Не купувайте телефон от Теленор....
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Не купувайте телефон от Теленор....
Само да кажа, че не съм клиент на мобилния оператор теленор, но ползвам апарат закупен от тях, на който се наложи да ползвам гаранцията и съм меко казано удивен от техните услиги в тази посока. Ще разкажа накратко:
Понеделник 9ч. сутринта оставям телефона в най-удобния офис за мен.
Понеделник 13ч. получавам смс, че телефонът е изпратен към сервиз.
Вторник 9.35ч. получавам смс, че телефонът вече е в сервиза.
Вторник 15ч. получавам смс, че телефонът е сервизиран.
Сряда 10ч. Получавам смс, че мога да си взема телефона от същия магазин в който го оставих.
Та без да съм им клиент съм много положително настроен към тях. Много добра услуга относно гаранцията. Няма и 3 работни дни и са готови.
А относно твоята ситуация -
Има един сайт mobilebulgaria.com. започнах от там да си купувам телефони от прекупвачи, като гледам да са от операторите, заради гаранцията. Взех си същия телефон от там за 380 лева без договори и предплащания с гаранция от мтел. И трябва да се има предвид, че има и втора употреба. Да знаеш за другия път. Ако се купува от там е редно да се проверяват имей, гаранция и касова бележка все пак. Не всички са ок.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Понеделник 9ч. сутринта оставям телефона в най-удобния офис за мен.
Понеделник 13ч. получавам смс, че телефонът е изпратен към сервиз.
Вторник 9.35ч. получавам смс, че телефонът вече е в сервиза.
Вторник 15ч. получавам смс, че телефонът е сервизиран.
Сряда 10ч. Получавам смс, че мога да си взема телефона от същия магазин в който го оставих.
Та без да съм им клиент съм много положително настроен към тях. Много добра услуга относно гаранцията. Няма и 3 работни дни и са готови.
А относно твоята ситуация -
Има един сайт mobilebulgaria.com. започнах от там да си купувам телефони от прекупвачи, като гледам да са от операторите, заради гаранцията. Взех си същия телефон от там за 380 лева без договори и предплащания с гаранция от мтел. И трябва да се има предвид, че има и втора употреба. Да знаеш за другия път. Ако се купува от там е редно да се проверяват имей, гаранция и касова бележка все пак. Не всички са ок.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Демирев написа:Закупих телефон директно от централен офис Теленор в Гранд Мол Варна.
При ясно описани условия на страницата и връзка с оператор за план резерв стандарт 20лв. месечно 2 г. договор за телефон Сони М4 цена 369.90 лв. при еднократно плащане -
- заплатих 469 лв!!! и отделно предплатих две месечни такси накуп веднага за февруари и март!!!
никъде не го пише това в договори...също и при връзка с оператор за условията при 2 години договор упоменават че няма нищо подобно!
1. Каква цена пише в договора?
2. Какво коментира с продавач-консултата?
3. ЗАЩО плати 100лв отгоре и защо НЕ попита на място каква е тази промяна??
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Интересен казус,ама на латински има един израз-нека купувачът да внимава.
Относно ТелИнор,отскоро си взех тяхна предплатена карта,има минутки и МБ,които обаче трябва да се ползват в кратък срок,иначе горят..И най-интересното-нямаш ли кредит по картата,не можеш да звъннеш на оператор
. Но пък вчера бях в техен магазин в провинцията,където много приятелски консултанта ми свърши доста работа,нещо ,което в Сф не виждам как ще стане при тия кисели служители..Преди време си променях тарифата на договор към свиваком и оператор ме препрати към офис-там ми казаха-звъннете на оператор,леко почервенях и образувах нерви и скандал,та сИ оправиха бакиите,ама първо трябва да ти скапят настроението..
Относно ТелИнор,отскоро си взех тяхна предплатена карта,има минутки и МБ,които обаче трябва да се ползват в кратък срок,иначе горят..И най-интересното-нямаш ли кредит по картата,не можеш да звъннеш на оператор

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2