Излишна смелост и излишен риск: Младежи се хвалят с дрифтове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: F31

Re: Излишна смелост и излишен риск: Младежи се хвалят с дриф

Мнение от alozavar » 11 Яну 2016, 15:08

Смятам, че мнения от типа "Животът е опасен, може да ти се случи всичко" са пълна щуротия и са валидни, в очите на тези, които ги казват, докато не ти се случи нещо. Ако утре на колегата отгоре му се изфраска някой такъв "страничен" в предницата, докато си пътува, едва ли ще му е до "Еееми, това е животът, опасно е да се шофира, София е 2.5млн убиици, да си бях седял на село" :paranoid: Веднъж съм участвал в такава случка, в която на Околовръстното в колата, в която се возех, се закачи слаломиращ между лентите моторист, който по чист късмет не успя да падне и да остане или в мантинелата или под колата ни. Но пък си нави масура след това и повече не го видяхме, нищо че половината му маска отпред беше по пътя... :driving: Останалото е избиване на комплекси във Фейсбук с клипове, демонстриращи незнайно какво :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с DPF
Мечтае да кара: на ток
Детайли за колата: стоковица

Мнение от dynalias » 11 Яну 2016, 15:12

Vanqu1sh голяма грешка направи че се обади братле... Трябваше да си траем като останалите че то разговора се води само от едната страна. То не можах да им обясня и че АКО през ноща им почне да пуши камината от задънения кумин и пак няма да се събудят на другия ден. Ама най важното е че ние сме престъпници и убийци и сме най страшните! :D Ето ви още едно АКО "ам АКО блъснеш детиту в 2 часа през ноща на пътя... То на 12 ама било на дрискотека.." "ам АКО се запали куминя и никой не разбере и не се събудите никога повече?" Предлагам да си спрем баварците в гаражите и да си караме евридейките и да псуваме джигитите явно това е на мода...

Едит: проблема са дрифтърите, неадекватните женки бъркащи спирачката със газта не са проблем... Дайте да наблегнем на безотговорните джигите с койловъри. Те са балъци и само чернят марката.
Последна промяна dynalias на 11 Яну 2016, 15:21, променена общо 1 път
history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Яну 2016, 15:15

alozavar написа:Останалото е избиване на комплекси във Фейсбук с клипове, демонстриращи незнайно какво :kuku:

едно време, като опъвахме ръчни нямаше телефони с камера да записваме клипове :mhihi: :mhihi: :mhihi:

твърдо против драфтинга в града съм (случвало ми се е 1-2 пъти), но е ФАКТ, че дрифтърите ВНИМАВАТ в карането за разлика от другите шушумиги по улицата :no:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 11 Яну 2016, 15:21

dynalias написа:Vanqu1sh голяма грешка направи че се обади братле... Трябваше да си траем като останалите че то разговора се води само от едната страна. То не можах да им обясня и че АКО през ноща им почне да пуши камината от задънения кумин и пак няма да се събудят на другия ден. Ама най важното е че ние сме престъпници и убийци и сме най страшните! :D Ето ви още едно АКО "ам АКО блъснеш детиту в 2 часа през ноща на пътя... То на 12 ама било на дрискотека.." "ам АКО се запали куминя и никой не разбере и не се събудите никога повече?" Предлагам да си спрем баварците в гаражите и да си караме евридейките и да псуваме джигитите явно това е на мода...

А какво ще стане АКО се опитаме поне да караме "баварците" по нормалния начин, така че да не прави впечатление, че караме "най-великата марка на света"? Може би няма да има нужда да ги спираме по гаражите? :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 11 Яну 2016, 15:22

dynalias написа:Vanqu1sh голяма грешка направи че се обади братле... Трябваше да си траем като останалите че то разговора се води само от едната страна. То не можах да им обясня и че АКО през ноща им почне да пуши камината от задънения кумин и пак няма да се събудят на другия ден. Ама най важното е че ние сме престъпници и убийци и сме най страшните! :D Ето ви още едно АКО "ам АКО блъснеш детиту в 2 часа през ноща на пътя... То на 12 ама било на дрискотека.." "ам АКО се запали куминя и никой не разбере и не се събудите никога повече?" Предлагам да си спрем баварците в гаражите и да си караме евридейките и да псуваме джигитите явно това е на мода...

Нужно ли е да повтарям примера на колегата по-горе със стрелбището и пищова. Щото е същото...

Аз твърдя, че шансът да караш нормално в 2 през нощта и дете да ти изкочи на пътя и ти да го избезнеш без значение как е пъти по-голям отколкото ако си с вратите напред. Не че ако си караш примерно няма произшествия, но говорим за шанс...
Последна промяна Dextuar на 11 Яну 2016, 15:24, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 11 Яну 2016, 15:23

efren написа:Сега изгледах и видеото.
Директен въпрос към участниците в него:

Наистина ли си мислите, че сте дрифтъри? :kuku:

Както питах в една друга тема - за вас ли да плащаме строежа на писта?
И ако вие мислите, че сте дрифтъри ...

Едно от оправданията на явно един от участниците във фб дрязгите беше, че те били професионални дрифтъри с купи от състезания и колите им били подготвени за екстремно каране :kuku: Но сега видях, че си е изтрил поста..
Аз ли не съм гледал БГ дрифт шампионата, не знам вече..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 11 Яну 2016, 15:26

DriftoMania написа:
efren написа:Сега изгледах и видеото.
Директен въпрос към участниците в него:

Наистина ли си мислите, че сте дрифтъри? :kuku:

Както питах в една друга тема - за вас ли да плащаме строежа на писта?
И ако вие мислите, че сте дрифтъри ...

Едно от оправданията на явно един от участниците във фб дрязгите беше, че те били професионални дрифтъри с купи от състезания и колите им били подготвени за екстремно каране :kuku: Но сега видях, че си е изтрил поста..
Аз ли не съм гледал БГ дрифт шампионата, не знам вече..

Ако съм професионален кечист, дава ли ми право да раздавам тупаници по улиците както ми е кеф. Що за тъпо изказване.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с DPF
Мечтае да кара: на ток
Детайли за колата: стоковица

Мнение от dynalias » 11 Яну 2016, 15:33

dextuar написа:

Нужно ли е да повтарям примера на колегата по-горе със стрелбището и пищова. Щото е същото...

Аз твърдя, че шансът да караш нормално в 2 през нощта и дете да ти изкочи на пътя и ти да го избезнеш без значение как е пъти по-голям отколкото ако си с вратите напред. Не че ако си караш примерно няма произшествия, но говорим за шанс...

Абре отворко, нужно ли е аз пък да ти давам пример за това колко по голям е шанса малкото ти дете в 2 часа скитащо из града че може да бъде изнасилено, ограбено, и дори убито. Стига ми говори за шансове. Шансовете си ги преценявам сам както и ти преценяваш шансовете да го пуснеш на дрискотека.
history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 11 Яну 2016, 15:35

Абе какъв дрифтър толкова запален се оказа па ти бе?Събирал за две гуми и два амортесьора в една друга тема,а тука се маскира на дрифт кинг :kuku:
Като се забодеш с варела ти в на някой колата и като ти тунингова пуберската муцка ще ти дойде акъла...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 11 Яну 2016, 15:39

Темата започва да придобива очакваната насока :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 11 Яну 2016, 15:44

(bubsa) написа:
Vanqu1sh написа:
dextuar написа:
Vanqu1sh написа:Абе няма лошо човек да си дрифти като падне снега, но това не е начина. Не е оправдано да даваш газ срещу колите и да трябва хората да отбиват за да се разминете. Иначе като падне снега и излезна през нощта по пустите улици не виждам проблем.

Проблемът е, че може да не са толкова пусти колкото на теб ти се струва.

Естествено. Аз съм си приел, че ако стане нещо ще си нося отговорността, но на този клип се вижда, че има време да върнат газта и да се разминат нормално, но не го правят.

Какво значи,че ти си приел,че ще носиш отговорността?Мислиш ли,че някой е приел,че може да изгуби близък човек заради твоите прищевки?

Карам си леко с 30-40 на пусти и ненаселени местенца. По никакъв начин не одобрявам карането на момчетата от клипа. За последици по-скоро имам предвид да ми напишат акт или да си счупя колата. Тази година реших, че зимните ми гуми са стари и си държа колата в гаража и не съм я изкарвал от там, така че може би съм доста по-съвестен от доста колеги. Отделно и на Алекс Бурдин му бях писал, че е прекалено опасно подобно каране. Нека в крайна сметка да не преувеличаваме на моменти и да не се правим от по-святи от папата.
Последна промяна Vanqu1sh на 11 Яну 2016, 15:56, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 11 Яну 2016, 15:48

Най добре да бъде заключена то е ясно че няма да се спре безразборното каране явно повечето се мислят за профи драйвъри

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Яну 2016, 15:49

axel.folu написа:Най добре да бъде заключена то е ясно че няма да се спре безразборното каране явно повечето се мислят за профи драйвъри

кво безразборно каране, кви 5 лева?

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... eo-6047484

п.с. "бегай, че бръзам за козметик, ве"
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Излишна смелост и излишен риск: Младежи се хвалят с дрифтове

Мнение от Dextuar » 11 Яну 2016, 16:06

dynalias написа:
dextuar написа:

Абре отворко, нужно ли е аз пък да ти давам пример за това колко по голям е шанса малкото ти дете в 2 часа скитащо из града че може да бъде изнасилено, ограбено, и дори убито. Стига ми говори за шансове. Шансовете си ги преценявам сам както и ти преценяваш шансовете да го пуснеш на дрискотека.

Аз моето дете на дискотека в 2 часа няма да си го пусна първо щото аз съм още дете и такова нямам и второ щото най-малко ме е страх, че ти ще го сгазиш. Факт е, че масово се дрифти и в 8, и в 10 часа и никой не се съобразява с другите на пътя, включително и пешеходци. Щото мойто дете може да е пъргаво и да се мръдне като предобриш някой дрифт, ама бабата от втория етаж едва ли.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 11 Яну 2016, 16:25

Ае стига толкова.
Тука някой се прават на големи светци, ама караха пияни на един фест. :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата