Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
vld написа:Снимките са само за ориентир, не я ли видиш на живо и да я покараш да усетиш, зарежи.
А колкото до сервиз и в най добрия сервиз немогат да ти дадът гаранция какво ще и е състоянието след два месеца, така, че всичко е до късмет.
и ТУВ не може

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Gqbriel написа:vld написа:Снимките са само за ориентир, не я ли видиш на живо и да я покараш да усетиш, зарежи.
А колкото до сервиз и в най добрия сервиз немогат да ти дадът гаранция какво ще и е състоянието след два месеца, така, че всичко е до късмет.
и ТУВ не може
това не го разбрах

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
vld написа:Gqbriel написа:vld написа:Снимките са само за ориентир, не я ли видиш на живо и да я покараш да усетиш, зарежи.
и ТУВ не може
това не го разбрах
Най-добрия сервиз не могат да дадат гаранция след 2 месеца - TUV също не могат,като преглед..за 2 месеца всичко може да стане...това имах предвид,просто могат да кажат (както и сервиза) моментно състояние на компоненти но за различни агрегати ,много неща могат да се проверят достатъчно добре..
Това имах предвид,че тука коментарите масово са "цената ниска,цената висока" и само снимки.. после на място нещата са различни

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Gqbriel написа:vld написа:Gqbriel написа:vld написа:Снимките са само за ориентир, не я ли видиш на живо и да я покараш да усетиш, зарежи.
и ТУВ не може
това не го разбрах
Най-добрия сервиз не могат да дадат гаранция след 2 месеца - TUV също не могат,като преглед..за 2 месеца всичко може да стане...това имах предвид,просто могат да кажат (както и сервиза) моментно състояние на компоненти но за различни агрегати ,много неща могат да се проверят достатъчно добре..
Това имах предвид,че тука коментарите масово са "цената ниска,цената висока" и само снимки.. после на място нещата са различни

Не се стигна до оглед, тъй като колата е 2006 и фейса е правен в Германия. Поздрави!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Това не знам дали е минус ако е правен от вманиачаване, а не заради удар хахаха
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Taruno написа:Това не знам дали е минус ако е правен от вманиачаване, а не заради удар хахаха
Прав си,но едно е 2006 друго е 2009 ...макар,че ще му е в плюс за каското и данъците

Сериозна инвестиция е цялото това преобразяване..защо имам чувството,че тази кола е коментирана...
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=c1romo Дайте съвет мотора е N43B20 набелязъл съм е за купуване само малко ме притеснява двигателя ,ако има някой такава нека сподели.Мерси предварително!
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Тая кола изглежда страхотно и ако наистина си е българка е мега като оферта
- R1d3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 335i
- Мечтае да кара: M3 F80
- Детайли за колата: ex:E46 325, E46 330i LCI, E92 330d, E90 330d LCI
Здравейте колеги,
Днеска гледах една количка и ще ми е интересно, ако някой я познава и може да разкаже повече за нея. Много ще съм благодарен !
http://www.mobile.bg/11448636898512264

Днеска гледах една количка и ще ми е интересно, ако някой я познава и може да разкаже повече за нея. Много ще съм благодарен !
http://www.mobile.bg/11448636898512264

- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
joro3230 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11452122400707845&slink=c1romo Дайте съвет мотора е N43B20 набелязъл съм е за купуване само малко ме притеснява двигателя ,ако има някой такава нека сподели.Мерси предварително!
Мойта е с този мотор и за 1 година само обтегач на веригата съм сменил и оригиналния ремък посвирваше, също го смених. Ще сменям и гарнитура на капака на главата, че започна да омаслява общо цената на 3те е 150лв. Но моята е на 220к километра, така че би трябвало двигателя да не го мислиш.
1 диагностика на място ще е от полза.
- Bavareca90
- Потребител
-
Защо масово гледате е90 пред е92, и един въпрпос само какво мислите за www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1 ... ink=c1y8yf с един чип, колектори и генерация ще дигне ли до 200 коня
- bmw_machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320dA M47
- Детайли за колата: УНИКАТ!!1
joro3230 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11452122400707845&slink=c1romo Дайте съвет мотора е N43B20 набелязъл съм е за купуване само малко ме притеснява двигателя ,ако има някой такава нека сподели.Мерси предварително!
Постничка е, но пък ако действително е българка и на тези километри си е много добра оферта. Аз бих пренебрегнал оборудването за сметка на състоянието, но ти си знаеш

вариант 1:
Защото явно повечето в тази тема сме семейни хора, и колкото и да искаме да си купим купета/кабриолети, трябва да караме седани/комбита
вариант 2:
седаните са по-евтини
Защото явно повечето в тази тема сме семейни хора, и колкото и да искаме да си купим купета/кабриолети, трябва да караме седани/комбита
вариант 2:
седаните са по-евтини