Владимир Кличко - Тайсън Фюри 28.11.2015 22:00

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Владимир Кличко - Тайсън Фюри 28.11.2015 22:00

Мнение от acer » 30 Ное 2015, 23:00

Тая дясна неще да удря и неще :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 30 Ное 2015, 23:15

Те в сащ и Владимир не го харесват и го наричат скучен, (което донякъде е така) но това е страната на кеча, всеки който не се бие като Тайсън (с голямото Т) е скучен ;)
п.с по правилник клинча и навеждането с глава забранени ли са или са "малко" позволени? малко ми е мътно, ма рефера му умаля устата да говори за тия навеждания, но за клинчовете нищо не каза.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 30 Ное 2015, 23:34

Взех, че го изгледах тоя мач, и от третия рунд насам се чудя що за пародия беше това :shock:
Фюрито само трябваше да си бръкне в джобовете, за да е пълен циркът... И въпреки това КлЕчко не успя да му вкара нито една стабилна деснячка, дето толковая бълнува бийтълса :lol:

А това да станеш световен шампион по точки :puke:

П.П.: Мачът с нашата кобра беше по-интересен - поне имаше нок-аут :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 01 Дек 2015, 2:52

Само последният рунд беше интересен http://vbox7.com/play:7c70c89e33
Като останаха 2:00 до края Кличко влезна в терминатор моуд и ни пусна трейлъра за ремач-а :lol:

Що не го почна така по-рано, щот не може? И един мърмот... :mrgreen:
Дори Витали който обикновено крещи на брат си около ринга и е в прединфарктно състояние, тоя път му говореше повечето време спокойно на ушенце.

И щот новият шампион е победил с точки и е хахо т.е лошият герой, другият път ще дойде могъщият рицар да си върне титлата и да си прибере в царството си...
без да среща 2 метрови негри с мозък... и pay-per-view ще е повече от Мейуедър срещу Пакиао :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 01 Дек 2015, 11:13

acer написа:Като останаха 2:00 до края Кличко влезна в терминатор моуд и ни пусна трейлъра за ремач-а

От тия 2 минути, повечето време беше прегръщане и бутане.. :dunno: Едно чисто ляво кроше от страна на Кличко и общо взето това беше... Логично е, при положение, че губи мача, да се хвърли в последните минути и да търси нокаутиращ удар.. Личното ми мнение е, че Фюри изненада с доста добра кондиция и водеше боя през цялото време, без да позволи на Владимир да пусне смислен ляв/десен прав, които иначе биха могли да решат мача рано-рано, както става почти всеки път :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 01 Дек 2015, 15:40

acer-a обаче се сцепи да коментира нещо, от което разбира колкото баба ми :mhihi: Човек... спри се малко, че Пенетиър почна да ревнува :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 01 Дек 2015, 20:11

http://fakti.bg/sport/164308-furi-i-kli ... a-ili-fars

Още ли има баламуги които смятат че Клечо е загубил от тоя клоун наистинa? :mhihi: :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 01 Дек 2015, 21:09

Още ли има баламуги, които четат факти, афери, шок и т.н. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 01 Дек 2015, 21:19

Не знам блитз и афера ли, ма явно не сме единствените които мисля така и бившият мениджър на Поветкин го каза ;)

Мачът между Владимир Кличко и Тайсън Фюри може да е станал обект на договорка и черно тото. Това обяви известният руски промоутър Владимир Хрюнов, който обясни разликата в играта на Кличко в сравнение с последните му мачове. "Подозирам уговорка и мога да ви кажа каква е целта на Кличко и хората му. Той е към края на кариерата си и просто екипът му иска да спечели малко пари. В договора му има клауза за реванш, който може да спечели и да се оттегли като шампион. Всичко в мача му с Фюри беше странно и не мисля, че Кличко се е бил така дори със спаринг партньор", заяви Хрюнов пред "Известия".
Фюри победи украинеца по точки, а Кличко не показа познатите си удари на ринга, което отбеляза дори брат му Витали. Хрюнов заяви, че на Острова са били приети залози в размер на 3 милиона паунда при коефициент 1/6 (залагаш 1, печелиш 6). Интересното е, че самият Фюри заложи четвърт милион евро за себе си преди битката в Дюселдорф.

А иначе от бокс не разбирам особено, бях болнични и убивам време ;) Не че съм и безпристрастен де :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата