Почина Трифон Иванов....
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Re: Почина Трифон Иванов....
Човек, вдигнал на крака милиони и ги накарал да се гордеят, че са българи ще "живее" вечно. 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Туньо, мир на праха ти! Всички се гордеем, че България имаше такъв човек, както на терена, така и извън него!
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Ще те помним, Трифоне!!! Дано да си на по-добро място! Макар, че съм левскар, Трифон е един голям човек! Почивай в мир, човече, аз се чувствам твой приятел!!!
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Голям футболист и още по-голям човек! Имам един доста специален спомен с него,като бях на 12 на път за детски футболен турнир в Италия автобусът ни спря на една бензиностанция във Велико Търново,случайно се оказа една от неговите и за наше голямо щастие той се намираше там.Тренера му сподели че отиваме на футболен турнир зад граница,а Трифон беше така добър освен да ни пожелае успех,но и ни раздаде картички с негов автограф.Само можете да си представите колко щастливи,надъхани и екзалтирани тръгнахме оттам! Аз лично винаги съм го приемал като герой... 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Само най-добрите си отиват млади,почивай в мир капитане завинаги оставаш във всяко българско сърце и не само!!!
El pirate
El pirate

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Туньо, и преди, и сега - оставаш завинаги в сърцата ни!!!
Беше (и все още е) любимият ми български футболист! Той за мен е олицетворение на истинския мъж! С лъвското си сърце и несломим дух, винаги ни караше да се чувстваме горди, че сме българи!
Поклон пред светлата му памет!
Беше (и все още е) любимият ми български футболист! Той за мен е олицетворение на истинския мъж! С лъвското си сърце и несломим дух, винаги ни караше да се чувстваме горди, че сме българи!
Поклон пред светлата му памет!
Туньо беше пример за това, че няма значение от къде тръгваш и как изглеждаш, дали си галеник на съдбата или не, важното е да се бориш с трудностите и да вярваш силно, а не да ревеш и да се оплакваш. Жалко.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2