Странно!
Модератор: I.Voykov
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Странно!
Това излиза на главната страница...
А това в самия Основен Форум
Обърнете внимание на датите! Това е по едно и също време. Пускам мнение в 3:30 в Основния форум, а на главната страница седи някакво предишно като последно
Освен това напоследък зачестиха забиванията в процеса на пускане на мнение. Пишеш, пращаш и след това дава грешка. След време мнението или се появява или не. Това е една от основните причини за поредните еднакви мнения, които се появяват. Хората си мислят, че когато им излезе грешката мнението не се публикува, а то всъщност се. Не знам дали ме разбрахте, но предполагам сте го изпитвали
А това в самия Основен Форум
Обърнете внимание на датите! Това е по едно и също време. Пускам мнение в 3:30 в Основния форум, а на главната страница седи някакво предишно като последно
Освен това напоследък зачестиха забиванията в процеса на пускане на мнение. Пишеш, пращаш и след това дава грешка. След време мнението или се появява или не. Това е една от основните причини за поредните еднакви мнения, които се появяват. Хората си мислят, че когато им излезе грешката мнението не се публикува, а то всъщност се. Не знам дали ме разбрахте, но предполагам сте го изпитвали
- Иво
- шПерко
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Аз също имам един такъв принт скриин но не мога да прикачвам *.bmp
А и в този форум не мога да прикачвам нищо
А и в този форум не мога да прикачвам нищо
ПО скоро
По скоро този проблем е от задконзолното (за тези които не се сещат задклавиатурно устройстово) Най-вероятно си бъзикал кеширането на страниците и на какъв период да се кешират. Виж настроиките за Temporary Internet Files.А по просто ctrl+r. Така отваря страницата като не гледа какво има кеширано.
Всички са тръгнали на там НО АЗ не бързам.
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума