Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Бой в центъра на Враца завърши със смърт
http://tribali.info/bg/ofitsialno-ne-us ... pUAOVLQhBH
http://www.marica.bg/%D0%B4%D1%80%D0%B0 ... 24164.html
не ми се коментира, кофти ми е
само искам да кажа да си помислим всички преди да слезем от колата на светофара и да внимаваме
Мир на праха му!
http://www.marica.bg/%D0%B4%D1%80%D0%B0 ... 24164.html
само искам да кажа да си помислим всички преди да слезем от колата на светофара и да внимаваме

Мир на праха му!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Потресен съм! За едните смачкани ламарини дай да погубим човек. Каквото и да говорим, нищо няма да променим. Мутренските години се връщат с пълна сила, всеки е с бокс/нож/пистолет в джоба.....
- Батман
- младши ентусиаст
-
- Кара: х5 4.6is
- Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра
Всички искаме да станем мутри - като тиквич
лека му пръст на момчето!

лека му пръст на момчето!
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Що за 30+ годишна отрепка трябва да си, да извадиш бокс на 18 годишно дете... и да го пребиеш, защото е смачкал калника на вероятно 20 годишната ти гробница...
Като искаш да се покажеш на голям мъж удари му един шамар.. то и от толкова ще се напикае и ще му се вземе страха да си знае за следващия път.. ако той е бил виновен разбира се... И как така никой не ги е задържал и убил от бой тея хора в стил спънах се и паднах по стълбите в районното..
Нека почива в мир момчето... Един живот в началото си... нелепо отнет...

Нека почива в мир момчето... Един живот в началото си... нелепо отнет...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
vicho написа:
Като се има предвид, че става дума за Враца... сам знаеш за какво иде реч....
- Батман
- младши ентусиаст
-
- Кара: х5 4.6is
- Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра
по нова казват, че братята били пешеходци!
http://novanews.novatv.bg/news/view/201 ... %86%D0%B0/
http://novanews.novatv.bg/news/view/201 ... %86%D0%B0/
Последна промяна Батман на 12 Яну 2016, 16:15, променена общо 1 път
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Да почива в мир момчето!
МНого мутри , много нещо , защо трябва и шамар да му удари??? Не ни трябва война , ние се избихме сами.
МНого мутри , много нещо , защо трябва и шамар да му удари??? Не ни трябва война , ние се избихме сами.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
По Нова казаха,че братята са били пешеходци,а бокса е бил в ръката на момчето в колата
Лека му пръст.

Лека му пръст.
- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
Ужас! Лека му пръст на човека...
Народа зверски е изпростял и се е агресирал.
Вчера видях едного много яко мерцедесче - няква нова цедка купе, ама на окачване, на джанти кат си трябва да е... Спирам до него поглеждам го и му правя знак да свали прозореца. Момчето се оказа киселяк. Свали прозореца и ми извика "К'во бе?!!!!" - ама все едно всеки момент ще слезе да ме бие. Аз понеже съм леко 1,90 - 120 кила не се трогнах много и му казах: "Много готина кола - евала!". И той седи и мига на парцали - не може да вземе решение...
Напълно непредизвикана агресия. И това е ежедневно... И лошото е, че това почва от ранна детска възраст. Миналата седмица отивам да прибирам голямата ми дъщеря /3 години и малко/ от градина. Подранявам. Влизам в коридора и виждам през прозорчето на вратата как учителката крещи по едно от дечицата, ама истерия направо. Моята седи на столчето и гледа стресирана, както и другите деца. А у нас не се вика, не се крещи и т.н. Като цяло мирна среда. И в един момент тва дете попада в крайно враждебна среда и кво прайм? И това е детски учител, който уж трябва да е за пример - първите 7 години ала бала портокала... Та така... Проблемът с агресията е много сериозен и никой не му обръща внимание... Нещата не отиват на добре.
Народа зверски е изпростял и се е агресирал.
Вчера видях едного много яко мерцедесче - няква нова цедка купе, ама на окачване, на джанти кат си трябва да е... Спирам до него поглеждам го и му правя знак да свали прозореца. Момчето се оказа киселяк. Свали прозореца и ми извика "К'во бе?!!!!" - ама все едно всеки момент ще слезе да ме бие. Аз понеже съм леко 1,90 - 120 кила не се трогнах много и му казах: "Много готина кола - евала!". И той седи и мига на парцали - не може да вземе решение...

Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Най лошото е че тези 2-мата побойници нема да получат и 5 години затвор ОБЩО , най-веоятно некви условни и тн........
Много кофти ми стана и на мен. Смотана дъжава - защо смотана? Защото на никой не му пука за каквито и да е правила, всеки се чувства безнаказан, няма да му се случи нищо каквото и да направи - това сме ние българите -прост народ, който напълно си заслужава участта
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Убийството на 18-годишния Теодор Й. от Враца е заснето от журналисти, научи tribali.info. Уникален кадър на смъртоносните удари върху момчето е хванат от колегите от вестник „Зов“. На него се вижда как единият от двамата нападатели Десислав държи ръцете на младежа, а брат му Иван го налага.
От полицията във Враца официално съобщиха, че участниците в побоя не са се познавали. Според МВР свадата се развила, след като двамата братя пресичали уличното платно и чули клаксон на автомобил, управляван от Теодор. След разменени реплики от двете страни се стигнало от саморазправа и побой.
На място е задържан 32-годишният Иван П., а брат му Десислав /36 г./ по прякор Поничката, е избягал и се укрива от органите на реда.
„Предприети са всички необходими действия за установяване и задържане на Десислав, който е с регистрирани две криминални прояви - кражби и шофиране след употреба на алкохол“, казаха още в извънредното съобщение на пресцентъра на областната дирекция на МВР.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:Убийството на 18-годишния Теодор Й. от Враца е заснето от журналисти, научи tribali.info. Уникален кадър на смъртоносните удари върху момчето е хванат от колегите от вестник „Зов“. На него се вижда как единият от двамата нападатели Десислав държи ръцете на младежа, а брат му Иван го налага.
От полицията във Враца официално съобщиха, че участниците в побоя не са се познавали. Според МВР свадата се развила, след като двамата братя пресичали уличното платно и чули клаксон на автомобил, управляван от Теодор. След разменени реплики от двете страни се стигнало от саморазправа и побой.
На място е задържан 32-годишният Иван П., а брат му Десислав /36 г./ по прякор Поничката, е избягал и се укрива от органите на реда.
„Предприети са всички необходими действия за установяване и задържане на Десислав, който е с регистрирани две криминални прояви - кражби и шофиране след употреба на алкохол“, казаха още в извънредното съобщение на пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Като я гледам тая снимка и ми прикипява.... Долно и нещастно племе сме и това си е! Един държи, друг бие, останалите гледат сеир!!!

vicho написа:Убийството на 18-годишния Теодор Й. от Враца е заснето от журналисти, научи tribali.info. Уникален кадър на смъртоносните удари върху момчето е хванат от колегите от вестник „Зов“. На него се вижда как единият от двамата нападатели Десислав държи ръцете на младежа, а брат му Иван го налага.
Aко това е така и се случи в държава със съдебна система , за убиеца до живот за другия 20-30 години ама при нас .... Дано поне скапаните медии раздухат случая и се стигне до "хубава присъда" ......