Вярвате ли в големите лотарийни печалби?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Вярвате ли в големите лотарийни печалби?

Да
44
30%
Не
102
70%

Общо гласове : 146
Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Вярвате ли в големите лотарийни печалби?

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Дек 2015, 19:51

bum_bum написа:Аз печеля като не участвам в лотарийки и не търкам билетчета. Не ме мисли мен ;)

:clap:
Между другото само като сметнеш колко хора под Божков по веригата се издържат от тая лотария...
Самото споменаване на Божков стига да се сети човек за бая неща. Достатъчен е факта, че вече 20+ години ТОЙ не пуска НИКОЙ да направи легален конкурентен букмейкър в България. Стигна се дотам, че се забраниха по едно време всички чужди онлайн сайтове на букмейкъри, които виждаме по фланелките на куп отбори в Европа, просто защото така парите отивали навън, а не в БГ. :mhihi: Цялата работа беше, че Еврофутбол като монополист даваше СМЕШНИ коефициенти на фона на чуждите букмейкъри и хората бяха почнали масово да играят там. Когато черепа почна да смуче от разните лотарии, все пак се възстановиха правата на чуждите букмейкъри, може и чрез някой съд да са заставили държавата пак да ги разреши, не знам. И все пак си остава само Еврофутбол единствения букмейкър в БГ, защото едно е да ходиш по разни банки и да правиш сметки, да кибичиш пред компа за залози и т.н. а съвсем друго да влезеш в пункта и да си пуснеш едно фишче.
Софт хазарт бил. Като знам колко народ си дава ЗАПЛАТИТЕ за тези хартийки, а после в коша...нищо не е софт щом можеш да си дадеш ВСИЧКИТЕ пари в него. В Еврофутбол ограничение няма и можеш да заложиш колкото щеш, просто се обаждат по телефона за да искат разрешение за дадения мач. В чуждите букмейкъри по интеренет има ограничение и го водят като някакво отговорно залагане или нещо си, един вид да те предпазят от пагубна загуба на пари и като видят, че губиш много поред, те спират или имаш лимит като макс сума. И пак не е софт. Софт няма. Като ти влезе веднъж, то ти става хубаво да ти влиза. :mhihi: Преди 100 години още са ги играли всичките тия неща из Англия и САЩ, а хазарта го има още от хилядолетия сигурно, но под различни форми, като тогава една овца или вол са имали същата тежест както сега да си изгубиш колата или къщата.
Гледам из форума много народ чули и повярвали за на шурей Пенчо леля му. Аз пък мога да ви кажа, че познавам мнооооого народ и за още толкова знам, които си продадоха ВСИЧКО, което имат и теглиха заеми само за да могат да играят ХАЗАРТ във всичките му варианти. Познавам и спечели от разни мачове и рулетки, но забележете ВСИЧКИ върнаха парите в тях с лихвите и то след не много време. Явно само познавам лузъри и не вярвам в приказки. :shock:
Има едно много просто правило във ВСЕКИ тип хазарт. За да се плати на едни, парите трябва да дойдат от други. След това обаче тези други печелят, а първите, които преди това са спечелили губят и целта е просто да се замъгли съзнанието с НЯКАКВА печалба, дори минимална и да те накарат да играеш пак и пак, което неминуемо и сигурно, повтарям СИГУРНО води до загуби, къде малки, къде огромни, зависи кой колко е хлътнал. Едно време още са го измислили във Вегас някои казина да са като лабиринти и докато намериш изхода, да се зачудиш ей тук пък дали няма да ти е късмета. С всеки тип хазарт е така, но стръвта е различна.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 14 Дек 2015, 10:45

E, при хазарта златното правило винаги е било, че печели само който го организира ;) Не случайно в България не се допуска втори играч. Няма да коментираме за какво друго се ползва, че ще навлезем в сива територия.
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 14 Дек 2015, 12:30

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/12/1 ... ovo.286484

:mhihi:

Иначе баща ми търка от ония билетчета на Захари Бахаров като зарежда гориво и после ги регистрира за някаква Тойота да спечели :) И като разбра, че тойотата последния месец я е взел някакъв от съседния вход не му беше много готино :confused: Сега пак нямало да я дадат на някой в същия град :|
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 14 Дек 2015, 16:00

Всяка вечер казват какъв е размерат на раздадените суми за деня,мауиииииии все суми от типа едно време -Боби Цанков,700000,850000, и т.н.
Интересно ми тия печалби облагат ли се с данък?по принцип питам,за мен такива Раздадени суми не съществуват.всичко е за.да.накарат хората да играят-и успяват за съжаление.
Не ме бърка,но ми е жалко за бабите и дядовците дето вярват и се надяват че и те някой ден ще спечелят.как с последните си пари взимат билетчета,......... И нищо.
Последна промяна wladio на 14 Дек 2015, 19:46, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 14 Дек 2015, 17:00

Печалбите са си много истински и не търсете под вола теле.
Според Закона за хазарта при такъв тип игри, то минималната раздадена печалба, която трябва да бъде разпределена е 50% от постъпленията.
Тъй като тиражите на въпросните билетчета на Националната лотария, където ги гледате всяка вече по Нова не образуват джакпот, а то той е фиксиран, точно за това системата е автоматизирана - демек една проста програма.
Та всеки ден в тази програма се вкарват всички комбинации и се изчисляват числата да се паднат така, че минимум 50% от постъпленията да се раздадат като печалби в последствие.
Или демек тези суми, които ги споделят след това, това според закона показва, че хората са взели 500к лв., ама и в компанията-организатор остават още толкова пари. Така, че не ги мислете, че са балъци и че не раздават парите. При такива суми с кеф си ги раздават.

При тотото например, числата са случайни и не могат да се нагласят (принципно). Точно за това при този тип игри трябва да има джакпот. Този джакпот се сформира така, че разликата от парите под 50% раздадени като печалби на определен тираж, до минимум 50% от постъпленията да отиват в джакпота. Или ако за този тираж имаме 100к постъпления, след тиража има раздадени за 30к награди, то до 50% остават 20к. Та тези 20к влизат в сформирането на джакпота. И така се трупа, трупа, докато някой не го вземе накрая.

Пари в тази схема има и то много законни. Важното е как да може всеки да влезе в тази схема. И повярвайте, ако успеете да се набутате в схемата, то и вие ще раздавате всяка вечер по 500к с кеф и въобще няма да го мислите.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Дек 2015, 19:34

Да де, редовно излизат с цифри от печалби от сорта на 1 млн. човека по 5 лв, 500 000 по 10 лв и т.н. Това с всички видове билети. Като ги сметнеш и ти става ясно как раздават тия пари. Аз между другото като трих ми се падаха разни такива суми и просто реших да не си губя времето с тях защото бая пари спечелих с дерби суми и тъкмо толкова дадох. Та в моя случай явно са ми раздали и на мен едни такива пари.
Скоро не съм купувал, като спечеля милиона(или поне нещо над 100 000)или някой мой познат и е сигурно ще ви кажа. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Дек 2015, 22:05

Те всичките тия печалби от по 2, 3 5, 10лв не са печалби. Хората ги реинвестират в нови билети веднага :mhihi: Така хем имаш раздадени печалби, хем няма печеливши.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 16 Дек 2015, 17:14

Мой близък познат,Държавната лотария=> 6 цифрена сума! Преди месец!
От тогава и аз дърпам билети :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 16 Дек 2015, 23:17

Аз предлагам колеги тук в тази тема да споделяте снимка на печелившия билет при суми над 20лв :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 17 Дек 2015, 13:32

Баба ми преди десетина години удари 5-тица от тотото - 2000 лв.
Това е най-голямата печалба на която съм ставал пряк свидетел.
На тъста един комшия е удрял шестица преди 15 години. Сега си е същия бачкатор като преди печалбата - единственото останало от тая шестица е една панелка на стойност 10к лв (в момента).

Така че, ако не си ги изкарал тия пари със сигурност нямаш акъл как да ги похарчиш правилно. След няколко години си си същия прошляк, че и по-зле...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Дек 2015, 16:49

drago_pavlov написа:Така че, ако не си ги изкарал тия пари със сигурност нямаш акъл как да ги похарчиш правилно. След няколко години си си същия прошляк, че и по-зле...

Някъде бях чел статистика, че 80% от спечелилите джакпоти до 2 години са на нула :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 17 Дек 2015, 18:09

От 6-7 месеца при тото 6 от 49 и 5 от 50 и от 2 г. при лотарията печалбите над 500 000 лева ги изплащат в продължение на 7-14 години.

Тъй че не сравнявайте предишните тото-лото милионери със сегашните!!!

Бабата от Смядово ще си получи 4 те милиона в продължение на 14 години до 2030г. по 32 000 лева на месец и до 2 месеца 400 000 лв. в банкова сметка.

В националната лотария милионите пък се изплащат за 20 години на равни вноски по една годишна и до 45 дни от спечелването 200 000 кеш!

ТНТ не се плаши за тотомилионерката от Смядово не за 2 - а минимум 14 години няма да е бедна ;)

Отделно тото 6 от 49 дава всяка неделя форд це макс и на големи празници мондео....може да се видят в мобиле.бг. - повечето веднага ги продават въпреки че имат платена застраховка и преглед + рег.номера и талон.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Дек 2015, 18:39

Сега разбирам защо във всяка тема обясняваш как нямаш пари :mhihi:
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 18 Дек 2015, 5:43

В събота моя колежка закова 66 000 от Захари :mrgreen:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 18 Дек 2015, 7:21

TNT написа:Сега разбирам защо във всяка тема обясняваш как нямаш пари :mhihi:

Ама ако удари джакпота през следващите 14 години няма да е така :mhihi:
Добре, че са сменили правилата на тотото :lol:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата