Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Модератор: Общи модератори
Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт
larbi написа:Гласувах от 3 различни браузъра за да ми зачете 3 гласа.
Мазохист

Отваряш линка в таен/инкогнито прозорец и си гласуваш. Затваряш прозореца. => Отваряш линка в таен/инкогнито прозорец и си гласуваш. Затваряш прозореца. => Отваряш линка в таен/инкогнито прозорец и си гласуваш. Затваряш прозореца. =>Отваряш линка в таен/инкогнито прозорец и си гласуваш. Затваряш прозореца. => Отваряш линка в таен/инкогнито прозорец и си гласуваш. Затваряш прозореца. => Отваряш линка в таен/инкогнито прозорец и си гласуваш. Затваряш прозореца.
И така докато ти омръзне
Ами нали това написах в началото на темата - никой не иска да слуша неща от рода "бияч не можа да убие жертвите си и умря...", хората искат да слушат за зверски убийства на нещастни деца и беззащитни хора и сега се чувстват ограбени, че новината не се развива както искат и като в геймъри в PC игра опитват да променят резултата. Не изключвам вероятността онези наглите роднини, дето за два дена организираха шествия, митинги и прочие олигофрении, сега да изпращат съобщения по facebook на близки, познати, роднини, сподвижници, боксьори, таекуондисти и т.н. да гласуват в сайта на някоя телевизия и утре-вдругиден да се появят в ефир и пак да се разкрещят "ПАРИИИ, ПАРИИИ, искаме ПАРИ, пращайте..."
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
efren написа:Ами нали това написах в началото на темата - никой не иска да слуша неща от рода "бияч не можа да убие жертвите си и умря...", хората искат да слушат за зверски убийства на нещастни деца и беззащитни хора и сега се чувстват ограбени, че новината не се развива както искат и като в геймъри в PC игра опитват да променят резултата. Не изключвам вероятността онези наглите роднини, дето за два дена организираха шествия, митинги и прочие олигофрении, сега да изпращат съобщения по facebook на близки, познати, роднини, сподвижници, боксьори, таекуондисти и т.н. да гласуват в сайта на някоя телевизия и утре-вдругиден да се появят в ефир и пак да се разкрещят "ПАРИИИ, ПАРИИИ, искаме ПАРИ, пращайте..."
И това за парите.... Какъв прост народ сме... Ама без извинение. Писа се къде ли не за колите които имаше за продажба и авточастите. Все обяви които се свалиха до около 2 дена след инцидента. И пак хората пращаха пари за погребението. Ненормална работа. Просто Българската овца (и не само) е научена да вярва на телевизора. Ани Салич и Юксел рулз и тва е мадафака, няма празно

Защо ли не гледам btv и nova?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Бой в центъра на Враца завърши със смърт
efren написа:Защо ли не гледам btv и nova?
Лично за себе си разбрах, че само discovery channel и national geographic си заслужават за гледане и ме учат на нещо полезно...
А по темата - проблем да ги гледаш няма, въпросът е къде е критичната мисъл и отстояването на истината въпреки пропагандата
Sent from my iPhone using Tapatalk
Последна промяна Dextuar на 14 Фев 2016, 19:35, променена общо 1 път
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Аз пък видях резултатите без да гласувам. Няма и да го направя. Не виждам и как ще го направя, особено в анкета на Булгаристан ТВ.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
larbi написа:
Е това е отново държавата на абсурдите. Гласувах и като видях кой отговор води убедително с 44% ми падна шапката. Тотално зомбиран народ. Тотално. А медиите продължават да си трупат дивиденти. Няма такава държава. Абсурдистан левъл INFINITY
П.П. 1: А Вие какъв отговор дадохте?
П.П. 2: Гласувах от 3 различни браузъра за да ми зачете 3 гласа. Нека им

- Larbi
- Потребител
-
c04 написа:larbi написа:
Е това е отново държавата на абсурдите. Гласувах и като видях кой отговор води убедително с 44% ми падна шапката. Тотално зомбиран народ. Тотално. А медиите продължават да си трупат дивиденти. Няма такава държава. Абсурдистан левъл INFINITY
П.П. 1: А Вие какъв отговор дадохте?
П.П. 2: Гласувах от 3 различни браузъра за да ми зачете 3 гласа. Нека им![]()
![]()
, за трети път гласувам от един и същи браузер...два пъти днес и все пише, че е гласът е зачетен.
И на мен така ми пишеше уж, докато не забелязах че пише, че вече съм гласувал, но въпреки това пак си дава всеки наново отворено гласуване да се избере отговор. Техника

- Larbi
- Потребител
-
Vra4anin написа:Край. Невинни са.
http://tribali.info/bg/svaliha-obvineniyata-na-ponichkite-za-smartta-na-todor/
Разгеле
Ама лекето, лепнато на братята от истерията по медиите ще си остане....

- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
Кво ще остане, всяко чудо за 3 дни, у наща държавица
Не говоря за от тук нататък, а за тоя един месец, в който цяла БГ благодарение на медиите ги сочеше с пръст и искаше едва ли не да ги линчуват... представяш ли си кво им е било на тези хора? В малък град като Враца, дето всички се познават?
П.С.
Чудя се всичките промити мозъци, дето си бяха наслагали снимки у фейса "Аз съм Тодор" дали сега ще си сложат снимки "Аз съм балък"?
П.С.
Чудя се всичките промити мозъци, дето си бяха наслагали снимки у фейса "Аз съм Тодор" дали сега ще си сложат снимки "Аз съм балък"?

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Хващат си кадърен адвикат и ебават мамата на медии, прокуратура и всичките плювачи с граждански искове, които ги заклеймиха и осъдиха като убийци без съд и присъда.
Никой не мое ма връне на селу!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Значи той е бил проблемен, но е бил спортист с ежедневно натоварване. Това не е било проблем откъм товарене на сърце и организъм. Става обаче някакво спречкване с двама души и човека взема, че внезапно умира. И това е сочено за нормално, в смисъл, дошъл му бил края точно тогава и е някакво съвпадение. Всъщност се чудя в една нормална държава дали няма да се гледа въпросната случка с какво е допринесла да се случи това. Защото ще ме извинявате, ама аз лично в съвпадения не вярвам. Тук има живеещи в САЩ да речем, дали те нямат мнение там при подобно нещо дали някой няма да бъде осъден?
Всъщност е възможно всичко да е съвпадение в някакъв много мизерен процент и точно този случай да е част от този процент. Но като имам предвид състоянието на разследващи органи и съдилища в държавата(за едни ги има, за други не, но на всички е ясно, че са слуга на Бенджамин Франклин)лично аз едва ли ще повярвам някога в тая случайност. Цялата случка ще бъде пример за една такава група хора от държавата, които ще добият едно чувство, че всъщност всичко може да се изкара по всякакъв начин, стига да знаеш какво, къде и как.
А глупавата постъпка на Тодор да слезе от колата и да подскача сега го прати в гроба, че и виновни няма да има. Не пожелавам на никой запознат малко или много със случая да попада на негово място и да се превръща в чистата случайност от събития довели до неговата ЕСТЕСТВЕНА смърт. Всъщност се чудя на всички имащи мнение по въпроса и заели твърдо дадена страна, дали има поне един да си мисли, че въпросния Тодор ако не беше слязал от тая кола, то щеше да умре 100 метра по-надолу в улицата от внезапен пристъп докато се вози с приятелката си? Аз лично както казах от самото начало не смея да заема страна защото за мен всички участници си носят вината, но няма как да повярвам в твърденията на прокурори и т.н. че едва ли не е било най-нормалното нещо на света тоя човек да умре в този час, на това място и въпросната случка да не е била катализатор за това. В съвпадения не вярвам що се отнася до сериозни неща като това. Според мен чистата истина и в този случай, както в МНОГО други, няма да излезе наяве и ние няма да я разберем.
Всъщност е възможно всичко да е съвпадение в някакъв много мизерен процент и точно този случай да е част от този процент. Но като имам предвид състоянието на разследващи органи и съдилища в държавата(за едни ги има, за други не, но на всички е ясно, че са слуга на Бенджамин Франклин)лично аз едва ли ще повярвам някога в тая случайност. Цялата случка ще бъде пример за една такава група хора от държавата, които ще добият едно чувство, че всъщност всичко може да се изкара по всякакъв начин, стига да знаеш какво, къде и как.
А глупавата постъпка на Тодор да слезе от колата и да подскача сега го прати в гроба, че и виновни няма да има. Не пожелавам на никой запознат малко или много със случая да попада на негово място и да се превръща в чистата случайност от събития довели до неговата ЕСТЕСТВЕНА смърт. Всъщност се чудя на всички имащи мнение по въпроса и заели твърдо дадена страна, дали има поне един да си мисли, че въпросния Тодор ако не беше слязал от тая кола, то щеше да умре 100 метра по-надолу в улицата от внезапен пристъп докато се вози с приятелката си? Аз лично както казах от самото начало не смея да заема страна защото за мен всички участници си носят вината, но няма как да повярвам в твърденията на прокурори и т.н. че едва ли не е било най-нормалното нещо на света тоя човек да умре в този час, на това място и въпросната случка да не е била катализатор за това. В съвпадения не вярвам що се отнася до сериозни неща като това. Според мен чистата истина и в този случай, както в МНОГО други, няма да излезе наяве и ние няма да я разберем.
In God we trust, all others we track.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Top Gun Maverick написа:Значи той е бил проблемен, но е бил спортист с ежедневно натоварване. Това не е било проблем откъм товарене на сърце и организъм. Става обаче някакво спречкване с двама души и човека взема, че внезапно умира. И това е сочено за нормално, в смисъл, дошъл му бил края точно тогава и е някакво съвпадение. Всъщност се чудя в една нормална държава дали няма да се гледа въпросната случка с какво е допринесла да се случи това. Защото ще ме извинявате, ама аз лично в съвпадения не вярвам. Тук има живеещи в САЩ да речем, дали те нямат мнение там при подобно нещо дали някой няма да бъде осъден?
Личи си кой е гледал новините.