Бой в центъра на Враца завърши със смърт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт

Мнение от Демирев » 15 Яну 2016, 19:44

larbi написа:
Демирев написа:Не мислиш ли и че ти ревеш като изнасилен и прибързано заставаш на страната на биячите?
- разбираш ли те са невинни агънца само защото са провокирани и това значи че могат да убият???!!!

Ти къде точно видя, че го убиват? На видео се вижда, че пада сам.

То никой със що годе с нормална психика не тръгва с ясната мисъл да убива, а да сплашва.

Както и да е - НЕ заставам на никоя страна защото и от ДВЕТЕ страни се вижда ясно че ЛЪЖАТ мощно!

Ясно е и че пишлемето е мъжкареело и е можело да замълчи и сега щеше да бъде жив и здрав с най-много разкървавена устна.
И онези двамата бабаити е можело да не млатят така жестоко за някаква дреболия.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 15 Яну 2016, 19:49

Изображение
На тази снимка ясно се вижда униформен, който стои с ГРЪБ към единия обвиняем, който изглежда да няма белезници, докато момчето все още лежи на тротоара... Ако всичко е както го изкарват медиите, въпросният бияч трябваше да е проснат по очи, със скръстени ръце зад гърба и кубинка върху му... А жената с червената коса трябва да е майката, която вместо да държи главата на сина си и да опитва да го спаси, се разправя с някой... УОТ ДЪ ФЪК :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Бой в центъра на Враца завърши със смърт

Мнение от Borymeckata » 15 Яну 2016, 20:26

Бях решил да не пиша по тази тема, поне докато нещата не се изяснят категорично. Отношение към самия инцидент няма да взимам - кой виновен, колко и за какво... Вявам, че при толкова свидетели, снимки и клипове, истината ще излезе.

Спорът нагоре се върти около въпроса кой е започнал, кой кого предизвикал, кой извадил бокс - нали така? Аз искам да ви обърна внимание на един трети "виновник" - медиите. Ако някой си направи труда да обобщи ВСИЧКИ лансирани до момента версии за инцидента - ще се събере мат'риал за цял роман. То не беше "гълтане на език", "инфаркт", "задавяне с храна" и какво ли още не, при това - преди аутопсията, без да има официална информация. Защо се получава така? Защото медиите бързат да хвърлят сензацията, пък какво точно е станало - после ще изяснаваме. Да, но така до голяма степен се предопределя общественото мнение.

Тия хора, дето се бяха събрали днес пред съда във Враца и скандираха за... разни неща... Никой от тях не е бил свидетел, значи - откъде черпят информация? Как решават кой е виновен и то така категорично, че да искат смърт, бесило, линч? Искам да кажа, че медиите имат своята отговорност за информацията, която изкарват. Свобода на словото и информацията е едно, а да хвърляш на хората непроверена информация и догадки - друго. При това - по толкова "болен" въпрос, като смъртта на младо момче.
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 15 Яну 2016, 20:34

Затова трябва да бъдат съдени, ако не могат да докажат източниците си, както е при жълтите вестници

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 15 Яну 2016, 21:16

Мръсните и гадни медии изкараха такова име на тия момчета,че едва ли ще могат да го измият някога.дано успеят,но почти целия град и държава дори,са против тях без да знаят истината,а по измислени и наложени факти от шибаните медии.бит е журналиста от поморие.това момче не е починало от побой.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 15 Яну 2016, 21:19

От двете страни в тая трагедия, едната страна лъже, което е много жалко!
По жалкото в случая е само поведението на медиите и отразяването на случая, които вече са взели страната на починалото момче. А дори и след втората аутопсия не е ясно на 100% от какво е починало момчето.
Дано поне в тоя казус истината види бял свят!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deank » 15 Яну 2016, 22:12

Нека да цитирам "безпристрастната" медия БТВ и "журналистката" Маргарита Стефанова, която "предаде на живо блокирането на съда във Враца" - може да превъртите на 4м 30сек:

http://btvnovinite.bg/video/videos/news/obvinenite-za-poboja-nad-todor-pod-domashen-arest.html

"...(братята биячи) са пуснати под домашен арест, докато излезе окончателната експертиза от аутопсията, А ИМЕННО ТЯ ЩЕ ДОКАЖЕ, *ЧЕ* БРАТЯТА ЗАСЛУЖАВАТ НАЙ-ТЕЖКОТО НАКАЗАНИЕ и могат да бъдат обвинени в умишлено убийство".

Цитирам по памет, но ме удиви убедеността на нашата "непредубедена" журналистическа гилдия и как изземва функциите на съда.

В по-горното изречение заместването на "ЧЕ" с "ДАЛИ" е огромната разлика между това дали информираш или умишлено насочваш непредубедените зрители/слушатели - с други думи - ги манипулираш.
Последна промяна deank на 15 Яну 2016, 22:29, променена общо 3 пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 15 Яну 2016, 22:23

Успокоявам се,като виждам че има хора дето са наясно че не са така нещата както ги представят долните и безкруполни журналисти.къде и как видяха те "жестоко убийство "????
Просто търсят гледаемост,не правдата.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Яну 2016, 22:29

sambeto(Форца Милан :yes: ), не се ли замисляш, че може И двете страни да лъжат? :no: И това според мен не е ненормално. Като в онзи БГ филм "Кит", в който тръгнаха за кит в черно море, а хванаха реално една цаца ли беше или няколко, но от преиначаване по веригата ги чакаха всички медии с надеждата, че са хванали кит.
Та какво искам да кажа. Защитата ще си лъже и маже каквото си иска, а дори тия да са го били и да е умрял от това, те реално не са искали за пред тях си дори са с почти чиста съвест защото както се оказва, той е слязал от колата да търси конфликт. Побягнал бил уж единия, ами уплашил се е, не всеки реагира като по учебник в такива ситуации.
Приятелката на момчето преиначава нещата, че едва ли не той е стоял кротко и мирно, но бил предизвикан и виждате ли тогава(по нейни думи от интервюто, което гледах)той слязал от колата да защити достойнството си както би направил всеки мъж с достойнство. :kuku: Ще ме извинява, ама мъж с достойнство дори да е някоя мутра от подземния свят, просто ще му каже някоя реплика и ще си подмине защото има по-важна работа от това да се занимава с тези глупости. Изключенията са вече такива, които просто си търсят повод за подобни неща. Та мацката взема страна(разбираемо). Всички познаващи го описват както много, много...все положителни неща. И те вземат страна. Нормално. Всички безпристрастни, които се водят по медийния шум, който гледа САМО да си вдигне рейтинга, без да се интересува от истината(тъжно, но факт)вземат страната на момчето и веднага демонизират тия двамата. Единият имал криминална регистрация за побой и отнета книжка за алкохол. :conf: И какво от това? Дайте да криминализираме тука частта от форума, на които са им отнемали книжките за алкохол(да не ме разберете погрешно, не толерирам ни най-малко пияните шофьори и винаги съм бил за по-строги мерки срещу това)и да мятаме камъни срещу тях а!?!?! Бил регистриран за побой. Ами това значи ли, че е убиец, че цялата Враца да скокне вън да иска едва ли не смъртна присъда, БЕЗ ДА ПОЗНАВАТ ФАКТИТЕ? За последното пак казвам са виновни медиите и първосигналното уууу на народа. Да си призная честно и аз като чух си рекох, че пак двама дебила скокнали на някой си ей така за респект и взели, че го убили.
Аз също съм таксиметров шофьор от вече 11.5 години и ако взема да разказвам колко случки съм имал заради простотията на този или онзи...да, слизал съм от колата един, единствен път за да обясня на един нещо си, понеже не беше прав и в крайна сметка работата завърши с удар от негова страна към мен докато говоря и тогава вече го простнах, ама файда никаква, после ми се извинява и дори ми плаща щото се оказа и пиян, да не влизам в подробности. Имал съм доста случки, в които все някой ми обяснява това и онова. Но съм се научил на едно, че никой не е спечелил от кавга. Както и да се развие ситуацията, печеливши няма! Затова просто подминавам всякакви такива случки, дори да ме напсуват, подминавам, може и да се ухиля дори ако съм в добро настроение. Най-много и аз да викна нещо и дотам. Тръгвали са да ми скачат докато съм в колата няколко човека с колове и нож около половин метър, просто мръднах леко настрани с колата, звъннах един телефон на 112, още един телефон за подкрепление(за всеки случай)което в крайна сметка дойде по-бързо от куките естествено и дотам. До бой се е стигало веднъж-два пъти когато са нападали колеги нощем, но това бе преди години.
Та интересувал съм се подробно какво се прави в ситуация когато някой ти каже нещо обидно. Законово, просто си заминаваш и толкова. Ако тръгне да те удря докато си в колата, ти в никакъв случай не излизаш от нея, дори само за да говориш, понеже ако се разрази схватка и ти го удариш зле или нещо такова, после изкарват тебе виновен, понеже ти си можел да тръгнеш с колата, но вместо това си слязал, тоест си ТЪРСИЛ конфликта и вместо да го спреш като тръгнеш, дръпнеш се и звъннеш на 112, ти го разпалваш! Тогава вече е въпрос на свидетелите къде ще си ти - зад или извън решетките, или поне с условна.
Та съвета ми към всички е като някой ви тегли майната, вървете си по пътя и си гледайте живота защото дори да го смажете от бой, едва ли той ще се превъзпита и което е по-лошо, вие няма да спечелите наистина нищо.
Имаше едно предаване по една Американска телевизия преди време, Реалити ТВ мисля се казваше. И там ги даваха как слизат в Щатите от колите за няма нищо(отнето предимство и т.н.)да се разправят и нещата отиват на зле винаги. Единият да речем слиза да говори, но другия да се бие с ръце, треи с бокс, четвърти с нож, пети с щанга, шести с пистолет, седми с пушка и така до безкрай варианти. Та съветът и извода там си беше такъв, че с агресията на пътя трябва да се внимава и тя се разпалва изключително бързо.
Във въпросната случка не виждам аз как мога да кажа кой е крив и кой прав защото не съм бил там. Но самия факт, че момчето е слезнало от колата за мен значи, че той не е искал да стои мирен. Самият факт, че прокуратурата е повдигнала тези обвинения с искане за до 5 години затвор значи, че просто обвиненията за друго НЯМА да издържат в съда каквото и да става. Ако имаше шанс това да стане, прокуратурата е най-заинтересована да повдигне тези обвинения в такова дело, с такъв обществен отзвук. Колкото и народа да иска да коли и беси, двамата човека няма да получат по-тежки наказания от това. Това е максимума. 5 години, те ще им дадат на единия 4, на другия 3(максимум)и ще лежат реално по 1.5 или 2. Това в най-лошия за тях случай. В добрия ще им лепнат условни и толкова.
Не ги оправдавам и тях, но ако момчето се е правило на нинджа и е скочило с тоя бокс...защо му е на някой си ЧОВЕК с акъл в главата да си носи бокс в него, при положение и че е спортист с бойни изкуства, което предполага, че не е физически неспособен да се защити от някакви дребни свади? Хайде моля ви, нека видим какво ще кажат разследващите органи и после съда. Прокуратурата я чухме и както казах от това може да си вадим много изводи.
Карайте си колите, живейте си живота и си правете парите, не си губете времето с някакви свади, все едно някой ще ви даде пояс от някоя боксова федерация.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 16 Яну 2016, 0:08

БТВ са най-измислената медия с най-измислените поръчкови журналисти
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 16 Яну 2016, 1:38

някой гледал ли е това?

на видеото се вижда как момчета пада без да е удряно? нещо не схващам какво точно става в клипа дали е след побоя или е преди това.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 16 Яну 2016, 1:58

Да, гледахме го! Някой се опитва пак да вменява на хората .... Защо ли не е целия клип, а е орязан и почва от там то където му е удобно на някой?!

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 16 Яну 2016, 2:05

Демирев написа:Не мислиш ли и че ти ревеш като изнасилен и прибързано заставаш на страната на биячите?
- разбираш ли те са невинни агънца само защото са провокирани и това значи че могат да убият???!!!

Какво разбираш под "биячи" и под убиват?
Сред малкото изглеждаща уточнена информация по случая е, че по тялото на умрялото момче има само следи от нанесени леки телесни повреди. Ако някой изскочи на улицата и те удари тебе и брат ти с метален бокс в лицето защото не пресичаш достатъчно бързо улицата и ти му нанесеш само леки телесни повреди, ще те поздравя за стоическото търпение, за себе си не мога да обещая, че ще постъпя така. И при условие, че не е изяснена причината за смъртта как разбирате кой е убиеца и има ли такъв? Нека позная - като БТВ с кристален глобус.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Потребител
Аватар
Кара: е46
Мечтае да кара: е47
Детайли за колата: 150кс

Мнение от realprofesora » 16 Яну 2016, 2:16

Май накрая ще се окаже, че това си е една нелепа смърт, а братята изобщо не са виновни. Ако го бяха били, щеше да е паднал още на втория удар. За мен истината е една -Той ги е наругал от колата, те са му счупили огледалото, а той е слязъл с бокса и има ударен от братята. Те са го задържали и тогава е колабирал.
Вижте действията на приятелката му. Тя прикляква, притичва и други подобни действия. къде е бокса с който е слязъл "жертвата"...
Изобщо голяма част от истината се премълчава и преиначава.
НО В КРАЙНА СМЕТКА ЩЕ ВИ КАЖА ЕДНО: ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА БЯЛ СВЯТ И БРАТЯТА ПОНИЧКИ ЩЕ БЪДАТ ОПРАВДАНИ.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 16 Яну 2016, 9:05

realprofesora написа:Май накрая ще се окаже, че това си е една нелепа смърт, а братята изобщо не са виновни. Ако го бяха били, щеше да е паднал още на втория удар. За мен истината е една -Той ги е наругал от колата, те са му счупили огледалото, а той е слязъл с бокса и има ударен от братята. Те са го задържали и тогава е колабирал.
Вижте действията на приятелката му. Тя прикляква, притичва и други подобни действия. къде е бокса с който е слязъл "жертвата".
Изобщо голяма част от истината се премълчава и преиначава.
НО В КРАЙНА СМЕТКА ЩЕ ВИ КАЖА ЕДНО: ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА БЯЛ СВЯТ И БРАТЯТА ПОНИЧКИ ЩЕ БЪДАТ ОПРАВДАНИ.

Аз също се надявам това да стане,но медиите гадни много пречат.и най ме вбесяеа че продължават да говорят за жестоко убийство,и двамата убийци??????къде го видяха всичко това?????? И няма ли някой вече да излезе зад тези момчета и да ги защити????
Във Враца няма да стане.там с тия празни мозъци не могат и не искат да проумеят нещата.
Май само извън Враца хората проумяват и виждат нещата в действителност.
Последна промяна wladio на 16 Яну 2016, 9:53, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата