Помощ при избор на LCD LED TV

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Re: Помощ при избор на LCD LED TV

Мнение от ggb » 22 Дек 2015, 15:01

Здравейте колеги искам малко повече инфо ако някой е наясно със този телеевизор понеже съм решил да го вземам.
Всички мнения ще са от полза .
Благодаря и весели празници желая на всички.

https://www.technomarket.bg/products/09 ... e-48ju6440
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от gurcayy » 28 Дек 2015, 19:48

Имам миналогодишния модел на този Самсунг. Много съм доволен. Но с две ръце ти препоръчвам Сони 50W809c - в момента е на промоция и е на същата цена като Самсунга. Отделно имаш опция за 60 лв да си купиш допълнителна гаранция от 3 години към стандартната от 2. Просто разликата в картината и дълбочината на черното между двата тв е очевАдна в полза на Сонито.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 03 Яну 2016, 1:38

И така в крайна сметка взех истински 100 херцов панел във лицето на LG 55 LB 679 V и изобщо не съжалявам голям и прекрасен е телвизора успех на всички със покупките през новата 2016 година.

Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 05 Яну 2016, 22:43

Някой с преки впечатления от http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-PANA ... ED/p/15461 или
http://www.technopolis.bg/bg/bg/TV/TV-S ... ED/p/15295
И ако може някой да каже какви са реалните херцове :conf:
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 07 Яну 2016, 19:47

Мнение за този
HDMI 2.0 4k 3D.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х4 2025
Мечтае да кара: e60 M Power

Мнение от whisky_touch » 09 Яну 2016, 13:21

Имам нужда от помощ при избора на тв. Изискванията са да е 55" и реални 100хц. Цената да е макс 2000лв. Функции като 3д, четене на филми от флашка и смарт функции не ме интересуват. Без значение дали UHD или FHD. Като марки клоня към панасоник и самсунг, но приемам и други предложения.
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Яну 2016, 19:20

Според мен не е добре да слагаш изисквания за цена и размер едновременно. Така обикновено накрая си купуваш боклук.

Отиваш и гледаш всичките 55 без да гледаш цената. Който ти харесва му гледаш цената, ако можеш да си го позволиш влачиш, ако не гледаш по-малък размер. Избора на телевизор по цена и размер без да си го видял на живо ми се струва несериозен.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whisky_touch » 09 Яну 2016, 20:42

Добре айде ще изброя няколко модела, които са ми хванли окото в магазина и вие ми кажете кой от тях е най-читав, тъй като картина в магазина всички ми харесаха:
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-PHIL ... ED/p/15746
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SONY ... ED/p/16066
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-PANA ... ED/p/15477
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-PHIL ... ED/p/15397
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !

Потребител
Аватар

Мнение от gurcayy » 09 Яну 2016, 21:30

Не мога да тре разбера - хем искаш съвет, посочвам ти модел, който е може би тв на годината, хем питаш за същия малко по-късно.

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Яну 2016, 22:00

Сони 809 нещо си е най-хваления модел във форумите, а и като ги погледнеш на живо показва най-добре.
Аз вземах за спалня 40 инчов модел на панасоник 40CS630E, пак по препоръка на форумите и меко казано съм изненадан, че излови всички програми на кабелната, докато другия по-стар сони 46 инчов половината я ги лови я не. Но там ползвам така или иначе булсатком. Панасоника е след два китайски сплитера и въобще не ги усети

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whisky_touch » 09 Яну 2016, 23:46

Gurcayy не съм ти видял мнението и затова си зададох въпроса пак. Значи сонито е най-добре от всички. И да попитам това че е с андроид по добрия вариянт ли е от firefox на панасоника и другите операционни?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 10 Яну 2016, 1:05

whisky_touch написа:Gurcayy не съм ти видял мнението и затова си зададох въпроса пак. Значи сонито е най-добре от всички. И да попитам това че е с андроид по добрия вариянт ли е от firefox на панасоника и другите операционни?

Един съвет от мен , сваляш си ето този клип на флашка и отиваш в магазина , за да премине теста , клипа трябва да върви гладко(само най добрите ТВ се справят)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Яну 2016, 13:00

То да беше само опресняването на един телевизор проблема да му пуснеш филм ама като има още 100 неща кво прайм? :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от gurcayy » 10 Яну 2016, 17:37

Колегата v_p_m вероятно е имал предивд клипа с японката или филма Hong Kong нещо си. Няма нужда да ги тества. Това Сони се справя отлично с тях. Единственото, което трябва да тества е за равномерна подсветка и изгорели пиксели.

П.С. Не препоръчвам този тв ,защото имам такъв, напротив, имам 48 Самсунг и 55 Панасоник. Просто разликата в картината е осезаема. Ако го взимаш, питай да допълнителна гаранция. Наскоро имаше промоция +3 год гаранция към стандартната от 2 год. за около 50 лв.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата