Как да изгорим/дадем накъсо печка?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Как да изгорим/дадем накъсо печка?
cod-cdbp написа:Каква е целта ..?
Наемател, недоволен от хазяйна?

Не става въпрос за измама или покушение срещу печката
Стара е, няма никакви лепенки, от които да разбера модела.
Ще пробвам това със шнура
Ако не пиша в близките дни - да знаете, че е било неуспешно

Стара е, няма никакви лепенки, от които да разбера модела.
Ще пробвам това със шнура

Ако не пиша в близките дни - да знаете, че е било неуспешно

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

wladio написа:Отвори шнура,и отрежи единия кабел вниателно.но да не резнеш жълтия.......той е земното.
Aко отреже фазата, просто нищо няма да се случи. Ако отреже нулата, и земното не е като хората, ще се офази печката , самата тя няма да гръмне, но ще "гръмне" първия , който се допре до нея
Не Мы такие, Жизнь такая
Бе и аз се позамислих и също поразпитах затова..не е целта да гръмне някой, а само печката
Какво ви е мнението да купя 1 щепсел за 2-3-5 лева, да го отворя и вътре 3те кабела където са
кафяв, жълто-зелен и син
Жълтия (земното) да го сложа на мястото на фазата, а фазата на земното. По този начин ще окъся фазата със земното и предполагам няма да има гръмнали освен печката и паднал бушон ?

Какво ви е мнението да купя 1 щепсел за 2-3-5 лева, да го отворя и вътре 3те кабела където са
кафяв, жълто-зелен и син
Жълтия (земното) да го сложа на мястото на фазата, а фазата на земното. По този начин ще окъся фазата със земното и предполагам няма да има гръмнали освен печката и паднал бушон ?

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
странни идеи имаш, но зависи колко ти се занимава и колко време имаш за деянието - аз бих подходил другояче.
Ако имам неограничен достъп до печката бих отворил копчетата, които управляват котлоните/фурната и там бих махнал пластинките, които правят контакт, после с малко от околния прахоляк омазвам, за да не си личи и да не се усъмни веднага някой, който отвори и види.
Друг вариант е на същите тези пластинки да им сложиш по 1 малко квадратче излоирбанд, така че да не може да направи контакт.
Трети вариант е да стигнеш до там, където се захващат реотаните и да ги поогънеш няколко пъти, така че да се скъсат и да не се види, че са отрязани.
Четвърти начин - всички котлони се окъсяват, така че като пусне един да тръгнат всичките, токът да е прекалено голям за ключа и той да прегрее и изпуши.
Не знам какво си на мислил, но с изключение на първия вариант, всички останали се виждат на секундата в която се отвори печката от кой да е грамотен човек.
И от любопитство - защо ти е да го правиш това?
Ако ще правиш това с щепсела - гледай да няма фаза закачена в него, не ти трябва фаза по корпуса, вервай ми
Просто режеш кабела, вкарваш го в щепсела и не закачаш нито един от проводниците, дори не ги и заголвай - така поне няма шанс да пострада някой.
Ако имам неограничен достъп до печката бих отворил копчетата, които управляват котлоните/фурната и там бих махнал пластинките, които правят контакт, после с малко от околния прахоляк омазвам, за да не си личи и да не се усъмни веднага някой, който отвори и види.
Друг вариант е на същите тези пластинки да им сложиш по 1 малко квадратче излоирбанд, така че да не може да направи контакт.
Трети вариант е да стигнеш до там, където се захващат реотаните и да ги поогънеш няколко пъти, така че да се скъсат и да не се види, че са отрязани.
Четвърти начин - всички котлони се окъсяват, така че като пусне един да тръгнат всичките, токът да е прекалено голям за ключа и той да прегрее и изпуши.
Не знам какво си на мислил, но с изключение на първия вариант, всички останали се виждат на секундата в която се отвори печката от кой да е грамотен човек.
И от любопитство - защо ти е да го правиш това?
Ако ще правиш това с щепсела - гледай да няма фаза закачена в него, не ти трябва фаза по корпуса, вервай ми

Просто режеш кабела, вкарваш го в щепсела и не закачаш нито един от проводниците, дори не ги и заголвай - така поне няма шанс да пострада някой.
doomy525 написа:
Това вероятно ще стане, но ми е интересно кой ще се престраши да включи щепсела в контакта

Не Мы такие, Жизнь такая
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Дяволът като си нямал работа знаете ли какво правил 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
doomy525 написа:Бе и аз се позамислих и също поразпитах затова..не е целта да гръмне някой, а само печката![]()
кафяв, жълто-зелен и син
има награда за такива изобретатели като теб, нарича се Дарвинова премия
дава се на специални олигофрени за приноса им към естествения подбор на човешкия вид
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
като не знаеш историята що не ходиш си е*** м*****а? 
прайш се на много умен ли?
спести си малоумния коментар, че както се вижда нищо съществено не казваш

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
doomy525 написа:като не знаеш историята що не ходиш си е*** м*****а?
То цялата тема е толкова съществена, че няма на къде просто
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Пуснах темата с въпрос, защото знам, че има хора, които разбират тоците в този форум.
Предлагам да локнат темата, че хейтърите я налазиха.
п.с - въпросният индивид ще нарича олигофрен тоя, който вижда в огледалото всяка сутрин
Предлагам да локнат темата, че хейтърите я налазиха.
п.с - въпросният индивид ще нарича олигофрен тоя, който вижда в огледалото всяка сутрин

doomy525 написа:като не знаеш историята що не ходиш си е*** м*****а?
сам не мога, ела ти да я е***
ще дойда споко
събора е близо

събора е близо

doomy525 написа:ще дойда споко![]()
събора е близо
един такъв като тебе, ама по-отворен, по-як и по-агресивен го извозиха с линейката от събора преди време
трайкай си там
ох мама

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3