Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт
wladio написа:larbi написа:http://nakratko.bg/category/58/102627/
Сега пък нямат пари да го погребат. Уж 3-4 коли продаваше докато беше жив и някакви части за скутер и какво ли не, а сега изведнъж нямат пари...
П.П. сега видях обявата за аудито е свалена както и обявите за голфа, маздата и какво беше там. И сега казват че нямат пари за погребение за да се засили филма.
Тия хора надали осъзнават каква бърканица забъркаха,но вече прекаляват. Дано всичко излезе наяве,и аз мисля че ще се случи скоро. Ако не бяха медиите отдавна да е станало.
ти остави ами гледах някакъв линк с видео на семейството (майката, бащата и сина другия) и там ги питат ЩО Е НОСИЛ БОКС? И другия син-баровец вика най спокойно си вика: АМИ ТО И АЗ НОСЯ БОКС БЛА БЛА БЛА

П.П. Ние тук си разсъждаваме, гледаме различни гледни точки, един даде някаква информация, друг - друга и в момента визирам информацията с продаваните коли и затова полудях като прочетох статията и я споделих тук за това че нямали пари да го погребат и сега е отворена сметка за да пращат хората пари.
А овцете по интернет групите нямат тази или друга информация, нямат време и желание да помислят и да видят нещата от друг ъгъл или с друга информация и като видят такава статия че нямали пари и припадат от болка и крещят още по-неистово за смъртна присъда. Положението е трагично.
Последна промяна Larbi на 17 Яну 2016, 14:55, променена общо 1 път
Top Gun Maverick написа:Ето нещо, което не е точно по темата, но в едната от статиите е споменат случая, а и показват някои неща относно модели на подражание и т.н:
http://www.webcafe.bg/id_1532771463
http://www.webcafe.bg/webcafe/obshtestv ... 4522_arena
Естествено и тук се набляга на "престъплението" и бля бля. Започвам да се чудя кое е по обидно вече, да те нарекат мутра или журналист...
Както казах в началото на темата никой български журналист не би написал истината в случая, защото не се връзва на олигофренските им статии, а и истината не е на почит в журналистиката в БГ. За съжаление журналистите в БГ могат лесно да се вместят в определението за голгафринчъмците, иначе казано "шайка тъпи, ненужни идиоти".
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Бил съм свидетел как мега турбо сЕленин със 190ка Мерцедес(да, още има такива в движение..
) заради основателно сигнализиране с клаксон (Селинджърът караше като изоглавен!)слезе от колата и тръгна да отваря вратата на този,който му подсвирна.
Човечецът беше с някаква жена,нито слезе,нито отвори.В моите очи той е разумен.Може да е било от страх или малодушие,а може и да е бил с оръжие или да е нинджа,който ако слезе,ще вкара човекоподобното поне в болница..

Човечецът беше с някаква жена,нито слезе,нито отвори.В моите очи той е разумен.Може да е било от страх или малодушие,а може и да е бил с оръжие или да е нинджа,който ако слезе,ще вкара човекоподобното поне в болница..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Сега гледах интервюто по Нова с брата и майката на момчето, плюс бащата на приятелката му.
Честно да кажа все още не смея да вземам страна, но слушайки начина по който говореха, мисля работата отива по-скоро двамата биячи да са доста виновни. Слязал или не(негова грешка)нито ги е удрял(таекуондистче поне един път ще целне някой с тоя бокс)нито нищо такова май, май, а просто те като са го провокирали в самото начало, са търсели саморазправата и да се покажат на батки като дойдат от село в града(не били от Враца, а от някакво село наблизо доколкото чух това). Така си мисля аз, рядко греша за хората, а гледайки и брат му най-вече как говори(нито нападна тия двамата, нито нищо такова)не мисля, че лъже. Самият факт, че момчето на 18 е било сложено да тренира деца по такуондо също говори, че не е някой агресивен или нещо подобно. Който има досега с подобни източни спортове знае за какво смирение става дума в проповядването им.
И нещо за това, че нямали пари да го погребат, нищо такова няма както каза момчето, това са изпочения на медиите, просто срещат трудности с хонорара за добър адвокат.
И сега ако тези 28 следи от удари ги има...мисля няма спор кой, какво ти т.н.
От там нататък няма значение кой слязал и тем подобни неща защото за да се справят с 60 кила момче на 18, не им трябва да го бият толкова.
Дано разследващите да стигнат до истината и да се разреши кой крив, кой прав и до каква степен възможно най-бързо.
Честно да кажа все още не смея да вземам страна, но слушайки начина по който говореха, мисля работата отива по-скоро двамата биячи да са доста виновни. Слязал или не(негова грешка)нито ги е удрял(таекуондистче поне един път ще целне някой с тоя бокс)нито нищо такова май, май, а просто те като са го провокирали в самото начало, са търсели саморазправата и да се покажат на батки като дойдат от село в града(не били от Враца, а от някакво село наблизо доколкото чух това). Така си мисля аз, рядко греша за хората, а гледайки и брат му най-вече как говори(нито нападна тия двамата, нито нищо такова)не мисля, че лъже. Самият факт, че момчето на 18 е било сложено да тренира деца по такуондо също говори, че не е някой агресивен или нещо подобно. Който има досега с подобни източни спортове знае за какво смирение става дума в проповядването им.
И нещо за това, че нямали пари да го погребат, нищо такова няма както каза момчето, това са изпочения на медиите, просто срещат трудности с хонорара за добър адвокат.
И сега ако тези 28 следи от удари ги има...мисля няма спор кой, какво ти т.н.
От там нататък няма значение кой слязал и тем подобни неща защото за да се справят с 60 кила момче на 18, не им трябва да го бият толкова.
Дано разследващите да стигнат до истината и да се разреши кой крив, кой прав и до каква степен възможно най-бързо.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Larbi
- Потребител
-
Според медицинският преглед на двамата братя те са имали прорезно-разкъсни рани от бокса 
"Доказано е, че Тодор е отишъл при братята и след словесен спор разпрата става физическа и се стига до бой. По двамата братя също имат травми. Констатирани са разкъсно-прорезни рани, квалифицирани като леки телесни наранявания”, каза Арнаудова."
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5233995
Колко бързо си си направил изводите след като си видял майката, бащата и сина по телевизията.... А това че и брат му нагло си призна че и той носи бокс не го отчиташ?
За какво ти е бокс да носиш? Бокс се носи само с една цел и тя е да нараняваш хора. Аз примерно, както и много други хора носим ножка, но не за да нападаме някой, а да срежем нещо ако се наложи, да пробием. Ножката е интрумент с много предназначения, докато бокса е друга бира.

"Доказано е, че Тодор е отишъл при братята и след словесен спор разпрата става физическа и се стига до бой. По двамата братя също имат травми. Констатирани са разкъсно-прорезни рани, квалифицирани като леки телесни наранявания”, каза Арнаудова."
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5233995
Колко бързо си си направил изводите след като си видял майката, бащата и сина по телевизията.... А това че и брат му нагло си призна че и той носи бокс не го отчиташ?
За какво ти е бокс да носиш? Бокс се носи само с една цел и тя е да нараняваш хора. Аз примерно, както и много други хора носим ножка, но не за да нападаме някой, а да срежем нещо ако се наложи, да пробием. Ножката е интрумент с много предназначения, докато бокса е друга бира.
- Petrolhead
- Потребител
-
А ако тошко, беше млатнал някой по-качествено и го беше утрепал, пак ли щеше да се протестира. или щяха да го обяват за келеш, продукт на чалга културата?
- Larbi
- Потребител
-
Petrolhead написа:А ако тошко, беше млатнал някой по-качествено и го беше утрепал, пак ли щеше да се протестира. или щяха да го обяват за келеш, продукт на чалга културата?
След като стане нещо, винаги има много "ако"-та.
1. Ако беше скочил на 2-ма слаботелесни независимо на колко години и с по един удар им беше откъснал главите с тоя бокс щяха да забранят боксовете, но сега бокса минава в 9-та глуха, щом няма и никаква реакция от това че брат му каза че и той си носел

2. Ако не беше ги нападнал с бокс ами беше извадил "Стилето" примерно и беше ръгнал единия в сърцето или белите дробове прободеният заминаваше на кино.
Типично баткенска е неговата работа била - излиза да се бие с бокс в ръка, щото бокса оставя трайни повреждания и следващият път тия които са се осмелили да му противоречат, да го псуват обратно, че чак и да му чупят огледалото ще бягат на 200 метра като го видят. Още повече че вдига акциите не само пред момичето, ами и пред другите батки.
Ако беше ги нападнал със спрей или електрошок файда е нямало понеже после тия няма да нищо да им има след 10 мин и ще гонят мъст. А така хууубаво ги отпери в муцуните с бокса да видим дали няма да напълнят гащите. И ей го на резултата - изненада - победа за гостите.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Много сърцераздирателно е по тея телевизии, интересно ми, ако ги оневинят, дали ще ги поканат да споделят и тяхната гледна точно. Така всичко ми изглежда прекалено нагласено в полза на момчето, както винаги печелят на гърба на една трагедия...
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
От цялата трагедия някои станаха медийни звезди. И май взе да им допада.
- Larbi
- Потребител
-
Пълен фарс е всичко. "Хляб и зрелища". Хората са овце по принцип и не е само тук така ами и по Света каквото им промият мозъка и ги облъчат стабилно значи е вярно, но хайде тук примерно имаме уж оправдание, че беден, изтормозен народа, всеки ден несправедливости и сега искат да си го изкарат. До тук добре ама защо тогава не само Българите в България ами и Българите в чужбина по групите във фейса блеят в стадото за смъртно наказание? Нали се предполага че в чужбина пък са хванали Господ за шлифера и живеят спокоен живот? И пак едни филми стават, твърди се че в голямата чужбина за 1 шамар не знам си какви глоби и прочее, все едно и там не се избиват и не се крадат. Как си обяснявате овчото поведение и на Българите в групите за БГ в чужбина?
От вчера си мислех да попитам: ае от форума има ли някой, който да познава поничките или Тодор или брат му, майка му, баща му? Ама така просто да ги знае, а не пристрастно да говори, ей така да каже какви са тия хора по принцип?
От вчера си мислех да попитам: ае от форума има ли някой, който да познава поничките или Тодор или брат му, майка му, баща му? Ама така просто да ги знае, а не пристрастно да говори, ей така да каже какви са тия хора по принцип?
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
има, ама не искат да пишат по техни си съображения
нека просто да кажем, че Тодор не е никаква батка, а напротив, както и единия от братята

нека просто да кажем, че Тодор не е никаква батка, а напротив, както и единия от братята
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
larbi написа:Колко бързо си си направил изводите след като си видял майката, бащата и сина по телевизията.... А това че и брат му нагло си призна че и той носи бокс не го отчиташ?
Сега, аз не съм казвал кой е виновен и кой не, прочети внимателно мненията ми още от самото начало на темата, където обяснявам подробно за слизането му от колата и т.н. какво предвещава и че и той носи вина каквато и да излезе работата. Но...има много но-та в тая работа и затова казах нека полицията да си свърши работата.
Това, което видях по телевизията и чух, просто ми дава голямото убеждение, че тоя Тодор далеч не е бил някой биткаджия или НЕРВЕН тип, търсещ насилие по улиците поради какъвто и да е повод. Според мен просто се оказал на грешното място в грешното време и не си е сдържал нервите! Сега, тия двамата "пребитите" братя, изведнъж излезна, че и те са бити!

Стига де, ще видим каква ще излезе накрая.
П.п: Днес един ме ядоса с гадното си свирене защото съм нарушил правилата, а той нарочно не ме пусна, а спокойно можеше, понеже бях в трудна ситуация както аз съм пускал СТОТИЦИ пъти други шофьори, после след като не ме пусна и все пак останах зад него след светофар ми затвори нарочно пътя, викам си карай айде, след това нарочно пак ми наби рязко спирачки, пак си рекох карай, после минах покрай него на една пешеходна щото вече много ме нервеше да не стоя зад него и тоя тръгна да ми раздава газ отзад и да ръмжи, тогава вече се изнервих тотално и просто спрях на едно място където нямаше как да ме заобиколи и...слезнах. Но с усмивка и забързана походка. Отидох до колата му да го питам какво иска, взе да ми се обяснява как еди какво си съм щял да направя, казах му просто да не се замесва в кавги така, че не е хубаво, а той вече ми мънкаше защото явно ме видя, че не съм някой охлюв, пък му говоря като на хлапе, респектира се и се стъписа малко, но аз пак казвам бях усмихнат и просто му поговорих 15 секунди без обиди и закани. Тъкмо беше регистрирал някакъв Сивик от тия към 2006-та модел, където почваха. Та мисълта ми е, че в тази ситуация и аз сгреших, че слезнах, трябваше да си продължа по пътя както много пъти съм правил защото кой крив и кой прав не е толкова важно при положение, че се случват всякакви ситуации на пътя и е много по-добре да се опиташ да разбереш другия, отколкото да тръгваш с лошото и да гледаш ако може да го прецакаш. Хора сме и не трябва това да ни е в идеята. Днес аз съм затруднен, утре си ти и толерантността е важна и лично на мен като пусна някой колега с кола някъде ми прави кеф дори.
Двете случки са различни, но както писах назад съм имал и от тоя тип, обаче съм запазвал самообладание. Но тези като моята днес не са за подценяване защото и от тях спокойно от дума на дума, от ежене и т.н. може да се стигне до лош и дори фатален край, а печеливши няма. Това му казах накрая днес и на тоя, че от кавга никой не е спечелил.
In God we trust, all others we track.

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Кой пък се опитва да го заплашва при такова стечение на обстоятествата? 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Larbi
- Потребител
-
Vra4anin написа:Чел си, ама избирателно и то неща писани само от "журналисти" търсещи сензация , за да си продадат вестниците/оправдаят парите от банери.
Прочети ТОВА и после пак ще говорим. Съвет - не се хващай за начина (правописа) на написаното, абстрахирай се и приеми факта, че не ясички могат да пишат перфектно. Човека написал това, т.е. очевидеца бил там от мястото на събитието е реален човек и е мой познат, който към днешна дата съжалява, че му се случило това и го е разказал (получава безброй заплахи и го притесняват нон стоп).
".......като отидох до тях ситуацията беше единият (от дясно на починалия) беше с подуто затворено ляво око, а другият (от ляво на момчето) с разбита уста... В този момент от таксито тъкмо слезе друго момче и отиде при тримата и почна да им казва да го пуснат и от там се започнаха словесни обиди и че се чака полиция... след което този от таксито взе бокса от ръката на починалото момче и го прибра в джоба си а аз тогава чак се намесих и му казах да върне бокса на земята и да не се меша че така ни забърква всички дето сме там учевидци... "
Четох го това още като се публикува тук... Много ясно, че човека ще получава заплахи щото това което е разказал било то и самата истина те НЕ Е УДОБНА нито на гнусните медии, нито на светите великомъченици, които нямали пари за погребение. Пък после той бе бил агресивен, той не бил батка, нинжда, той си носи бокса само от любов към спорта и какво като е нападнал...
Толкова много зави случаят към това, че нинджата е невинен и го канонизираха за светец вече и последен бедняк, че никога ама никога няма да се извърти някой било то медии или който и да е намесен в цялата пропаганда и да каже, че НЕ СА БИЛИ ПРАВИ. Напротив - до когато се забрави случая до тогава ще проповядват като пастори на евангелистка църква тяхната теза и тяхната версия.
Аз самия страшно се ядосвам на цялата филмова продукция от момента в който се публикуваха в нета данни, различни от първоначалната версия на медиите.
Леле викам си, ДВЕ МУТРИ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ВАДЯТ МЛАДО МОМЧЕ НА 18 ГОДИНИ И ГО УБИВАТ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН

Но от момента от който се оказа че са излъгали за всичко и нещата съвсем не са били така намразих страшно много цялата ситуация, продажни журналисти, майки, бащи и братя, които в национален ефир лъжат като за световно и т.н. Че даже и като се бяха събрали пред съда във Враца и някакъв келеш с качулка като вицда че го снима телевизията и е в кадър и извика 2-3 пъти силно "ЩЕ СТАНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА"

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Всеки търси интригата. Дано и в съда да не минават тея неща
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk