BMW - Навигационни карти включващи България!!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320d

Re: BMW - Навигационни карти включващи България!!!

Мнение от BMW<->320d » 03 Дек 2015, 20:08

Ivo_Borisov написа:
BMW<->320d написа:Update Europe Map High 2016 DVD2 Speed Cams BG Камерите са само за България и включват: стационарни , мобилни камери , засади и светофари за преминаване на червено

Колега как се активират камерите? На дисковете на Иво ги има като спийдкамс и си ги търся там но на твоя диск не намирам такава опция? Мерси!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Моя диск с камерите е като оргиналният само , че са добавени камери и възможност за засади с програмата poison в него които са само за България ! Имаш ли ги на картата камерите на навито и предупреждава ли те за тях? Няма как да ги няма, защото са сложени в диска .

Потребител
Аватар

Мнение от Gorko » 10 Дек 2015, 23:49

Здравейте,
наскоро си купих е60 (520i) 2003 август, нямам опит и тепърва го разучавам. Сигурно ви е писнало да обяснявате, но ако ми отделите малко време и на мен ще съм благодарен. Имам 1 слот на таблото ( предполагам,че е CD), имам и CD changer в жабката ( не знам как е правилно да се пише), изчетох доста неща и общо взето ми е каша. Искам да попитам 1-во имам ли въобще навигация (как да разбера това), ако имам тя iDRIVE Business ССС ли е и на какъв диск трябва да се запише- CD или DVD. Някой от тези файлове в темата ще стане ли? Не държа да е на България, за мен няма значение, ясно е, че няма да я ползвам, просто искам да се махне това съобщение. Ако знаете и някакъв друг начин за премахване на това съобщение споделете.

FC BAYERN
Аватар
Кара: 17' 540 I
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от ivo1bg » 11 Дек 2015, 8:30

Темата за навигациите в Е60 е в подфорума на Е60 ;). Запиши си Business DVD-то и надписа ще изчезне, ако имаш късмет.

Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2

Потребител
Аватар

Мнение от Gorko » 11 Дек 2015, 10:58

Благодаря, днес ще пробвам :)

Потребител
Аватар
Кара: като луд

Мнение от pennko » 20 Дек 2015, 18:25

Здравейте колеги.Някой може ли да ми каже,какъв е варианта да си сменя езика на менюто че имам само италиански.немски и френски
поне на английски.Колата е Х3 Е83 2005г със мк4 съм :bowdown: :bowdown: :D :D

FC BAYERN
Аватар

Мнение от ivo1bg » 21 Дек 2015, 12:29

Първо си изтегли диск със софтуер за МК4, за предпочитане v31 или 32 модифицирана. След това с Navcoder или INPA кодирай новите езици, които да се качат в навигацията и след като ти каже дай софт, му го подай ;).

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 23 Дек 2015, 22:56

BMW<->320d написа:
Ivo_Borisov написа:
BMW<->320d написа:Update Europe Map High 2016 DVD2 Speed Cams BG Камерите са само за България и включват: стационарни , мобилни камери , засади и светофари за преминаване на червено

Колега как се активират камерите? На дисковете на Иво ги има като спийдкамс и си ги търся там но на твоя диск не намирам такава опция? Мерси!

Моя диск с камерите е като оргиналният само , че са добавени камери и възможност за засади с програмата poison в него които са само за България ! Имаш ли ги на картата камерите на навито и предупреждава ли те за тях? Няма как да ги няма, защото са сложени в диска .

Първо - благодаря за усилията! Свалих си диска, записах го и тръгна... Но и аз (като Колегата Иво Борисов) не разбирам за камерите... Трябва ли да направя нещо, за да се покажат? В по-старите дискове ставаше, като влезеш в менюто Information, после - Travel Information - Info on Location - Car (може да греша, по спомени пиша...) и Speedcams излизаше като опция и можеше да се избере. Имаше и други POIs, например номерата на някакви блокове в Люлин (например), излизаше и някаква картинка... А на този диск няма такива работи. Или аз не успявам да ги открия? Благодаря предварително.
Последна промяна Borymeckata на 23 Дек 2015, 23:11, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 23 Дек 2015, 23:00

И аз това имах предвид.

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 25 Дек 2015, 18:28

Последно,ще излезе ли 2016 ъпдейт и за колегите с мк3?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

FC BAYERN
Аватар

Мнение от ivo1bg » 25 Дек 2015, 20:01

За сега няма нищо по-ново. Струва ми се, че вече няма да има ъпдейти, но нека изчакаме и ще видим.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk 2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тист
Мечтае да кара: непрекъснато
Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;

Мнение от Tristaiosemnaiseis » 29 Дек 2015, 21:53

Здравейте, от линковете към ЦД версиите за мк3 на първа страница не мога да разбера къде би трябвало да се намират Австрия и Унгария?
Изображение

FC BAYERN
Аватар

Мнение от ivo1bg » 30 Дек 2015, 0:45

Австрия е в Алпите, Унгария е в Източна Европа 1. Ама да знаеш, че няма сняг ;) .

Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2

Потребител
Аватар

Мнение от BMW<->320d » 01 Яну 2016, 19:40

speed cams.png
Borymeckata написа:
BMW<->320d написа:
Ivo_Borisov написа:

Първо - благодаря за усилията! Свалих си диска, записах го и тръгна... Но и аз (като Колегата Иво Борисов) не разбирам за камерите... Трябва ли да направя нещо, за да се покажат? В по-старите дискове ставаше, като влезеш в менюто Information, после - Travel Information - Info on Location - Car (може да греша, по спомени пиша...) и Speedcams излизаше като опция и можеше да се избере. Имаше и други POIs, например номерата на някакви блокове в Люлин (например), излизаше и някаква картинка... А на този диск няма такива работи. Или аз не успявам да ги открия? Благодаря предварително.

За съжаление всичко от старите дискове на 2015 не съм ги вкарал в диска за 2016. Аз мога да ги сложа като пой точки и тях ако ми даде да ги сваля програмата , но ще се бъркат с новите. Сега направих в исо формат по добро сд с камерите и ще го кача до няколко дни , но незнам дали при него има тази опция. При мен камерите се активират като сменя езика на навито , за целта съм с моднат софт от форума с малко подобрения от мен. Излизат си на монитора като наближа камера и ме предупреждава звуково , че има такава. :) Ако Иво пожелае да ми прати тези пой-та от старият диск да ги кача в новият и да обясни какво точно е направил за да има всичко това , ще сме му много благодарни ! :) Хубавото поне , че новият диск на 2016 се събира на един диск със всичките езици :) Поздрави и Честита Нова 2016 Година Колеги ! Много Здраве , щастие и успехи ! :) :) :)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

FC BAYERN
Аватар

Мнение от ivo1bg » 05 Яну 2016, 15:33

BMW<->320d написа:.................Ако Иво пожелае да ми прати тези пой-та от старият диск да ги кача в новият и да обясни какво точно е направил за да има всичко това , ще сме му много благодарни ! :)..........

Преди време си закупих програмата Pimp-My-Nav. От там нататък е събирането на ПОИ-та по всякакви начини, но от проверени източници ;). Голяма част съм ги събирал и обработвал аз самия. Сервизите ги има в подписа ми. POIplaza не е добър избор за спийдкамери :). Има перфектни български сайтове за тях.

Потребител
Аватар

Мнение от BMW<->320d » 08 Яну 2016, 4:28

Колеги заповядайте сд-то в исо формат , където обещах с едни от последните камери за България от 2015 година. :)
За да работят камерите трябва да имате MK4 DVD NAVI и моднат софтуер. От менюто с езиците на навито се активират камерите. Приятно използване ! :)

Europe 2016 bg speed cams iso

ivo1bg написа:
BMW<->320d написа:.................Ако Иво пожелае да ми прати тези пой-та от старият диск да ги кача в новият и да обясни какво точно е направил за да има всичко това , ще сме му много благодарни ! :)..........

Преди време си закупих програмата Pimp-My-Nav. От там нататък е събирането на ПОИ-та по всякакви начини, но от проверени източници ;). Голяма част съм ги събирал и обработвал аз самия. Сервизите ги има в подписа ми. POIplaza не е добър избор за спийдкамери :). Има перфектни български сайтове за тях.

Иво Благодаря Ти за Изчерпателният отговор ! :) До колкото разбирам без програмата Pimp-My-Nav няма да мога да добавя сервизите и камерите с опция търсене , нали така ?
POIplaza не съм го ползвал за спийд камерите , ползвам 2 сайта от българските винаги с последна актуализация. :) :) :)

ПредишнаСледваща

Назад към E39