алфата на сточна гара????

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: алфата на сточна гара????

Мнение от b00st » 02 Фев 2016, 13:45

Напълно изгорели коли седят с месеци по кварталите, разпадащи курници за скрап, къде си държат вътре боклуците пред блоковете без номера, но пък аз иначе бях по-щастлив от всякога вчера да дам 250лв за Екотакса в КАТ, за да стимулирам някой да си вземе новото Q7, под претекст, че са средства за рециклиране :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 02 Фев 2016, 13:52

Тия с екотаксите не тачат кю 7 - отдавна са на бентли и амг-та :winky:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 02 Фев 2016, 14:13

b00st написа:Напълно изгорели коли седят с месеци по кварталите, разпадащи курници за скрап, къде си държат вътре боклуците пред блоковете без номера

не стига това, ами от общината обикалят едни хора, дето сигурно и взимат пари за това, да лепят оранжеви заплахи за принудително извозване. месеци, години... пред нашия блок има вече "ветерани" с по няколко лепенки :D

чудно ми е на какво се надява собственик на такъв автомобил, който след 5-6 годишен престой на ливадата е абсолютно непригоден за движение, дори и след какъвто и да било ремонт, надхвърлящ неколкократно цената му..?
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Фев 2016, 14:26

eekset написа:чудно ми е на какво се надява собственик на такъв автомобил..?

Аз ще ти кажа... собственика на такъв автомобил в 99% от случаите е с коефициент на интелигентност 60 (колкото на тренирана маймуна), никакви морални норми, ценности и НИКАКВО възпитание!

ТЕ не осъзнават, че пречат първо на околните и след това на себе си. Просто ги боли к*ра.

Даже са толкова прости, че не я предават за скрап за 300-400лв да се напият някоко вечери, а мрънкат, че нямат лев за бирица :kuku: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 02 Фев 2016, 15:47

Не ги разбираш ти сантименталните спомени, свързани с колата и буйната младост :winky:
Never mistake motion for action...

Предишна

Назад към Извън Темата