Питане за INPA?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- realprofesora
- Потребител
-
- Кара: е46
- Мечтае да кара: е47
- Детайли за колата: 150кс
Питане за INPA?
Хело колеги, не намерих нещо подобно във форума и затова направо да ви питам:
Понеже ми пристигна кабел К+DCAN , инсталнах драйвери, компа го вижда, но като включа кабела към USB порта на лаптопа и НЕ светва червения диод на кабела. Като го включа в Автомобила-диода светва и след малко угасва. Не иска и да се върже с програмата. Двете кръгчета на програмата си стоят бели, дори да съм включил кабела към автомобила и да съм дал на контакт.
При вас като включите кабела към лаптопа светва ли диода или НЕ?
Понеже ми пристигна кабел К+DCAN , инсталнах драйвери, компа го вижда, но като включа кабела към USB порта на лаптопа и НЕ светва червения диод на кабела. Като го включа в Автомобила-диода светва и след малко угасва. Не иска и да се върже с програмата. Двете кръгчета на програмата си стоят бели, дори да съм включил кабела към автомобила и да съм дал на контакт.
При вас като включите кабела към лаптопа светва ли диода или НЕ?
- georgi_1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 528i 1996г.
Re: Питане за INPA?
Колега, незнам дали ще ти е много от полза, но моя кабел е за INPA-та е BMW OBD - USB порт не като твоя. Като го включа към компютъра диода не свети. Свети единствено като е към колата и то постоянно.
- realprofesora
- Потребител
-
Благодаря колега, Моя и той така прави, но след като го вкл. към колата и угасва на 30сек. През това време не трябва ли поне на ИНПАта да покаже че има захранване на акумулатора ....Изобщо от настройка на порта ли е или е до драйвер.
- realprofesora
- Потребител
-
Oправих се. Огромно съм се заблудил...При самата инсталация, по подразбиране не посочен порт 1 за комуникация. А при мен порта на кабела беше 4. Смених го на 1 и се оправи.
Чудя се защо не намирам специализирана тема за INPA и останалите диагностични програми за БМВ в точно този форум.
Чудя се защо не намирам специализирана тема за INPA и останалите диагностични програми за БМВ в точно този форум.
4 мнения
• Страница 1 от 1