Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Ахаххахахаха
е това е

- bmw_machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320dA M47
- Детайли за колата: УНИКАТ!!1
ShoxXx написа:http://www.cars.bg/c1427589 - януари 2007 на 192000км
http://www.cars.bg/c1443005 - декември 2007 на 170000км
Снимките издават доста немърлив собственик...

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Поглеждаш радиото, че е на радио Веселина и ти става ясно, че не искаш кола от благоевградчанин - чалгар 

Здравейте колеги,насочил съм се към тава БМВ http://www.cars.bg/c1493214,гледах го като цяло ми хареса,въпреки,че търся седан.Като цяло ме съмняват километрите й,имам рамата ако някои може да помогне ще съм задължен
- vanka7a
- ентусиаст
-
На снимките изглежда добре, както и салона. Ауспуха е черен, сигурно е с премахнат DPF, едно копче липсва (на CD player-a). Колегите с дизелите да кажат повече подробности за този мотор, до колкото си спомням има проблем с веригата.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
vanka7a написа:На снимките изглежда добре, както и салона. Ауспуха е черен, сигурно е с премахнат DPF, едно копче липсва (на CD player-a). Колегите с дизелите да кажат повече подробности за този мотор, до колкото си спомням има проблем с веригата.
Я си карай 35цата и не се занимавай с дизелите

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- bmw_machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320dA M47
- Детайли за колата: УНИКАТ!!1
rikey написа:Здравейте колеги,насочил съм се към тава БМВ http://www.cars.bg/c1493214,гледах го като цяло ми хареса,въпреки,че търся седан.Като цяло ме съмняват километрите й,имам рамата ако някои може да помогне ще съм задължен
Предна броня в дясно ми се струва, че има забележка, освен ако това бялото не е сняг. Иначе добре изглежда, постничка откъм екстри, но пък цената е адекватна. Километрите ти гарантирам, че не са тези. В най-добрия случай са х2
- A9A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: V12
rikey написа:Здравейте колеги,насочил съм се към тава БМВ http://www.cars.bg/c1493214,гледах го като цяло ми хареса,въпреки,че търся седан.Като цяло ме съмняват километрите й,имам рамата ако някои може да помогне ще съм задължен
Като гледам лепенката за смяна на масло на 06.05.2009 е била на 35*960км

Може това да посочва кога ще е следващата смяна -> още по-зле ако времевият интервал е 2 години

Немски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Сръбски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Сръбски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Bomi въртят яко колата е 100% над 300к и аз не бих рискувал, кюнеца отзад е црн, салона ти гарантирам ще е в кофти състояние. Шоф седалка е на баница, не снимат нито волан нито старт бутон от близо. И отделно макар да са ми познат не бих казал, ме са особено коректни
- vanka7a
- ентусиаст
-
Taruno написа:Bomi въртят яко колата е 100% над 300к и аз не бих рискувал, кюнеца отзад е црн, салона ти гарантирам ще е в кофти състояние. Шоф седалка е на баница, не снимат нито волан нито старт бутон от близо. И отделно макар да са ми познат не бих казал, ме са особено коректни
Аз познавам сина на собственика

Не всички коли на автокъщата са гробници, но аз там кола с под 60-70 000км въртян километраж не съм виждал. Говорим за коли закачани на компютър след покупка да речем, а не гадаене по снимки.
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
ShoxXx написа:Не всички коли на автокъщата са гробници, но аз там кола с под 60-70 000км въртян километраж не съм виждал. Говорим за коли закачани на компютър след покупка да речем, а не гадаене по снимки.
И на компютър да закачиш пак гаранцията, че това, което виждаме е реално е нулева. Някъде из форума точно във връзка с километри колега беше споменал нещо от сорта на "на n места се помнят километрите и навсякъде ги връщам"

Та момента, особено с относително новите коли е много тънък. Според мен кола до 10-тина години с 60-70 хил върнати километри направо си е като 6-ца от тотото, защото връщат най-безсрамно по 150-200. Лошото е, че като е по-нова и карана по европейски пътище не можеш да и дадеш 400-те хил км. Пишат я на 200 реални, уж свежа и запазена а пък всъщност на 15 смени на маслото и на 400к. На бащата вярната румънка - дачия (в която разбира се пластмаси и производство като цяло е една идея по-некачествено отколкото при бмв) до 250к не и личеше на колко е - спокойно минаваше за кола на 100к.
Реално като се замисли човек дори с по-висок стандарт да са европейците никой не дава 40-50 хил евро за кола, за да я махне на 100-200 хил км. Не малка инвестиция си е това. Не карана и на малко километри - от магазина. Ама пуста мания и любов към марката. На цената на една 10-годишна е90-ка може човек да си взема девственица от магазина, уви не е BMW.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Каквато и нова да вземеш за тия пари, няма вариант да е по-здрава и по безпроблемна дори от най-караното БМВ, стига то да е поддържано адекватно
Да не говорим за поведение на пътя усещане комфорт ускорение и каквото там се сетиш.
И най важното, няма вариант да не е с предно

Да не говорим за поведение на пътя усещане комфорт ускорение и каквото там се сетиш.
И най важното, няма вариант да не е с предно

- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Така е напълно съгласен съм, колега.
И наистиба предното е най-големият минус за мен
И наистиба предното е най-големият минус за мен

- vanka7a
- ентусиаст
-
Абсолютно съм съгласен с вас - задно, лукс, поведение на пътя, екстри, мощност, уют, но при мен комфорта липсва
На 19-ки съм, с runflat гуми, с твърди пружини и определено всяка една неравност се усеща и 36-цата вози по- меко, но пък поведението в завои е като на supercar
Сигурен съм, че всички с 19-ки са така и винаги си нащрек, особено ако е тъмно - тогава си под стрес, вместо да ти е комфортно, но такива са ни пътищата...