..:Новогодишна SPAM тема 2015 година:..
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: ..:Новогодишна SPAM тема 2015 година:..
BorislavB написа:вече не е интересно,като стигнахме 100 страници...пък за 200 нямаме шанс...
Не е сигурно...Напънете се малко!

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
drago_pavlov написа:Pisobella написа:Тия, които сте родени по Коледа - много ми е тъжно за вас. Че и ако именният ви ден е сега - дълбоки съболезнования. А Ако комбото е баш на Коледа ........ Това е едно много тъжно детство ....
Приемам съболезнованията... Един подарък за двата празника; никой не ти идва на РД, че вече е запразнил или е някъде... Абе кофти работа...
Най-тежко е да си Христо и да си на 24-и/25-и

То и тия през лятната ваканция в училище страдат от липса на приятелчета масово за празнуване, че всичко е по баби и дядовци екстрадирано

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
c04 написа:BorislavB написа:вече не е интересно,като стигнахме 100 страници...пък за 200 нямаме шанс...
Еми то и липсва силното присъствие или не се отчитат достатъчно някои хора, така че... сложна работа

Не, че ми дреме .... квот - такоа
- c04
- Кръстникът
-
Pisobella написа:c04 написа:BorislavB написа:вече не е интересно,като стигнахме 100 страници...пък за 200 нямаме шанс...
Еми то и липсва силното присъствие или не се отчитат достатъчно някои хора, така че... сложна работа![]()
Е 200, хайде следваща цел 150- качваме 2,3 коли, обсъждаме ги 20 страници.После 2,3 момичета-и тях 20 страници...и после още нещо и готово

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
c04 написа:Pisobella написа:c04 написа:BorislavB написа:вече не е интересно,като стигнахме 100 страници...пък за 200 нямаме шанс...
Еми то и липсва силното присъствие или не се отчитат достатъчно някои хора, така че... сложна работа![]()
Е 200, хайде следваща цел 150- качваме 2,3 коли, обсъждаме ги 20 страници.После 2,3 момичета-и тях 20 страници...и после още нещо и готово
20 страници за коли - да ама за момичета освен да кажа "яка е" друго какво да и обсъждам?!

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- c04
- Кръстникът
-
BorislavB написа:c04 написа:Pisobella написа:c04 написа:BorislavB написа:вече не е интересно,като стигнахме 100 страници...пък за 200 нямаме шанс...
20 страници за коли - да ама за момичета освен да кажа "яка е" друго какво да и обсъждам?!
Еми ще се намери...косата на тази и такава, на онази е такава.Едната с по дълъг нокът, другата не знам си какво-пък може и само с коли да минем...

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
c04 написа:Е 200, хайде следваща цел 150- качваме 2,3 коли, обсъждаме ги 20 страници.После 2,3 момичета-и тях 20 страници...и после още нещо и готово
С какво да започнем?
Бензин/Дизел или Бензин/Газ

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Айде, няма нужда.... тва е по целия форум така или иначе... 

- c04
- Кръстникът
-
drago_pavlov написа:c04 написа:Е 200, хайде следваща цел 150- качваме 2,3 коли, обсъждаме ги 20 страници.После 2,3 момичета-и тях 20 страници...и после още нещо и готово
С какво да започнем?
Ако може без газ, че изобщо не ми се нрави...Бензин/Дизел давайте...

Писобела, дай някаква тема тогава де...тия 150 страници не стават от само себе си.

Последна промяна c04 на 30 Дек 2015, 15:02, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
320и срещу 318исdrago_pavlov написа:c04 написа:Е 200, хайде следваща цел 150- качваме 2,3 коли, обсъждаме ги 20 страници.После 2,3 момичета-и тях 20 страници...и после още нещо и готово
С какво да започнем?

Честит Рожден Ден и от мен

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Bogat-Beden написа:320и срещу 318исdrago_pavlov написа:c04 написа:Е 200, хайде следваща цел 150- качваме 2,3 коли, обсъждаме ги 20 страници.После 2,3 момичета-и тях 20 страници...и после още нещо и готово
С какво да започнем?
Бензин/Дизел или Бензин/Газ![]()
Честит Рожден Ден и от мен
един приятел имаше ебати стегнатата 318is купе,направо все едно от завода излизаше. продаде я за 4500лв. за жалост нямам никакви нейни снимки.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз също имах,преди 10 години.Ама нито часовника,нито имота ми бяха по формулата
Сега серьозно- не беше за мен тогава и бързо я продадоФ,оттогава си карам кочинка под възможностите ,че иначе лошо

Сега серьозно- не беше за мен тогава и бързо я продадоФ,оттогава си карам кочинка под възможностите ,че иначе лошо
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Като гледам накъде отиват нещата.... аз ще взема да го изиграя като една истинска дама и да отида до МОЛ-а за обувки

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Pisobella написа:Като гледам накъде отиват нещата.... аз ще взема да го изиграя като една истинска дама и да отида до МОЛ-а за обувки![]()
![]()
![]()
Вземи ми и едни Sparco-та, че моите вече са пред разпадане, 46-и номер

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Е честно ли така ще кажеш... XD не следва ли да е в обратна посока - аз да казвам какво искам да ми се купува хахах