как според вас България би се подобрила
Модератор: Общи модератори
Re: как според вас България би се подобрила
.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 11:24, променена общо 1 път
В интернет се върти една картинка напоследък

Та България би се подобрила тогава, когато пренасочим усилията, които влагаме в правенето на простотии, в правенето на нещо умно и градивно.

Та България би се подобрила тогава, когато пренасочим усилията, които влагаме в правенето на простотии, в правенето на нещо умно и градивно.
Не Мы такие, Жизнь такая
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Dummkopf написа:Какво не ви харесва в България?

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
лично мое виждане - никога.....за съжаление.
просто ние не искаме да се оправим и затова не се оправяме. или казано по друг начин - тези, които искат да се оправим са доста по - малко от тези, които искат да не се оправим. Просто повечето искат да си го карат като преди - по вторият начин, с връзки, далавери и т.н.
просто ние не искаме да се оправим и затова не се оправяме. или казано по друг начин - тези, които искат да се оправим са доста по - малко от тези, които искат да не се оправим. Просто повечето искат да си го карат като преди - по вторият начин, с връзки, далавери и т.н.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Borymeckata написа:Преди няколко години карах някакъв курс по енергийна ефективност е МЕИ-то. От лекциите нищо не съм запомнил, но много ясно си спомням какво каза веднъж един преподавател:
Какъв е проблемът в България? Липсата на професионализъм - във всички сфери и на всички нива.
Та с тази фраза бих допълнил мнението на Бум-бум: Ще се оправим, когато всеки започне да спазва закона и да си върши работата... Но как да стане това - нямам представа.
+1
Препоръчвам на четящите това:
https://chitanka.info/text/24104-sresht ... v#text-toc
Лично за мен много неща са актуални и сега,и преди 20 год.,когато я четох за 1-ви път,ама може аз нещо да не съм наред...

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Да, чел съм я тази книжка... Буров казва доста интресни неща, има върху какво да помисли човек.
Excellent! Steven is my name!
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Ами ако ромите бачкат и си плащат данъците/и тока
/ , или пък се изселят нанякъде още по-добре . Замислете се -2 000 000 работещи храним освен майки и бащи в заслужена пенсия ,още 790 000 роми/цигани/ неработещи и меко казано паразитиращи...

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
mr_petroff написа:Ами ако ромите бачкат и си плащат данъците/и тока/ , или пък се изселят нанякъде още по-добре . Замислете се -2 000 000 работещи храним освен майки и бащи в заслужена пенсия ,още 790 000 роми/цигани/ неработещи и меко казано паразитиращи...
Факт!
Както и да го въртиме и сучеме се стига до извода,че причините за всичките ни незгоди са си в нас

- Petrolhead
- Потребител
-
извода е че България ще се подобри, ако другите я подобрят.
нещо куца логика има тук.
България ще се подобри, когато аз стана по-добър, по-производителен, плащам повече данъци, стана по-активен що се отнася мястото в което живея, изисквам качествена усуга от държавата, не давам подкупи, не нарушвам законите и тн.
нещо куца логика има тук.
България ще се подобри, когато аз стана по-добър, по-производителен, плащам повече данъци, стана по-активен що се отнася мястото в което живея, изисквам качествена усуга от държавата, не давам подкупи, не нарушвам законите и тн.
1. Когато всеки спре да обвинява за всичко тия 240 глави и се погледне себе си. Заслужава ли това което иска и прави ли всичко необходимо за да го получи.
2. Когато почнат да се събират данъците както в Америка или Израел и т.н.. Имам един познат от там та той ми каза: С полицията можеш да се бъзикаш, с армията също ако смееш, но с данъчните оправия няма.
3. Бум бум и Borymeckata са ги казали.
та това като първи три стъпки.
2. Когато почнат да се събират данъците както в Америка или Израел и т.н.. Имам един познат от там та той ми каза: С полицията можеш да се бъзикаш, с армията също ако смееш, но с данъчните оправия няма.
3. Бум бум и Borymeckata са ги казали.
та това като първи три стъпки.
Как ще се оправим ли
Според мен възпитанието и образованието ни куца всичко друго е следствие неспазване на закони, простотия ,кражби, наглост. Като гледам днешните лапета си мисля обаче че няма да е скоро.

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Няма истинска демокрация,без работеща съдебна система!
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Ако обезглавим публично Бойко, Ахмед, Лютфи, Лиляна и т.н., ще е обица на ухото за следващите, които ще дойдат на власт. И от там може да се тръгне нови закони, следене на работата на държавните органи и т.н. Тоест скоро няма да се оправим, като гледам коментарите по фейса, колко фенчета имат крадците ни... 

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Има доста резон в горното. Ние(народът) сме нещото, което ще ни оправи, щото ние(народът) сме си келяви и виновни за всичко! Постоянно го повтарям, че трябва да има барикади, вили, брадви и каквото там се сетите за да имат едно на ум следващите.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Vra4anin написа:как според вас България би се подобрила
Като се смени народа. Друг начин няма. Мръши сме си, затова сме си на тоя хал. Ние самите сме си виновни за смрадта в която живеем, ние и никой друг.
+1
Повече от това едва ли има нужда да се казва...
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.