СПА процедури

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

СПА процедури

Мнение от randity » 13 Дек 2015, 22:25

По случай наближаващите коледни празници, искам да изненадам майка ми и баща ми с един релакс ден. Интересува ме някой ХУБАВ СПА център, от където да закупя ваучери. Тези Грабо и т.н. не ги броя, интересува ме само качеството на процедурите, от хора, ходили и останали доволни от мястото, като искам да включва задължително масаж. Та, дайте предложения за такова място в София, където да отида и да закупя такива ваучери.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Re: СПА процедури

Мнение от Atsalov » 13 Дек 2015, 22:42

Много зависи от бюджета. В Павелбаня има много хубав хотел - Диана Мар с такива процедури.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 13 Дек 2015, 22:50

Интересувам се предимно от оферти в София. Все трябва да има някъде качествен и хубав такъв център :)
П.П. Разгледах предложението по-горе, но забелязах, че няма нещото, на което държа една идея повече - масажа.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 13 Дек 2015, 23:14

randity написа:Интересувам се предимно от оферти в София. Все трябва да има някъде качествен и хубав такъв център :)
П.П. Разгледах предложението по-горе, но забелязах, че няма нещото, на което държа една идея повече - масажа.

Не знам дали има ваучери, но СПА-то на Царско Село е добро. Басейн, различни видове сауна, парна баня, релакс зона и масаж.Винаги съм оставал доволен.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-65 730D

Мнение от POYO » 14 Дек 2015, 11:49

Парк хотел Витоша, до техническия, супер доволен и от спа и от масажи, имат няколко различни вида сауни и доста добри масажистки.
А ако искаш да се поизръсиш другото място е Виктория СПА в бившия Принцес сега не знам как се казва, ако решиш да е там се приготви да ти излезе соленичко

Успех
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 14 Дек 2015, 14:45

Sense.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 20 Дек 2015, 19:23

Пулс на околовръстния.
За пари правят чудеса, буквално!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

Назад към Извън Темата