Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Taruno написа:hannibal написа:Здравейте колеги,
моля мнение за тази кола - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cbm5d2 ?
Ауспуха е черничък иначе за тая кожа задължително VIN, и интериора е фолиран.
VIN-a е даден в обявата, ауспуха не ми прилича да е много черен.
bmw_machine написа:hannibal написа:Здравейте колеги,
моля мнение за тази кола - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cbm5d2 ?
93к кминаче не изглежда лошо, стига да се примириш с липсата на екстри и червената кожа, която не е по всеки вкус. Цената е разумна, ако състоянието е добро
Кое за теб по-точно са наличието на екстри? Ако става въпрос за навигация - не ми е изобщо важна.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Салона е сменен от платнен с кпжен и то за мен мн фолк, лайсните оригинално са фървени и колата излиза 11.2005та не 2006та, иначе изглежда доста лъснатаи ауспуха си е черен, моя не съм го виждал така дори след регенереция, НО може и да е от ъгъла на снимкаъа
Taruno написа:Салона е сменен от платнен с кпжен и то за мен мн фолк, лайсните оригинално са фървени и колата излиза 11.2005та не 2006та, иначе изглежда доста лъснатаи ауспуха си е черен, моя не съм го виждал така дори след регенереция, НО може и да е от ъгъла на снимкаъа
Салона усетих, че е сменян и не ме радва особено.Някак си обаче ми изглежда запазена, в сравнение с повечето други на около 15к.
- vladimirov4441
- Потребител
-
- Кара: BMW 523 e39
- Мечтае да кара: космически кораб
Колеги моля ви дайте 1 по 1 мнение за тази кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cbtvgy
Гледах е преди няколко дена и има 6 детайла които са за боя (ръжда и пръсната боя и лак) струва ли си да е водя в Мкар да е гледат и колко би ми струвал един подробен преглед там , мерси предварително.
Гледах е преди няколко дена и има 6 детайла които са за боя (ръжда и пръсната боя и лак) струва ли си да е водя в Мкар да е гледат и колко би ми струвал един подробен преглед там , мерси предварително.
- Bavareca90
- Потребител
-
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
vladimirov4441 написа:Колеги моля ви дайте 1 по 1 мнение за тази кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cbtvgy
Колега, това истинската цена ли е? Че то 320-ки без нави няма по толкова

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
А парите за кола с толкова "много" екстри?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
vanka7a написа:А парите за кола с толкова "много" екстри?
Мен ли питаш? Аз лично не избирам като трябваше нито най-евтината, нито най-скъпата. Гледах да е запазена и по възможност с екстрите, които на мен ми трябват. Към 2016г. януари тази цена за 330д с нави и т.н ми изглежда нереално ниска, с възможност за някаква измама било то в състоянието на колата или в друго нещо. Интересно ми е да чуя каква трябва да е цената за теб и какво ти е мнението за конкретния автомобил

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
dextuar написа:vanka7a написа:А парите за кола с толкова "много" екстри?
Мен ли питаш? Аз лично не избирам като трябваше нито най-евтината, нито най-скъпата. Гледах да е запазена и по възможност с екстрите, които на мен ми трябват. Към 2016г. януари тази цена за 330д с нави и т.н ми изглежда нереално ниска, с възможност за някаква измама било то в състоянието на колата или в друго нещо. Интересно ми е да чуя каква трябва да е цената за теб и какво ти е мнението за конкретния автомобил
Не, колега, Питах колегите по другата обява. Тази, която ти си представил е на добра цена за това което предлага, като мотор и екстри (е, липсва й ксенон, шибидах..) и км. не са тези, но пък може да е добре поддържана.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
vladimirov4441 написа:Колеги моля ви дайте 1 по 1 мнение за тази кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cbtvgy
Щом те притеснява прегледа колко струва, тая кола не е за теб. Да си вземеш 330 xd за 11 хил. лв е да си вкараш такъв мега таралеж в гащите, че чак таралежа ще се шашне защо си го причиняваш

- vladimirov4441
- Потребител
-
- Кара: BMW 523 e39
- Мечтае да кара: космически кораб
Taruno написа:vladimirov4441 написа:Колеги моля ви дайте 1 по 1 мнение за тази кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cbtvgy
Щом те притеснява прегледа колко струва, тая кола не е за теб. Да си вземеш 330 xd за 11 хил. лв е да си вкараш такъв мега таралеж в гащите, че чак таралежа ще се шашне защо си го причиняваш
Мерси , почти е бях взел , добре че реших да драсна първо тук

- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
hannibal написа:Здравейте колеги,
Малко са се оляли с връщането. Тази кола ми изглежда като да е поне на 300 хил.
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
hannibal написа:Taruno написа:Салона е сменен от платнен с кпжен и то за мен мн фолк, лайсните оригинално са фървени и колата излиза 11.2005та не 2006та, иначе изглежда доста лъснатаи ауспуха си е черен, моя не съм го виждал така дори след регенереция, НО може и да е от ъгъла на снимкаъа
Салона усетих, че е сменян и не ме радва особено.Някак си обаче ми изглежда запазена, в сравнение с повечето други на около 15к.
Определено старт бутона изглежда отъркан. А аспуха и на мен ми чернее при положение, че са я писали "Екстри: Филтър за твърди частици". С читав дпф и на 90 хил км. все си мисля, че ауспуха трябва да е бял като полярна мечка

Иначе пък волана не изгледа най-отъркан (но не е и сниман така че да не блести в него светлината, за да се види добре) и отвън е лъсната, но това става за 1 час.
- bmw_machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320dA M47
- Детайли за колата: УНИКАТ!!1
vladimirov4441 написа:...да е водя в Мкар да е гледат и колко би ми струвал един подробен преглед там , мерси предварително.
Преди месец и половина водих моята там - 220 лв. искат за пълна диагностика и преглед на ходовата част, прегледа отнема малко над 1 час.