова дълги ръце? И изобщо сравнението на телата на двамата по мускули го подминавам като непремерено изказване, щото ако това беше някакъв критерий то един Шанън Бригс би трябвало да премете Немската зала с Кличко :lol: :lol: :lol:
I am beton!

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 29 Ное 2015, 21:58

Уач e 202 см, Томпсън и Пианета са по 196 см, но никой от тях няма ръце като на спайдърмен и движения като на нашмъркал се с кока уличен бияч :lol: Възможно е това да му е убилo играта не отричам, за всичко си има първи път и Кличко не е Херкулес, всеки му идва реда да загуби, ако не Фюри, то Уайлдър най-вероятно щеше го детронира ;)

Обаче има разлика, когато има нов доминиращ шампион и вчерашният цирк! Вчера 11 рунда Кличко спа, а другият правеше кръгчета на ринга и пускаше по някоя друга ръка!
Дори приятелката ми която грам не разбира от бокс пита защо Кличко не се бие, а само се прегръща? В 12-ти рунд височината и откачеността на Фюри не попречиха на Кличко да се активизира и нанесе доста сериозни удари? Значи последният рунд можеше да доминира, останалите 11 рунда гушкаше Фюри? Не е срамно да загубиш, просто Кличко вчера нямаше нищо, абсолютно нищо общо със себе си. Не е като да не е ял много бой от доста по-агресивният Samuel Peter (1 среща) и пак го уби, вярно беше по-млад, но пък цяла игра вчера да не прави нищо? Доста срамен и безличен начин да си отидеш след 10 години на трона, а и Фюри не е точно следващият Али или Тайсън (с голямото Т)

На конференцията пък дори и Фюри каза да се уверим да гледаме ремача хаха ?! тва прозвуча все едно сега са били на спаринг. Ако не е било сценарий въобще няма нужда от ремач, Фюри ще има психолигическото предимство, ще е по-уверен и ще има повече шансове да нокаутира Владимир, той си и обича да се просва по корем :lol: Кличко пък изглеждаше доста спокоен за загубил всичките си световни титли, не знам, имам просто оставен привкус на цирк и нагласен мач, а не че има нов шампион.

А за формата не говоря толкова за мускули, а общо състояние, Кличко е на нв-вмх от доста време и кг-те му не играят много, докато Фюри често качва до 145 кг и после сваля, Ленокс Луис не си позволяваше 1 парче тортичка да изяде :mhihi: Фюри ще има да бленува на 40 да е в състоянието което Кличко е, той винаги е бил атлет от там доста издръжлив и т.н
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 29 Ное 2015, 22:44

Намирисва ми цялата тая работа ..не мога да кажа какво що просто усещам че нещо не е както трябва...
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 30 Ное 2015, 0:02

Maxmadness написа:Намирисва ми цялата тая работа ..не мога да кажа какво що просто усещам че нещо не е както трябва...

И на мен ми се струва нещо нагласено... :lalala:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 30 Ное 2015, 21:31

Изображение

Ще се завърне,сигурен съм !
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 30 Ное 2015, 22:55

Доста често тук се споменава Дионтей Уайлдър когото явно ние доста харесваме и смятаме за сериозен претендент.Обаче в останалата част от света го смятат за неатрактивен и неспособен да победи нито Кличко нито Фюри.Защо така се получава?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата