Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Ама тая сериозно каза накрая "...брата на убитото момче Тодор"
мен ме изкефи това за форумите, били абсурдни нещата
Абсурдни са цялото им семейство, а не какво се пише по форумите.

мен ме изкефи това за форумите, били абсурдни нещата

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Хаос написа:колко сте зле
целта на медиите е:
1. да ви привлекат вниманието
2. да се говори за нещата, за които говорят те
3. по възможност да говорите същото като тях
тоест те да определят мнението на обществото
аз в тази тема виждам изпълнени на 100% процента точка 1 и 2, което си е сериозен успех, заели са част от мисловното ви пространство с глупости, далеч от важните неща на тоя свят, това е тяхната работа... за това получават пари, да ви променят мисловния процес
Добре, че ни светна! Ти футбол или някакъв друг спорт гледаш ли, че мога да ти върна същите аргументи, но си има отделна тема за това.
Това е форум и тук коментираме, аз лично нито дебна дискусиите по тв по темата, нито сядам умишлено да гледам ТВ освен някои хумористични канали като TLC, искрено се забавлявам с безграничната глупост на Запада,
все пак ако имаха малко журналистичен морал тия марионетки по националните частни медии(БНТ бяха коректни), щяха да си мерят думите... или да си понесът отговорността
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Аз пак не бих бил толкова категоричен, просто защото не съм бил там и имам едно нещо, което не забравям, а именно, че имам доверие на хората, но нямам доверие на дявола в тях. Как така пак всеки тук е толкова категоричен не знам. Я вижте какво пита брата, защо на прегледите при лекарите не са му открили това СМЪРТНО заболяване, че може едва ли не всеки един момент като ходи и да пукне, а той чак спортист го раздава? Аритмия знаете ли, че тук във форума сигурно имат стотици хора, без дори да подозират и това въобще не значи, че от някакво вълнение може да умре човек. И другото, което е, камерата отива до единия брат ей сега гледам съвсем нормално, без да наглеят, без да нахалстват, а просто го питат съвсем учтиво, той ги посреща с думите към някакъв "викни полиция бе". Те го питат нормално няма ли все пак да каже нещо, онзи продължава да подтичва навътре и вика, че щял да каже в съда. Това поведение на човек, който няма какво да крие ли е? И защо другия брат дето сега ходел по психолози избяга от мястото на случката и хайде за адвокатче? Само като ги видя двамата братя и особено тоя втория големия и ги виждам какви са спокойни и уравновесени хора без грам вина. Пази боже да имате разпра с такива, сигурен съм, че една част от пишещите тук няма да излезнат нормално от случката. Особено пък ако сега им прочетат оправдателни присъди и не получат абсолютно нищо както някои тука дори искат. Хайде да поразсъждаваме как двама тежки мъже в добро здраве и възраст не могат да се оправят с 18 годишен 60 килограмов, бил той и спортист, без да го бият? Работата е там, че и те като са видяли женската и са реагирали примитивно и за такива хора да излезнат от ситуацията с думи или най-много някое побутване, би било равносилно да ги разправят после, че са педали и т.н. защото не са наказали нахалника.
Дано съда по-скоро си каже думата и дано не скрие нищо, дано не намерят живите на кой да платят, че да прикрие нещо и просто истината да се появи такава, каквато е. И ако имат дори малка вина, то нека си я понесат каквото казва закона защото аз познавам доста хора с присъди за побои, дори без фатални краища. Не полежат ли в затвора известно време, изобщо не се замислят всеки следващ път и дори придобиват чувството за недосегаемост и че всеки път може да им се размине. Познавам и такива, които преди 15-на години така биха един, че го убиха, и тъкмо сега някъде излезнаха. Сега ги гледам доста променени и дори да им се иска да скочат на бой на някой, ще се позамислят сериозно. А дотогава имаха десетки тежки случаи за побои, всеки и навсякъде ги знаеше в региона, бетер Враца. Та това ги оправи. Да ви кажа ли какво стана със семейството на убития защото често ги засичам? Братът превъртя(мисля бяха близнаци)и на 33 някъде(мисля бяха тъкмо около 18 когато стана, а биячите малко повече)все още ходи бос зимата по пътя понякога, говори си сам редовно и се дължи като напълно луд, майката като я гледам и тя е изкукала жената, бащата пък все мълчи като пън. А преди това, брат му си беше редовно трениращ спортист, без абсолютно никаква нотка на лудост у себе си.
Та тези неща не трябва да остават безнаказани, ама изобщо защото ако се случи на вас, помислете как бихте реагирали.
Не защитавам умрелия, не заемам страната му, но според мен братята не са толкова невинни, колкото ги изкарвате и са можели да предотвратят нещата, това го виждам по куп неща, без да вземам под внимание въобще какво казва или не семейството на умрелия.
Затова ДАНО всичко да излезе наяве, да не ставаме свидетели на цирк и в съда както беше по медиите, всеки да казва по 5 различни неща и толкова. И пак казвам, ако имат вина, дори и минимална, нека си я понесат, но ако ги оправдаят, а те са виновни, това няма да доведе до нищо добро. От това дело куп хора ще вземат пример защото стана много публично и със сигурност разни индивид, за които излизането на диско е свързано с това да натупат всеки, който им се стори, че ги гледа не както на тях им се иска.
Дано съда по-скоро си каже думата и дано не скрие нищо, дано не намерят живите на кой да платят, че да прикрие нещо и просто истината да се появи такава, каквато е. И ако имат дори малка вина, то нека си я понесат каквото казва закона защото аз познавам доста хора с присъди за побои, дори без фатални краища. Не полежат ли в затвора известно време, изобщо не се замислят всеки следващ път и дори придобиват чувството за недосегаемост и че всеки път може да им се размине. Познавам и такива, които преди 15-на години така биха един, че го убиха, и тъкмо сега някъде излезнаха. Сега ги гледам доста променени и дори да им се иска да скочат на бой на някой, ще се позамислят сериозно. А дотогава имаха десетки тежки случаи за побои, всеки и навсякъде ги знаеше в региона, бетер Враца. Та това ги оправи. Да ви кажа ли какво стана със семейството на убития защото често ги засичам? Братът превъртя(мисля бяха близнаци)и на 33 някъде(мисля бяха тъкмо около 18 когато стана, а биячите малко повече)все още ходи бос зимата по пътя понякога, говори си сам редовно и се дължи като напълно луд, майката като я гледам и тя е изкукала жената, бащата пък все мълчи като пън. А преди това, брат му си беше редовно трениращ спортист, без абсолютно никаква нотка на лудост у себе си.
Та тези неща не трябва да остават безнаказани, ама изобщо защото ако се случи на вас, помислете как бихте реагирали.
Не защитавам умрелия, не заемам страната му, но според мен братята не са толкова невинни, колкото ги изкарвате и са можели да предотвратят нещата, това го виждам по куп неща, без да вземам под внимание въобще какво казва или не семейството на умрелия.
Затова ДАНО всичко да излезе наяве, да не ставаме свидетели на цирк и в съда както беше по медиите, всеки да казва по 5 различни неща и толкова. И пак казвам, ако имат вина, дори и минимална, нека си я понесат, но ако ги оправдаят, а те са виновни, това няма да доведе до нищо добро. От това дело куп хора ще вземат пример защото стана много публично и със сигурност разни индивид, за които излизането на диско е свързано с това да натупат всеки, който им се стори, че ги гледа не както на тях им се иска.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Заради мнения като горното, медиите отразяват случаи като този като "убийства". Даже и 1000 аутопсии да направим, колегата ще иска затвор и смърт за всички които пресичат на пешеходна пътека и новини от типа "убийство няма" са абсолютно безсмислени, както написах в началото на темата, много преди да излезе първата аутопсия. Хората си искат кръв, затвор и смъртни присъди. Точка. И нищо не може да ги разубеди. Докато има толкова много тълпа, която иска смърт и затвор за хора, които не познава, за случаи, които не е видяла, новините ще са такива и не се сърдете на медиите, те дават онова, което хората искат, а хората искат всичко друго освен справедливост.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Явно четеш съвсем избирателно и през пръсти дори. Никъде не съм искал нищо такова. Искам ИСТИНАТА и справедливост! А ако, повтарям АКО има вина, да има наказание според закона. Ако е за пробация, да е пробация, ако е за условна, да е условна, ако е за домашен арест, да гледа ТВ известно време и да излиза тайно, ако е за малко години затвор, нека да са малко, ако е за повече, нека да са повече, ако са напълно невинни, нека ги оправдаят. Хайде не ми слагай думи в устата, че да не ти отговоря подобаващо. 

- Larbi
- Потребител
-
efren написа:Заради мнения като горното, медиите отразяват случаи като този като "убийства". Даже и 1000 аутопсии да направим, колегата ще иска затвор и смърт за всички които пресичат на пешеходна пътека и новини от типа "убийство няма" са абсолютно безсмислени, както написах в началото на темата, много преди да излезе първата аутопсия. Хората си искат кръв, затвор и смъртни присъди. Точка. И нищо не може да ги разубеди. Докато има толкова много тълпа, която иска смърт и затвор за хора, които не познава, за случаи, които не е видяла, новините ще са такива и не се сърдете на медиите, те дават онова, което хората искат, а хората искат всичко друго освен справедливост.
100% съм съгласен с твоето мнение

Към Том Круз:
Относно това където единият брат бил викал, че ще каже в съда и не искал да каже нищо на журналистите и от там си вадиш хипер умното заключение, че този брат има какво да крие?

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Първо не съм Том Круз, дори ника ми не е такъв, това е персонаж от филм, има голяма разлика. Ела на някой събор да се запознаем, да видиш, че не се казвам така.
Второ, какво бих направил аз е съвсем различно защото това съм аз и си се познавам, но щом искаш да ти отговоря, ще ти кажа, понеже не съм расъл цял живот в саксия и определено е имало кой, какво да ме пита, макар не и журналя, но да речем хора, които са лъгали за мен. Със сигурност какъвто и да ме изкарват, ако АЗ излезна пред една камера(нямам проблем с камерите и виновен или не, пак бих говорил, но ако не чувствам вина ще излезна с гордо вдигната глава, а не скрит под качулка, бягащ или викащ ченгетата само при вида на камера
)и кажа каква е истината, хайде да видим те как ще монтират, че аз съм убиец? Не се сещам нещо. Не си вадя това заключение само от това, написал съм и други неща, писал съм и назад из темата, не искам да се повтарям. За мен те двамата има какво да крият и го крият. И нали знаеш, че над 80%-та от попадналите в участъка са виновни? Не знам дали братята са от другите 20%-та, но знам, че от тия 80%-та повечето излизат невинни. Не знам дали ще са и от над 50-те процента на несправедливо оправданите. Ти знаеш ли? Готов ли се да се закълнеш в нещо скъпо за теб, че тези двамата са невинни? Не отговаряй на мен, отговори на себе си. Защото аз не съм готов да дам категорично заключение кой е виновен и кой не. В началото на темата съм писал много как за мен въпросния Тодор ИМА ВИНА и то не малка, че се е стигнало дотам. Ако не вярваш, връщай се и чети. Но и тези двамата мъжаги, че крият нещо също го виждам по поне 10 неща. И пак казвам, искам ИСТИНАТА и справедлива присъда, била тя оправдателна или обратното!
Второ, какво бих направил аз е съвсем различно защото това съм аз и си се познавам, но щом искаш да ти отговоря, ще ти кажа, понеже не съм расъл цял живот в саксия и определено е имало кой, какво да ме пита, макар не и журналя, но да речем хора, които са лъгали за мен. Със сигурност какъвто и да ме изкарват, ако АЗ излезна пред една камера(нямам проблем с камерите и виновен или не, пак бих говорил, но ако не чувствам вина ще излезна с гордо вдигната глава, а не скрит под качулка, бягащ или викащ ченгетата само при вида на камера

- Larbi
- Потребител
-
Любим филм ми беше това навремето. И тази песен на Берлин. Мале, мале.
Не знам какво имат да крият или какво нямат да крият. Попсували са се след като баровеца в колата им е направил забележка да движат по-бързо простосмъртните пешеходци. От там едни турбо селяни подтикнати от селянията си и най-вероятно много наежено и пезпардонно поведение на управляващият Аудито му чупят огледалото. От там той излиза с бокса и ги цели по муцуните. После го озаптяват, па как е точно било дали са го поударили не се знае уж. Колко да са го ударили и къде че такова чудо да стане? Всеки пита как така не са открили смъртоносно заболяване тия кардиолози. Ами нали са открили някаква болест? Там в ексертизата се посочва, че е имал някаква болест. Много хора не осъзнават, че тоя целият шум се вдигна, за да се отклони вниманието на обществото от много по-важни неща. И всичко това стана възможно не само заради медиите, а и поради факта, че умрелият е на 19 години със слабо телосложение, а другите двама са над 100 кила животни. Това автоматично в главите на хората прави връзката, че слабият е жертва, а по-дебелият е виновен. Още повече че са и двама срещу един и то двама по 100+ кила срещу слабият, но нападащ с бокс агресивен младеж. Ако умрелият беше ММА батка 120 кила мускули, който излиза от колата с бокс и напада двама по 50 кила с мокри гащи и докато се разправят той вземе че падне и умре, никой нямаше да може да направи мелодрама. Хората щяха да кажат - "пада му се", намерил е каквото е търсел". Журналиста, който го пребиха като куче в кой град беше наскоро съвсем отгоре, отгоре го отразиха, щото така им изнася. Всичко е супер нагласено в тази държава България.
И последно: не съм тук за да се карам с никой, важно е да се напави това уточнение. Искам обаче да кажа, че никога не можеш да знаеш невинен или виновен дали ще си в състояние да отговориш адекватно на въпрос журналистически или друг, особено ако е провокативен примерно и то зададен в съдебна зала или в "напечена" обстановка. Същото е и с качулка/без качулка.
Не знам какво имат да крият или какво нямат да крият. Попсували са се след като баровеца в колата им е направил забележка да движат по-бързо простосмъртните пешеходци. От там едни турбо селяни подтикнати от селянията си и най-вероятно много наежено и пезпардонно поведение на управляващият Аудито му чупят огледалото. От там той излиза с бокса и ги цели по муцуните. После го озаптяват, па как е точно било дали са го поударили не се знае уж. Колко да са го ударили и къде че такова чудо да стане? Всеки пита как така не са открили смъртоносно заболяване тия кардиолози. Ами нали са открили някаква болест? Там в ексертизата се посочва, че е имал някаква болест. Много хора не осъзнават, че тоя целият шум се вдигна, за да се отклони вниманието на обществото от много по-важни неща. И всичко това стана възможно не само заради медиите, а и поради факта, че умрелият е на 19 години със слабо телосложение, а другите двама са над 100 кила животни. Това автоматично в главите на хората прави връзката, че слабият е жертва, а по-дебелият е виновен. Още повече че са и двама срещу един и то двама по 100+ кила срещу слабият, но нападащ с бокс агресивен младеж. Ако умрелият беше ММА батка 120 кила мускули, който излиза от колата с бокс и напада двама по 50 кила с мокри гащи и докато се разправят той вземе че падне и умре, никой нямаше да може да направи мелодрама. Хората щяха да кажат - "пада му се", намерил е каквото е търсел". Журналиста, който го пребиха като куче в кой град беше наскоро съвсем отгоре, отгоре го отразиха, щото така им изнася. Всичко е супер нагласено в тази държава България.
И последно: не съм тук за да се карам с никой, важно е да се напави това уточнение. Искам обаче да кажа, че никога не можеш да знаеш невинен или виновен дали ще си в състояние да отговориш адекватно на въпрос журналистически или друг, особено ако е провокативен примерно и то зададен в съдебна зала или в "напечена" обстановка. Същото е и с качулка/без качулка.
Последна промяна Larbi на 06 Фев 2016, 21:04, променена общо 1 път
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
larbi написа:Любим филм ми беше това навремето. И тази песен на Берлин. Мале, мале.
Съгласен съм, че виновен или невинен няма как да се каже от никой, освен ако не е бил на един метър от случката. Това съм го казал куп пъти. За журналистите и нуждата им да правят сензации с всякакви цели също знаем.
Затова казах - истината и то по-скоро. Дано.
Понеже сега допълни поста си, ще ти кажа за това в червеното, че не е точно така. Примерът с Багата. От това по-ММА боец, здраве му кажи.

Обаче и там истината остана една...като многото истини в БГ. Иди разбери кой бил прав и кой крив. А и да не забравяме, че в някои случаи истината има две страни и зависи много и от гледните точки. В този ред на мисли, предстоящата присъда мисля ще се обжалва 100%-та и от двете страни на по-горна инстанция.

- Larbi
- Потребител
-
Багата си беше известен и преди случката и при него е различно. Под ММА батка имах предвид друго 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Разбрах те от първия път, но трябваше да се хвана за нещо.

Тотален оф топик: Освен Take my breath away и Danger zone става:
https://www.youtube.com/watch?v=58QOBqAWNzE
Сега чакаме втория филм, малко се забави след съртта на Тони Скот, но ще дойде.

Тотален оф топик: Освен Take my breath away и Danger zone става:
https://www.youtube.com/watch?v=58QOBqAWNzE
Сега чакаме втория филм, малко се забави след съртта на Тони Скот, но ще дойде.

Top Gun Maverick написа:Явно четеш съвсем избирателно и през пръсти дори. Никъде не съм искал нищо такова. Искам ИСТИНАТА и справедливост! А ако, повтарям АКО има вина, да има наказание според закона. Ако е за пробация, да е пробация, ако е за условна, да е условна, ако е за домашен арест, да гледа ТВ известно време и да излиза тайно, ако е за малко години затвор, нека да са малко, ако е за повече, нека да са повече, ако са напълно невинни, нека ги оправдаят. Хайде не ми слагай думи в устата, че да не ти отговоря подобаващо.
Не чета през пръсти, а казвам как изглежда мнението ти за 80% от хората, които ще го прочетат. Дори и аз да го разбера по друг начин, в очите на повечето хора звучи по начина, по който написах по-горе и затова медиите ще отразяват нещата по този начин. И ако утре на теб се случи нещо подобно, медиите пак така ще го отразят и тогава няма да ти се дават интервюта ( отделно от това всеки уважаващ себе си адвокат ще ти забрани да даваш интервюта, независимо от това дали ти харесва или не, така че поведението с камерите е напълно обяснимо, независимо от това как ти изглежда ). Колкото до подобаващия отговор и използването на повелително наклонение в постовете ти към останалите, това е твоя грижа и мен не ме бърка, както мисля вече е станало ясно. Аз отговарям за своите постове и се старая да ги пиша така, че да не обиждам никого и ако има такива, съжалявам.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Мдааааа
Не се сърдете на btv за анкетата, все пак братът на Тодор е стажант при тях, единствената медия, която продължава да демонстрира "лично" отношение към случая. Не търсете обективност предвид гореизложеното обстоятелство.
- Larbi
- Потребител
-
Е това е отново държавата на абсурдите. Гласувах и като видях кой отговор води убедително с 44% ми падна шапката. Тотално зомбиран народ. Тотално. А медиите продължават да си трупат дивиденти. Няма такава държава. Абсурдистан левъл INFINITY
П.П. 1: А Вие какъв отговор дадохте?
П.П. 2: Гласувах от 3 различни браузъра за да ми зачете 3 гласа. Нека им