Бой в центъра на Враца завърши със смърт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт

Мнение от Dextuar » 19 Яну 2016, 9:22

Нямаше ли във Враца някой, който да организира контра протест, в България там ни е силата.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 19 Яну 2016, 12:45

adovet написа:Всеки търси интригата. Дано и в съда да не минават тея неща

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Не е сигурно...Един прокурор, май беше не съм сигурен, много добре го каза: "Когато общественото мнение влезе в съдебната зала, справедливостта излиза" :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 19 Яну 2016, 13:35

много изписахме,но май само тук виждаме че нещата не са точно както телевизии и вестници казват.тия момчета заслужават защита,и не само!но всички медии трябва да си понесат отговорност за обвиненията към братята.

Потребител
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Мнение от DAF » 19 Яну 2016, 15:00

Една комплексирана нинджа по-малко по улиците.
Най-накрая си е намерила майстора, защото съм сигурен, че не му е първото слизане с бокс в ръка от колата.
Ако всичко това не беше свършило по този начин, утре можеше той да убие друг пешеходец с този бокс.
Защо на мен не ми чупят огледалата ? Защото съм по-нисък от тревата, не се занимавам с глупости и си трайкам.
Който каквото си търси, това си намира. :yes:
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 19 Яну 2016, 15:24

Направо може да предложите братята да бъдат наградени с орден „Стара планина“. Горките :kuku:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 19 Яну 2016, 15:32

Club BMW написа:Направо може да предложите братята да бъдат наградени с орден „Стара планина“. Горките :kuku:

Дай направо да направим така. Намираме си една по-светла уличка без камери. Ти идваш и аз идвам с приятелка. Вадя ти бокса, а ти имаш да кажем условно 3 възможности:

1-ва: Да си тръгнеш ( изключваме я тая възможност)
2-ра: Да ме оставиш да те млатя, за да не трябва да те награждаваме с ордени
3-та: Да се защитиш и да те линчува цяла България, щото девойката рекла, че си голяма батка, която бие нищо неподозиращи подрастващи на улицата...

Разбираш ли са за какво иде реч? Не че нещо са ми много симпатични, но истината трябва да излезе на яве.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 19 Яну 2016, 18:19

А ти преди да ме цитираш помослили, защо това момче е слезнало от колата си? Братята са му ритали по колата, счупили са му огледалото! Защото им свирнал и си разменили реплики :kuku: Това свирване сигурно оправдава действията им?!
По думите на приятелката му са го приканвали да излезе от колата. Защо? Еми за да компенсират сигурно малките си пишки :idea: Дали щяха да ритат колата на някой местен батка, ако им беше свирнал. Сигурен съм, че нямаше...

Ако всичко се бе свело само до размяна на реплики и те не са го предизвикали с нанасянето на щети по колата му, май е нямало да има и слизане с бокс :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 19 Яну 2016, 18:40

Club BMW написа:А ти преди да ме цитираш помослили, защо това момче е слезнало от колата си? Братята са му ритали по колата, счупили са му огледалото! Защото им свирнал и си разменили реплики :kuku: Това свирване сигурно оправдава действията им?!
По думите на приятелката му са го приканвали да излезе от колата. Защо? Еми за да компенсират сигурно малките си пишки :idea: Дали щяха да ритат колата на някой местен батка, ако им беше свирнал. Сигурен съм, че нямаше...

Ако всичко се бе свело само до размяна на реплики и те не са го предизвикали с нанасянето на щети по колата му, май е нямало да има и слизане с бокс :idea:

Според мен не може да се вярва на приятелката, доказа се, че лъже...

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 19 Яну 2016, 18:46

Има ли начин да се провери колко пъти е цитирана думата "бокс"?Да ви кажа каква ми е мисълта."Спорта" бокс в случая ,е това което е можело да помогне / не тази играчка измислена за нараняване на беззащитни/срещу тези пръдльовци –тулупи дето са го предизвикали това злощастно момче/дете за мене.Да беше си траел и да се покаже като путьо???.Пред приятелката???Колко от вас биха стояли като мишоци в колата ??? Това си остава за цял живот...или си или не си .И пак ще кажа , не е първия случай дето разни комплексари си го изкарват на пишленгари.Тази натрупана агресия в обществото намира изблик най–лесно сред подобен вид малоумни ,зависими и комплексирани отрепки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 19 Яну 2016, 18:49

Според мен, проблема не защо, дали и как е слезнал. Проблема е в това, че искат да осъдят поничките за предумишлено убииство, а това явно не отговаря на истината. Да, да ги осъдят за нанасяне на леки телесни повреди, хулиганство и каквото там си измислят, но да ги осъдят за убииство е малко в повече.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 19 Яну 2016, 19:32

Добре де - за каква нинджа безсмъртна трябва да се помислиш за да слизаш от колата срещу двама? Аааа, да - има бокс Брус Лий и руса ***** до него мммм.... Ами той ако имаше пистолет щеше да ги застреля...

какво значи да стои като путьо? Те са двама и са по-тежки и по-големи като цяло от него. Чувство за самосъхранение трябва, но неговото е било на друго ниво, щото тае куон до умения + баткенският бокс в ръката и той излиза да се бие с целия свят.

Ами ако беше тва не във Враца ами с някое Парижко предградие пълно и преди мигрантската вълна с диви и щастливи арабели и чернилки дето 5 пари не дават за живота? Ако срещу него бяха 5 човека в предградие в което и полиция не влиза да патрулира пак ли щеше да се прави на мъж пред русата която след като мине целия филм когато и да е това пак ще скочи в колата на пак някой много скромен и беден батка?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Бой в центъра на Враца завърши със смърт

Мнение от Dextuar » 19 Яну 2016, 20:03

Само на мен ли ми се струва странно на 18 години да ходиш с кола на даскало в не особено голям град и после да пледираш беден...

Абе като цяло да ходиш с кола на училище на 18...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 19 Яну 2016, 20:07

Айде стига грозни думи по детето..
За умрял или хубаво или нищо са казали хората!
Виновен или не - момчето го няма.
Ако беше жив, но с тежки телесни повреди тогава го оплювайте колкото ви душа иска... :kuku:
Нито го защитавам, нито нищо!
Важното е какво ще се случи с въпросните двама братя и пренасочете яда си към тях, защото като по възрастни можеха просто да му теглят една майна и да си замине всеки по пътя без това изобщо да се случва :evil:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 19 Яну 2016, 20:13

Аз малко съм въздържан но като избие предпазителя няма ако.Това е до самия теб като човече.Виж другите около теб как ти въздействат си е друга работа и там е по–сериозно .Пуснеш ли се по пързалката спирачки няма.
Относно въпроса за по–големите и тежки тулупи , и те падат лесно но...трябва опит и практика , с "бокс" не става , и с таекуондо не става, да ме извиняват.Балет не помага в такива ситуации.Но не това е въпроса.Момчето си е защитило честта и това е което ще остане .Стой като плъх в колата и живей със тази мисъл форева .Не знам какво е причинило точно фаталния край и затова не съдя и не издавам присъди като другите които плямпат.За мен постъпката е мъжка па макар и детска.Не го обвинявайте лъвчето .Мир на праха му.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 19 Яну 2016, 20:19

dextuar написа:Само на мен ли ми се струва странно на 18 години да ходиш с кола на даскало в не особено голям град и после да пледираш беден...

Абе като цяло да ходиш с кола на училище на 18...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Странно не странно, при него не е странно, щото като стана случката и тук колега намери аудито пуснато за продажба, а друго колега по телефона намери още един голф, една мазда и какво още пуснато за продажда от момчето. Така че кинти има - не е като да няма. Те русите обикновенно не скачат в обятията на задръстени бедняци...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата