Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Andrey_86
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: s65b40
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Лятото ходихме с един приятел да гледаме едно 330д. Беше на 544 000км 2007. Освен, че само ДПФ-а и беше запушен колата вървеше страхотно!!! Тези коли при правилна експлоатация могат спокойно да стигат милион
Е имаше леки забележки и драскотинки, но това е все едно 90год. човек

Е имаше леки забележки и драскотинки, но това е все едно 90год. човек

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Това как ви изглежда: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=bk7ycf
Как е с екстрите, освен че няма навигация(което ми се искаше да има)? Ако наистина са доказуеми км с тая цена ми изглежда доста апетитно
Как е с екстрите, освен че няма навигация(което ми се искаше да има)? Ако наистина са доказуеми км с тая цена ми изглежда доста апетитно

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Вероятно аз съм сбъркан, но тази кола на такава цена, според мен, е с доста скрити проблеми. Иначе е чудна.
Never mistake motion for action...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Leon написа:Вероятно аз съм сбъркан, но тази кола на такава цена, според мен, е с доста скрити проблеми. Иначе е чудна.
Екстра е, какво й е? Ако мотора и задвижването са OK си е ебати офертата
за мен Х-а е недостатък, ама на някой хора си им харесва

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bmw_machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320dA M47
- Детайли за колата: УНИКАТ!!1
b_u_b_o написа:Това как ви изглежда: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=bk7ycf
И аз мисля, че цената е подозрително ниска. Средната цена в мобилето за 330xd 2006-2007 е около 16к

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
vicho написа:Leon написа:Вероятно аз съм сбъркан, но тази кола на такава цена, според мен, е с доста скрити проблеми. Иначе е чудна.
Екстра е, какво й е? Ако мотора и задвижването са OK си е ебати офертата
за мен Х-а е недостатък, ама на някой хора си им харесва
Нали си виждал моя волан в какво състояние е на 200 000км....тоя е сериозно износен и на 166 000

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Leon
- старши ентусиаст
-
Като гледам цената, италианеца я е дал за 4000 евро. Според мен такава кола се продава евтино, ако не си трошил пари за поддръжка и знаеш, че те чакат едни 2-3000 евро всеки момент. Може и повече с ДПФ и катализатори
Което за европееца е сигнал, че е време за нова.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Leon написа:Може и повече с ДПФ и катализаториКоето за европееца е сигнал, че е време за нова.
кво викаш? а, нищо! добре

edit: кой в BG сменя катализатори, леле па DPF

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
b_u_b_o написа:Това как ви изглежда: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=bk7ycf
Ти вярваш ли си доказуеми км - я хвърли едно око на mobile.de или autoscout и виж реалистично какво може да очакваш - за vicho, мисля че Leon имаше предвид, че немците и италиянците сменят дПФ и катализатори - то е ясно, че тук сме БГ идиоти

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Точно за това ви питам, защото не ми се вижда реално ама пък ми се иска да е истина
iDrive-а лесно ли се слага и наистина ли излиза 1к?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Просто колата е същата като тази която вися близо 2 месеца на 11к лв. просто някой я е измил изпрал и пооправил на визия.
Проблема на тоя модел Е9х е че мого се захабява вътре, определено мотора и ходовата част нямат особени проблеми да изкарат голям километраж на хубавите магистрали в Европа.
Просто материалите от които се изработват пластмасите и салоните като цяло са по-ниско качествени спрямо по старите БМВ-та.
Проблема на тоя модел Е9х е че мого се захабява вътре, определено мотора и ходовата част нямат особени проблеми да изкарат голям километраж на хубавите магистрали в Европа.
Просто материалите от които се изработват пластмасите и салоните като цяло са по-ниско качествени спрямо по старите БМВ-та.

В мене ли е проблема или само аз виждам, че има забележка от едната страна колата - одрано и хлътнало по двете врати? 

- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
koksimir написа:В мене ли е проблема или само аз виждам, че има забележка от едната страна колата - одрано и хлътнало по двете врати?
Не колега,добре си с очите.Въпроса е кой какво иска да види.
- Leon
- старши ентусиаст
-
vicho написа:Leon написа:Може и повече с ДПФ и катализаториКоето за европееца е сигнал, че е време за нова.
Имам предвид италианеца, немеца или белгиеца - там ако не го смени няма каране. А ДПФ-а е стартова цена 1200 евро, катализатора още толлкова. Дюзи, ЕГР, турбо... абе я по-добре да я дам на тоя мил източноевропеец дето предлага 4к евро и да видя дилъра каква цена ще даде за F30... примерно.
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Leon написа:vicho написа:Leon написа:Може и повече с ДПФ и катализаториКоето за европееца е сигнал, че е време за нова.
Имам предвид италианеца, немеца или белгиеца - там ако не го смени няма каране. А ДПФ-а е стартова цена 1200 евро, катализатора още толлкова. Дюзи, ЕГР, турбо... абе я по-добре да я дам на тоя мил източноевропеец дето предлага 4к евро и да видя дилъра каква цена ще даде за F30... примерно.
Колега,и тях ги настигна кризата.И почнаха и те да кърпят,да дупчат и да китосват.Особено Джабарите от които имам лични наблюдения.И турбо рециклирано слагат че и на тях вече им скъпичко идват нещата.А и дилърите не са толкова дащни вече.Тук таме се вижда някоя ф10 или ф30 и то в повечето сличаи са служебни.Само англичаните още оспяват да са на ниво но пък тяхните не са интересни за нас.А в южна Италия положението е почти като в България.Но истината е че гледана кола навсякъде си държи цена.