НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: НВ-ВМХ
Не мирише и не е жилаво, но иска задушаване като дивеч. Кръвоизливи не съм виждал да има никъде.
Цената си е съвсем нормална. Едно кило чипс струва повече.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
bum_bum написа:Не мирише и не е жилаво, но иска задушаване като дивеч. Кръвоизливи не съм виждал да има никъде.
Чипса не знам колко струва, а едно кило врат е 10лв. Тия предлагат 11 с кост-15 обезкостено. Та се чудя кое е причина цената да е по-висока от магазинската - разходите за храна са значително по-ниски, значително по-малко се чисти на тия животни, сам собственика казва, че разчита на естествен подбор, няма лекарства, ваксини...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Отнема много повече време да порастна това прасе най-малкото. На килограми е далеч по-леко от нормалното от там разходи по клане, фира и т.н..
- Bogat-Beden
-
-
Maфиоти,използвате ли Стевия?
Аз ще си закупувам,но се колебая между такава на НЯУ и това от балефф
Ще се ползва най-вече за подслаждане на кайве еспресо
Аз ще си закупувам,но се колебая между такава на НЯУ и това от балефф

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Bogat-Beden
-
-
TNT написа:Кафето се пие чистоА защо гледаш таблетки... няма ли на прах ?
Не ми е кеф чисто,иначе си прав! Има и на прах,ама набарах на прИмоция на таблетките

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз си слагам мед. 2-3 лъжички на ден не мисля да ме товарят много. Ако не ям през деня го пия чисто. Стевията нещо не ме кефи. Ако ще купуваш си вземи от Балев, поне е органик. А и на Нау мисля, че не беше стрита билката а някакъв извлек.
- Bogat-Beden
-
-
bum_bum написа:Аз си слагам мед. 2-3 лъжички на ден не мисля да ме товарят много. Ако не ям през деня го пия чисто. Стевията нещо не ме кефи. Ако ще купуваш си вземи от Балев, поне е органик. А и на Нау мисля, че не беше стрита билката а някакъв извлек.
Аа, аз шекер приемам, по 15на грама черен шоколад на ден не пропускам,плюс че ям един банан на седмица ,разделен на равни порции от по хапка

Май и двете са органик и екстракт,благодаря за мненията все пак

Ето нещо бодро

- Bogat-Beden
-
-
За Бога,братя ,не купувайте!!
Вкусът на стевията е отвратителен 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Не съм пробвал до сега, ще го имам в предвид. От алтернативните тъпни, агаве е готино и кокосов сироп е уникално (според мен), обаче са си доста скъпи. И аз си взимам мед в бг, няма смисъл от екзотики, меда ни е супер... ама толкова и го ям. 1 година не мога да изям 500 грама буркан. 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Bogat-Beden написа:За Бога,братя ,не купувайте!!![]()
Вкусът на стевията е отвратителен
+1 Стевията като подсладител за кафе е отврат. Интересното е, че като я сложа в мляко е ОК. Правил съм даже мъфини със стевия и няма проблем.
Never mistake motion for action...
- Bogat-Beden
-
-
Леон, точно в кафе беше,и то от най-любимото ми, от Еко .Но пък пари съм дал и е полезно,ще го изпробвам във всичко
,продължаваме напред! Поне го взех на 12 кинта(по принДцип е 28..)
Steen, със сигурност кокосовото ще е много шукар,ама май само стевията няма калории.
П.С. със прясно млЕко е 6 точки,грешка няма

Steen, със сигурност кокосовото ще е много шукар,ама май само стевията няма калории.
П.С. със прясно млЕко е 6 точки,грешка няма

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
bum_bum написа:Това на Амброзия е много хубаво. Ще ти хареса
Дойде месото и след като го изядохме да изкажа впечатления:
- Сланината е най-добрата, която съм ял до момента. Аз не съм все още напълно свикнал да ям сланина всеки ден и ако е някаква с дъх или по-гадна едвам я преглъщам. А тая я изядох 250грама на 3 пъти без въобще да й се мръщя
- Надениците като качество на месото също много добри, но подправките никак не ми харесаха. Аз по принцип много не съм по наденици. Единствено суджук обичам много и суров и печен
- Врат - супер крехко е месото и отново си личи, че е доста чисто и качествено. Жената го готви както винаги с вода в тава под фолио. Първия път го изгорихме зверски за същото време и темп както винаги. Явно се сготвя по-бързо.. Втория път стана идеално - супер крехко. Но самото месо е доста различно - тъмно и с различен, по-силен вкус. Малко ми идва "силно", явно много съм свикнал с купешкото. Ще пробвам пак а и от другите ферми.
Вече си поръчах сланина, защото много ми допадна.
П.С. Жената преревава отвреме на време, че много и се яде хляб, пица, сладко и т.н. и реших да я заведа да се натъпчем в една италианска "закусвалня" (Ciccione). Хапнахме здраво - вкусно беше - пицети, сандвичи, брускети. После и сладолед от Confetti. После два дни яко сране и подут корем

Освен това години наред имах сериозен проблем с болезнени гнойни пъпки по глава под косата. Откакто съм (сравнително) стриктен на нисковъглехидратно хранене съвсем неусетно изчезна този проблем и съвсем бях забравил за него. Е да ама след това ядене ми излезе една пъпка - не знам може и да се самонавивам..

Друго вече месец и нещо изпробвам фунцкионални/кондиционни тренировки ала кросфит и ме кефи, добре се връзва някак си с този тип хранене

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.