Черен таван за е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			49 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4

- omegaart
- ентусиаст
- 

- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Re: Черен таван за е39
Тоест , пластмасите дето са в средните колони ( от вътрешната страна ) + държачките за дръжките дето са от вътрешната страна , или те не ми трябват толкова защото може да се разпробие в близост до текущите дупки ? 
За отзад трябва ли някакво преправяне т.е. да си подготвя ли дремел + капчица и т.н. ? 

Благодаря.
Ако се сетите нещо което е кофти и т.н. моля пуснете малко инфо за да не се боря като прасе с тиква , че аз и шибидаха ще сменям със стъклен

За отзад трябва ли някакво преправяне т.е. да си подготвя ли дремел + капчица и т.н. ?

Благодаря.
Ако се сетите нещо което е кофти и т.н. моля пуснете малко инфо за да не се боря като прасе с тиква , че аз и шибидаха ще сменям със стъклен

На задните се режат леко краищата /1-1.5см макс баш в ъгъла долу от към стъклото страната/ и старите щипки влизат в дупките си без проблеми. Средните - също, но шофьорските и пасажерската са..по играчка и утре както е събота ще се хвана да ги оправя най-накрая, че ме дразни. Тавана пасва и той без проблем, дръжките на тавана (и за 4те) пробиваш по една допълнтиелна дупка в тавана /няма да изкочи болта, не се притеснявай   /, сенниците същата работа - на всеки един просто измерваш къде се пада втората дупка и напасваш според твоите /оригиналните/
 /, сенниците същата работа - на всеки един просто измерваш къде се пада втората дупка и напасваш според твоите /оригиналните/  
Разликата идва, че при фейса има еърбеци там, а при преди фейса - не ама на мен не ми се ще да съсипвам кората /шофьорската и пасажерската/ и тея табелки ме радват Бях ги закрепил ама явно трябва с някво по-силно лепило да ги мацна..утре ще се позанимавам и ще пиша
 Бях ги закрепил ама явно трябва с някво по-силно лепило да ги мацна..утре ще се позанимавам и ще пиша  
това как го махна колега, че точно заради него е проблема щипките да не щракнат?
			 /, сенниците същата работа - на всеки един просто измерваш къде се пада втората дупка и напасваш според твоите /оригиналните/
Разликата идва, че при фейса има еърбеци там, а при преди фейса - не ама на мен не ми се ще да съсипвам кората /шофьорската и пасажерската/ и тея табелки ме радват
 Бях ги закрепил ама явно трябва с някво по-силно лепило да ги мацна..утре ще се позанимавам и ще пиша
ares2 написа:махнах и тези места под табелките за еър бег и тн..
това как го махна колега, че точно заради него е проблема щипките да не щракнат?
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- ares2
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
има един уред наречен дремел или нещо такова..
извадих ламаринките под надписите и после отрязах с дремела цялото кубче отзад което държи тези табелки..
после плата го събрах там някак и залепих отново табелките с някъв силикон черен..
аз така и така нямам завеси там на кола.. просто съм с по старото ниво на сигурност което е с по малко еър бегс

извадих ламаринките под надписите и после отрязах с дремела цялото кубче отзад което държи тези табелки..
после плата го събрах там някак и залепих отново табелките с някъв силикон черен..
аз така и така нямам завеси там на кола.. просто съм с по старото ниво на сигурност което е с по малко еър бегс
- omegaart
- ентусиаст
- 

ares2 написа:има един уред наречен дремел или нещо такова..
Точно дремел е , марката се казва дремел по принцип , но изглежда нещо такова - > http://olx.bg/ad/akumulatoren-multishla ... e4c324ca7e
Много полезна играчка , но се ползва евентуално 1 път в годината
 Аз взимам от 1 приятел такова като ми потрябва за разни такива играчки.
 Аз взимам от 1 приятел такова като ми потрябва за разни такива играчки. Като правя дупки за дръжките предполагам трябва и резба да им направя ?
- ares2
- старши ентусиаст
- 

точно това е уреда
и аз го вземам от приятел
за дупките за дръжките няма нужда резба. тези болтове са с доста едра резба и ще се завият идеално.
само гледайте да не пробиете тавана с много дълги болтове
   с много дълги болтове

и аз го вземам от приятел
за дупките за дръжките няма нужда резба. тези болтове са с доста едра резба и ще се завият идеално.
само гледайте да не пробиете тавана
 с много дълги болтове
   с много дълги болтове- omegaart
- ентусиаст
- 

Днес най-накрая намерих време и смених шибидах , таван , плафони и т.н.
Единствено с предните греди го ям здраво .... дайте акъл какво да направя. Резнах с дремел от едната щипките , но пак не става защото от задната стран ( от към прозореца ) няма какво да го закрепи като хората ?
Махнах и това дебелото под въздушната възглавница и сега пасва от горния край и не пречи.
Само това ми остана и ме влудява 

Приемам всякакви съвети.

Единствено с предните греди го ям здраво .... дайте акъл какво да направя. Резнах с дремел от едната щипките , но пак не става защото от задната стран ( от към прозореца ) няма какво да го закрепи като хората ?
Махнах и това дебелото под въздушната възглавница и сега пасва от горния край и не пречи.
Само това ми остана и ме влудява

Приемам всякакви съвети.
- ares2
- старши ентусиаст
- 

моте ги поразпилих колега и сега си стърчат малко към прозореца.. но не се вижда отвън и се примирих най накрая с това.. не ми пречи

- Bimmer_M30B35
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е39 528iA
- Мечтае да кара: Mustang Shelby 500 GT '67
Хем да се абонирам хем да попитам, някой имал ли е проблеми по-късно с дръжките? И всъщност ако си боядисам моите дали няма да е по-удачен вариант?

- valeri_ignatov
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
- Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
- Детайли за колата: Carbon Schwarz
Зд.колеги.И аз съм решил да си слагам черен таван и си мисля да го  Претапицирам и да си боядисам дръжките и сенниците.Някои правил ли е тая процедура и дали ще се получи нещо  

valeri_ignatov написа:Някои правил ли е тая процедура и дали ще се получи нещо
От претапицирането зависи кой го прави и с какво. За боядисването на дръжките ,ще стане много грозно и ще се обели след известно време!
- boris
- старши ентусиаст
- 

- Кара: X5
valeri_ignatov написа:да си боядисам дръжките и сенниците.Някои правил ли е тая процедура и дали ще се получи нещо
Ще се получи едно голямо грозно нищо...

- valeri_ignatov
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
- Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
- Детайли за колата: Carbon Schwarz
Ясно  Благодаря ви за бързите отговори колеги.И аз си мислих че ще стане цигания,по добре да не се занимавам.Ще си търся оригинален таван.
 Благодаря ви за бързите отговори колеги.И аз си мислих че ще стане цигания,по добре да не се занимавам.Ще си търся оригинален таван.

Благодаря ви за бързите отговори колеги.И аз си мислих че ще стане цигания,по добре да не се занимавам.Ще си търся оригинален таван.
 Благодаря ви за бързите отговори колеги.И аз си мислих че ще стане цигания,по добре да не се занимавам.Ще си търся оригинален таван.- ivailo0
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E39 530dA M-Tech ///M-Pack
Добре си го решил. Аз лично съм пробвал и нищо не става... подобно дори на оригиналното.  

- ares2
- старши ентусиаст
- 

да се тапицира тава е просто филм
ако идеш при професионалист ще те одруса повече от таван алкантара дори
ако седнеш сам да работиш ще се набуташ с пари за материали и лепила и накрая няма да стане както трябва
тавани черни колкото искаш
и фейс да вземеш става с малко доработки
не е нищо сложно и страшно

ако идеш при професионалист ще те одруса повече от таван алкантара дори
ако седнеш сам да работиш ще се набуташ с пари за материали и лепила и накрая няма да стане както трябва
тавани черни колкото искаш
и фейс да вземеш става с малко доработки
не е нищо сложно и страшно
- The 5th element
- Арабиата
- 

- Кара: E39 530D
Колеги,евала за ентусиазъма,,,каквото и да коства-черния таван кефи жестоко(поне мен),както и М воланът е екстра,която придава жесток вид на интериора,на 530 та за 1ви път съм с оригинален черен таван,сенници,плафони и т.н.,,,, и му се кефа извънредно много  

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG] [/url
[/url

49 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4