Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от b00st » 14 Яну 2016, 12:04

julkata1 написа:
Като реша да си продавам колата ще я пусна тук да видя как се приема от потенциалните купувачи :mrgreen:

За потенциалните купувачи не знам, но така като разгледах темата, ти гарантирам, че със сигурност ще получиш мнения от компетентни хора, където са ги гледали само в мобилето и карса тия коли :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от edinakow » 14 Яну 2016, 12:38

Здравейте , колеги моля ви за вашето мнение за тази красавица http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11446727474351683&slink=c3w1nt

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Яну 2016, 13:05

edinakow написа:Здравейте , колеги моля ви за вашето мнение за тази красавица http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11446727474351683&slink=c3w1nt

Добре изглежда колата, и цената и е прилична.
Иди я виж на място покарай я, ако не тропа нищо и няма грешки всичко е ОК.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 14 Яну 2016, 13:16

edinakow написа:Здравейте , колеги моля ви за вашето мнение за тази красавица http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11446727474351683&slink=c3w1nt

Не изглежда лоша,макар ,че аз лично бих гледал комби с панорамния таван - толкова да ми харесва.
Интересно е ,че човека дава 1000км гаранция - то не че е кой знае какво,но как ще ги даде е друг въпрос...изглежда много добре на снимки,има най-необходимите екстри ако мога да се изразя преден и заден PDC,ксенон,мулти волан (който е страшно удобен) - останалото написано от него са глупости,но са важни в момента..

dextuar написа:Последен оффтопик и от мен. Не знаех, че броят натрупани мнения е определещ за достоверността на твърденията във форума. И понеже може би не предполагаш, че някой "младеж който няма и 1000км на БМВ дизел" може да изказва мнения, то този младеж твърдни, че на истински пътища ( разбирай баш аутобана ) се е возил на горе посочените модели в квите си искаш техни варианти (320д) с чип правен не от човек,който чат пат пише софтуер и за двете , а от много уважавана немска фирма, където чипа струва колкото едно е46, и за мен разлика си има при равни други условия и то не малка. ЛИЧНО МНЕНИЕ на човек с малко мнения в малко подфоруми.

П.С: Не се заяждам и спирам с офф-а.

:OT:

ЗА да стане ЯСНО на колегите цитирам теб самия, а после ми развивай теории на килограм ,КОЛКО МНОГО СИ ВЕЩ и в какво си се возил !
Возил съм се,карал съм,притежавал съм,зная,разбирам - хубаво е да на научиш разлика между тези думички

Темата е Vmax най-висока скорост която сте карали..

dextuar написа:
Колега, това пък за мен е пълна глупост. От 18 годишен имам книжка, реално първата ми кола си купих тази година, а в момента съм на 23. Преди да си купя кола (163кс) съм карал от дъжд на вятър. Сега аз като по твоите разбирания съм млад водач, 1.2 60 коня ли трябва да си купя?

Когато МИ ОБЯСНИШ е не се правиш на поредния форумен нинджа всезнайко ,каква е разликата - тогава ми обяснявай кой чип колко струва на коя фирма...викаш ремап-а е 5000 евр - ти шегуваш ли се,мислиш,че ние сме хванати от гората ли..
Спри да си чешеш клавиатурата,да ни убеждаваш колко си вещ и колко много голяма разлика имало между двете ...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Потребител
Аватар

Мнение от manahilov » 14 Яну 2016, 13:34

vld написа:

Добре изглежда колата, и цената и е прилична.
Иди я виж на място покарай я, ако не тропа нищо и няма грешки всичко е ОК.

Не съм я гледал на живо, но при проверка в БМВ се оказа, че тази кола е била юли 2015 на 322 000 км.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 14 Яну 2016, 13:58

Доста добра цена, изглежда запазена, май само навито липсва, а и е ясно, че е далеч от 170к.

И за последно колега Gqbriel, не е тук мястото ( човек с толкова мнения като теб със сигурност го знае :oops: )

От същата тема няколко мнения по-нагоре
Gqbriel написа: :OT: за който се извинявам - за последно ще е...

Теб цитирам. Ако имаш нещо да ми казваш колко съм назад с материала или да се доказваш колко си велик, по-добре на ЛС. ;) Никого не убеждавам, най-малкото, защото не съм вещ ;) Споделям просто мнение на база на моя опит, ти веднага някаква конспирация съзря за доказване и мерене :winky:

И пак да се повторя, но явно егото ти не го позволява да дочетеш поста ми...
dextuar написа:П.С: Не се заяждам и спирам с офф-а.
и
dextuar написа:ЛИЧНО МНЕНИЕ на човек с малко мнения в малко подфоруми.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 14 Яну 2016, 14:56

dextuar написа:Теб цитирам. Ако имаш нещо да ми казваш колко съм назад с материала или да се доказваш колко си велик, по-добре на ЛС. ;) Никого не убеждавам, най-малкото, защото не съм вещ ;) Споделям просто мнение на база на моя опит, ти веднага някаква конспирация съзря за доказване и мерене :winky:

и

Продъжлаваш да се заяждаш ми се струва,явно си от типа хора,които каквото и да им обясниш мрънкат едно и също нещо БЕЗ да го разбират...за теб спасение няма.

Нека и без тоа си типична извадка..жив и здрав "О велико пасажерче" :mhihi: аа да с ОПИТ при това
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 14 Яну 2016, 15:11

Gqbriel написа:
dextuar написа:Теб цитирам. Ако имаш нещо да ми казваш колко съм назад с материала или да се доказваш колко си велик, по-добре на ЛС. ;) Никого не убеждавам, най-малкото, защото не съм вещ ;) Споделям просто мнение на база на моя опит, ти веднага някаква конспирация съзря за доказване и мерене :winky:

и

Продъжлаваш да се заяждаш ми се струва,явно си от типа хора,които каквото и да им обясниш мрънкат едно и също нещо БЕЗ да го разбират...за теб спасение няма.

Нека и без тоа си типична извадка..жив и здрав "О велико пасажерче" :mhihi: аа да с ОПИТ при това

Явно си от хората, които по-далеч от носа си не виждат и не разбират какво им се казва, а си мелят само каквото им изнася и правят мелодрами. Хайде със здраве за нетипичната извадка :wave: и нека спре тоя СПАМ по темата. Приеми го като заяждане, ако искаш.
Последна промяна Dextuar на 14 Яну 2016, 15:19, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 14 Яну 2016, 15:18

dextuar написа:
Gqbriel написа:

и

Явно си от хората, които по-далеч от носа си не виждат и не разбират какво им се казва, а си мелят само каквото им изнася и правят мелодрами. Хайде със здраве за нетипичната извадка :wave:

:kuku: направи добро - не се обаждай в технически теми..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 14 Яну 2016, 15:21

Gqbriel написа:
dextuar написа:
Gqbriel написа:

и

Явно си от хората, които по-далеч от носа си не виждат и не разбират какво им се казва, а си мелят само каквото им изнася и правят мелодрами. Хайде със здраве за нетипичната извадка :wave:

:kuku: направи добро - не се обаждай в технически теми..

Не подхожда на броя на мненията ти в подфорумите да нареждаш кой къде да се обажда :winky:

Само ми отговори защо този спор не го водим на ЛС, а занимаваш всички с накърненото си его. Дано модераторите изтрият всички ненужни мнения включително и моите.

П.С: От мен да мине, прав си за абсолютно всичко, ти знаеш най-много и ако не е мерено на диното в Пловдив знаеш точно къде, да не правя повече реклама от тази, която ти направи (язък за много мнения, трябва и правилата да се четат :lalala: ) не важи. Аз повече няма да пиша по заповед на колегата.

Peace :bchug:
Последна промяна Dextuar на 14 Яну 2016, 15:49, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 14 Яну 2016, 15:24

:OT: След като вече 2 страници си пишете не разбирам само, защо си цитирате всички мнения, като е ясно кой на кого пише? :idea:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 14 Яну 2016, 15:55

Айде стига вече, даже се чудя, че и дотук изтърпях...
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от gero_bfb » 14 Яну 2016, 16:28

Здравейте. :help:
Някой може ли да ми каже нещо повече за колата от обявата: http://m.mobile.bg/details/11449681028827201 дали е добре за парите си, мотора проблемен ли е, как ви изглежда на снимките?
Защото си търся кола BMW 3-ka и ако някой знае нещо за тази кола или попринцип за някоя читава 3-ка е46 е90 е92 да предлага.
Благодаря предварително колеги

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 14 Яну 2016, 23:46

Нещо ебаваш ли се, това е страхотна кола ако всичко е както е написано ама да казваш, че си готов да си вземеш тройка за 30 хил лв ИЛИ читава Е46 звучи несериозно :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G20 330iX

Мнение от Yachev » 15 Яну 2016, 2:31

Вероятно ТОЙ продава тая за 30 к и после ще пуска линкове към форума като кажете, че е перфектна, на евентуалните купувачи с мнение "глей спецовете в БМВ форума как са я оценили, че е най-доброто" :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93