Кола за жена
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Кола за жена
А бензиновите двигатели на ауриса как се представят?
- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Ще сменям колата на жената ,за по-нова.Така че старата ще я продавам:Тойота Аурис 2007,D4D,2.0дизел,126к.с.,6 скорости,4 врати,тъмно синя.Закупена от Тойота София нова,сега е на 104х.км. Крайна цена без пазарлъци 9.000лв.
П.С.Колата се кара всеки ден,има 2-3 одрасквания нормални за жена шофьор
Щетите са заведени по каско.Колата не е пускана още на обява,не е пудрена,лъскана и т.н./дори не е мита скоро
/ Та ако има мераклии..... 
П.С.Колата се кара всеки ден,има 2-3 одрасквания нормални за жена шофьор

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
armani78 написа:Ще сменям колата на жената ,за по-нова.Така че старата ще я продавам:Тойота Аурис 2007,D4D,2.0дизел,126к.с.,6 скорости,4 врати,тъмно синя.Закупена от Тойота София нова,сега е на 104х.км. Крайна цена без пазарлъци 9.000лв.
П.С.Колата се кара всеки ден,има 2-3 одрасквания нормални за жена шофьорЩетите са заведени по каско.Колата не е пускана още на обява,не е пудрена,лъскана и т.н./дори не е мита скоро
/ Та ако има мераклии.....
Ако беше автоматик щяхме да си стиснеме ръцете при тази цена.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Направо щеше да има наддаване ^^^
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
ще пиша на лични за снимки
иначе освен аурис-а другият фаворит е volvo c30, някой да има преки впечатления?
"алтернативна" количка, но познавам хора които доста плакаха от скоростни кутии и двигатели на другите им модели

иначе освен аурис-а другият фаворит е volvo c30, някой да има преки впечатления?
"алтернативна" количка, но познавам хора които доста плакаха от скоростни кутии и двигатели на другите им модели
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Аз съм за Corsa.
Друг вариянт е Kia Cee'd
Има и автоматици около 2010-2011 година в този ценови диапазон.
Друг вариянт е Kia Cee'd
Има и автоматици около 2010-2011 година в този ценови диапазон.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Suzuki SX4
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
acer написа:ще пиша на лични за снимки![]()
Имам съседка с аурис бензин и колата се представя страхотно. Волво не й трябва - поддръка като на БМВ, качесто като на Форд. Да не говорим, че С30 е тясно и неудобно за маневриране назад.
Never mistake motion for action...
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Опел Астра след 2007 фейса, не са лоши коли, здрави бензинови мотори, за дизелите нямам поглед. Може да се газифицират без проблем. 1,6 мотора е 100к. (малък данък)
Приятни са на външен вид, особено с черните бленди на фаровете, пък и най-важното цените има не са много сериозни за твоя бюджет който си обявил.
Приятни са на външен вид, особено с черните бленди на фаровете, пък и най-важното цените има не са много сериозни за твоя бюджет който си обявил.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
Момичето си избра аурис-а
само ще се чуди дали ръчка или автомат, че автоматите са по-скъпи, някой наблюдение в/х автомата колко е качествен?
Иначе тая въшка ц30 мен мн ме кефи и ако имах излишен кеш бих се замислил за мен, волво преди правиха добри коли, ма явно там дето мине форд следва потоп

Иначе тая въшка ц30 мен мн ме кефи и ако имах излишен кеш бих се замислил за мен, волво преди правиха добри коли, ма явно там дето мине форд следва потоп

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
acer написа:Момичето си избра аурис-асамо ще се чуди дали ръчка или автомат, че автоматите са по-скъпи, някой наблюдение в/х автомата колко е качествен?
На ауриса автоматика е МАЙКА ПЛАЧЕ.
Карам такъв от 6 месеца и винаги ме изненадва

Държи те в напрежение дет' се вика ...
Тойота как са направили такъв автомат идея си нямам, и лошото е че го слагат не само на аурис, а на всичките си малки автомобили до 2011 мисля.
Ако може да кара ръчка с 2 ръце съм ЗА.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На малките мотори слагат безстепенна CVT кутия, странно че е толкова капризна...
Never mistake motion for action...
Ясно, значи ръчка ще е
може да кара, щом съм заспивал докато шофира 

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Leon написа:На малките мотори слагат безстепенна CVT кутия, странно че е толкова капризна...
Ако успее за 13-14 да намери читав аурис с CVT - перфектно. CVT-то им е супер на тойота, карам и такъв от 3 години и е супер.
Обаче аз говорих за ММТ, което се води автоматик и го слагат до 2012та ако не се лъжа, той е доста зле.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2