Протест на служителите на МВР
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Протест на служителите на МВР
© написа: имам чувството, че сме заложници на 10-15 човека, които периодично се сменят на кормилото на държавата. За който и да гласуваш - все тая
+1

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Наказателен кодекс
......
Измяна
Чл. 95. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм., бр. 153 от 1998 г.) Който, с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката, участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.
Кажете ми, когато въоръжени хора от силовите структури на държавата, блокират кръстовища и препятсват движението на гражданите, като какво се квалифицира това, в съответствие с горния текст?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Fentzo
- Потребител
-
- Кара: е 36
- Мечтае да кара: е 36
Хм, бре, бре колко много "цивилни" доброволци имаше вчера и днес на пожара в Смолян, хи-хи-хи. А, иначе могат да "лаят" срещу "привилегиите" и 20-те запалти на пожарникари, полицаи и военни. Помиарско общество залужава помиари военни, помиари полицаи и помиари пожарникари.А.... забравих, то май и Ми-17 май не са на военните, ми не бяха ли на "доброволците", същите тия дето ги боли к..а за плачевното състояние на войнишките паматници на загиналите във войните за Родината.Не забравйте, че тези хора са от народа, никой не се е родил военнен, полицай или пожарникар.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Когато стана наводнението в Бисер с момчетата от офроуд форума бяхме там първи - нямаше жандармерия, полиция или пожарна. Посред зима, в половинметрови преспи, по неизчистени пътища, с лични автомобили, с лични пари за гориво, консерви, ботуши, дрехи и т.н... Даже 3 перални им купихме. Това не си го гледал по новините със сигурност. Ама ако ББ се беше цвъкнал там щяха да се изсипят всичките драскачи...
При наводненията в Мизия пак бяхме там преди всичките "нецивилни"...
Миналото лято на Хемус се беше запалил тир с 20 тона олио в ремаркето. Десетина човека спряхме и гасихме с пажарогасителите на колите си - нито един не беше униформен. За сметка на това имаше поне 30 коли в насрещното спрели да снимат... Никой не си даде пожарогасителя, че нали после трябва да се бръкне с 20 лв...
100% съм сигурен, че 90% от униформените тюфлеци никога не са присъствали доброволно и безвъзмездно на каквото и да е бедствие... Винаги са мобилизирани и им се плаща...
При наводненията в Мизия пак бяхме там преди всичките "нецивилни"...
Миналото лято на Хемус се беше запалил тир с 20 тона олио в ремаркето. Десетина човека спряхме и гасихме с пажарогасителите на колите си - нито един не беше униформен. За сметка на това имаше поне 30 коли в насрещното спрели да снимат... Никой не си даде пожарогасителя, че нали после трябва да се бръкне с 20 лв...
100% съм сигурен, че 90% от униформените тюфлеци никога не са присъствали доброволно и безвъзмездно на каквото и да е бедствие... Винаги са мобилизирани и им се плаща...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:

Драго точно така е!
Срамно беше почти никой да не отрази оказаната голяма помощ от Офф-роудърите.
99.9% съм сигурен, че тези "онеправдани" и борещи се за 20-те си допълнителни пенсийки мишоци ще бъдат максимално безпощадни с нас ако решим в знак на протест да не си купуваме от скъпите винетки и да караме без тях!
Тогава със сигурност ще лъсне истината за тези търтеи, които тероризираха по кръстовищата прибиращите се от работа граждани.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Режат с 5 дни отпуските на полицаите
Обезщетенията при напускане ще са не 20, а максимум 12 заплати
http://www.dnes.bg/politika/2016/01/30/rejat-s-5-dni-otpuskite-na-policaite.291354

Дано махнат всички заплати за пенсии и да намалят отпуските на 20 дни, а основната заплата да стане 550 лева и нека съкратят половината от полицаите, че да миряса народа. Само, че тогава тези, които са останали ще напуснат, а тези които започват ще карат по 1-2 години щото ще е егати тъпата заплата и навсякъде можеш да взимаш повече. Работя от 6 години в затвора и на 28 вече ми побеля косата, щото се занимавам с убиици, изнасилвачи, крадци и всичките с по богат медицински картон от колкото са гладните в Африка (болни от спин, хепатит и каквото се сетите). Повечето колеги след 15 години получават сърдечни проблеми (да знам щото стоят по цял ден седнали, не че е от напрежението), някой диабет, трети получават някоя болест бонус ей така, щото има и болни ама ти трябва да си до него, да не избяга. Разберете КАТ не е МВР, а бройката в МВР е доста по малка, щото при нас касиерката се води офицер (по висок чин от мен (парите са по рискови от затворниците и явно трябва по висока степен на обучение, отговорност и заплащане)).
nqmam_bmw написа:Режат с 5 дни отпуските на полицаите
Обезщетенията при напускане ще са не 20, а максимум 12 заплати
http://www.dnes.bg/politika/2016/01/30/rejat-s-5-dni-otpuskite-na-policaite.291354
Искаш да кажеш, че пак ще има протести на хора с оръжие
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Exesus написа:Разберете КАТ не е МВР, а бройката в МВР е доста по малка, щото при нас касиерката се води офицер (по висок чин от мен (парите са по рискови от затворниците и явно трябва по висока степен на обучение, отговорност и заплащане)).
Еми ако вземат да се модернизират малко, да влезнат в 21-ви век, да заменят половината разплути лелки зад гишетата със софтуер, тогава може и да има повече пари за хората като теб.
Ама с всичките тия кърлежи, дето го смучат това МВР... Сигурен съм, че на всеки един като теб, дето работи "на терен" има по няколко дето висят на бюро и не знаят защо взимат заплата.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Как точно да разбера, че КАТ не е МВР като 90% от случаите в които ме спират са хора от близкото районно, които вместо да си обикалят района са грабнали палката и действат като контрол на транспорта?
- nqmam_bmw
- Потребител
-
bum_bum написа:Как точно да разбера, че КАТ не е МВР като 90% от случаите в които ме спират са хора от близкото районно, които вместо да си обикалят района са грабнали палката и действат като контрол на транспорта?
Преди време това си беше практика, да.
И имаше "Ае, колега, ела да пишеш ти един акт, че спряхме една кола и ....."

Сега вече само КАТ имат тези правомощия.
Exesus написа:...
Не мисля, че полицейската работа е лесна, НО има много плява сред полицаите и заради това го отнасят всички! Идеалната позиция е вътрешно вие(полицаите) да се изправите срещу плявата - след като не можете/искате е нормално да го отнасяте за тяхна сметка.
Това да се изправиш срещу колега сигурно е невъзможно, но бездействието в този случай е явно на съгласие.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
Exesus написа:Дано махнат всички заплати за пенсии и да намалят отпуските на 20 дни, а основната заплата да стане 550 лева и нека съкратят половината от полицаите, че да миряса народа.......
Обществото отдавна чака да се случи точно това.