Избор и покупка на КНО

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Избор и покупка на КНО

Мнение от turieca » 16 Фев 2016, 20:45

В Казанлък нямало вече следствена служба. Сега за една бележка, че не съм следствен трябва да ида до Стара Загора. Кога ще може електронно бе мама му стара какво пречи да ми я пратят на мейла да я принтирам да си им дам 40 лв и да си подновим обета. Що ме дразнят такива елементарни недоклецаници бе ......

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Фев 2016, 22:34

turieca написа:В Казанлък нямало вече следствена служба. Сега за една бележка, че не съм следствен трябва да ида до Стара Загора. Кога ще може електронно бе мама му стара какво пречи да ми я пратят на мейла да я принтирам да си им дам 40 лв и да си подновим обета. Що ме дразнят такива елементарни недоклецаници бе ......

Елементарни недоклецаници ли наричаш Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия?
Кът не ти харесва - сдаваш джепането, поне да ги вземе някой, на когото му трябват. :dunno:
То и без това пограшка са се озовали при теб :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Фев 2016, 1:31

Изображение :?: :mrgreen:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Избор и покупка на КНО

Мнение от turieca » 17 Фев 2016, 20:00

saleen написа:
turieca написа:В Казанлък нямало вече следствена служба. Сега за една бележка, че не съм следствен трябва да ида до Стара Загора. Кога ще може електронно бе мама му стара какво пречи да ми я пратят на мейла да я принтирам да си им дам 40 лв и да си подновим обета. Що ме дразнят такива елементарни недоклецаници бе ......

Елементарни недоклецаници ли наричаш Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия?
Кът не ти харесва - сдаваш джепането, поне да ги вземе някой, на когото му трябват. :dunno:
То и без това пограшка са се озовали при теб :mhihi:

Не е ли недоклатена работа , че вместо да получа една бележка, че не съм следствен и да я разпечатам трябва да отида на 60 км да подам заявление и или да чакам до вечерта или да отида отново в работен ден да взема листчето. Това ме дразни на теб ако ти е кеф да те разхождат по гишета за да ти приберат два лева супер. Остава да излезе вярно и това, че за да ми вземата двата лева трябва да нося дебитна или кредитна карта, защото не вземали на ръка. Това по думите на бивш милиционер охрана в банката до мен, който скоро ходи да си оправя за служебното оръжие.
Коментара за начина, по който се е озовало в мен " джепането" ще го пропусна.

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 29 Фев 2016, 13:26

Колеги, къде в София може да се постреля с H&K P30 и Walther P99?Искам да ги пробвам, защото мисля да си взема един от двата, ако ми дадат разрешителното. Във ВИП-а,където обикновено ходя има само 2 Глок-а и 1 Desert eagle :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 29 Фев 2016, 14:25

Phil написа:Колеги, къде в София може да се постреля с H&K P30 и Walther P99?Искам да ги пробвам, защото мисля да си взема един от двата, ако ми дадат разрешителното. Във ВИП-а,където обикновено ходя има само 2 Глок-а и 1 Desert eagle :mhihi:

Във ВИП-а съм стрелял и с двата, но не съм ходил в стрелбището от поне 3 години.
Ще ти кажа как протече моята стрелба с P99 :

аз : една кутия патрони и P99
пича от стрелбището (пот) : не ти трябва 99
аз : искам да го пробвам, радва ме как изглежда
пот : да, добре си изглежда, но не стреляй с него
аз : пробвал съм ви повечето други, ще го пробвам и него
пот : ок, ти си решаваш
След 15-ина изстрела разпилени навсякъде из мишена Н4 на 10-15 метра
аз : взимай си P99-ката и си ми дай USP-то
пот : 'са сетиш

Рядко стрелям (нямам лично оръжие) и не съм някакъв майстор стрелец, но с пистолет, който ми пасва (USP for the win) правя нелоши групи. Двойнодействащият спусък на P99 ми разказа играта. Сигурно може да се научи човек да стреля с него, сигурно може да му се олекоти спусъка, обаче в стандартно изпълнение и несвикнал стрелец е жива мъка.
С P30 резултатите ми също бяха по-лоши от с USP и имах желание да пробвам версията с по-дълга цев (P30L), но нямаше такава на разположение.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 29 Фев 2016, 15:08

Phil написа:Колеги, къде в София може да се постреля с H&K P30 и Walther P99?Искам да ги пробвам, защото мисля да си взема един от двата, ако ми дадат разрешителното. Във ВИП-а,където обикновено ходя има само 2 Глок-а и 1 Desert eagle :mhihi:

Пробвай и S&W M&P - това за мене ми беше най удобния от всички пистолети с които съм стрелял, но странно с Глоковете 17/19 съм най точен.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Phil » 29 Фев 2016, 15:29

maxpower написа:

Пробвай и S&W M&P - това за мене ми беше най удобния от всички пистолети с които съм стрелял, но странно с Глоковете 17/19 съм най точен.

Аз предимно с Глок 19 съм стрелял...Не е лош, но...нещо не му е както трябва :dunno: Много жалко, че във ВИП-а има само Глок (или последните 2 пъти като ходих беше така)

По принцип клоня към P30(USP-то ми се вижда доста голям, особено за скрито носене...), но искам да го пробвам първо.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 03 Мар 2016, 11:00

Странно, преди имаше във випа р30 :roll:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Мар 2016, 20:51

Phil написа:
maxpower написа:

Аз предимно с Глок 19 съм стрелял...Не е лош, но...нещо не му е както трябва :dunno: Много жалко, че във ВИП-а има само Глок (или последните 2 пъти като ходих беше така)

По принцип клоня към P30(USP-то ми се вижда доста голям, особено за скрито носене...), но искам да го пробвам първо.

Ако ти засича често, то проблема е от зад пистолетното устройство. Всеизвестно е, че ако не се държи здраво прави засечки, защото от мекия хват не успява да презареди.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Мар 2016, 21:02

limp wrist, на български "мека китка" :mhihi: тва става и на глока мисля.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Phil » 03 Мар 2016, 21:53

LiTtLeRoCk написа: Ако ти засича често, то проблема е от зад пистолетното устройство. Всеизвестно е, че ако не се държи здраво прави засечки, защото от мекия хват не успява да презареди.

Не говоря за засичане, а просто не ми пасва в ръката :dunno:

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 03 Мар 2016, 23:20

Засичането според мен се дължи на кофти боеприпаси - по стрелбищата са някакви военни партиди бракувани най-вероятно от 1970та големия снег ;)
Не Мы такие, Жизнь такая

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Мар 2016, 0:10

Преателе,май в друга тема го бях писал,но да драсна и тук.Преди време съсед от входа ми беше решил да си издейства разрешително.Разбрах,защото един ден във входа ме налази непознат униформен ,показа ми снимка на съседа и започна да ме подпитва що за характер бил.Каза ми и защо ме пита де..Комшуту май си е имал нещичко наум,беше доста заможен типаж за нашия квартал като цяло и закономерно си се изнесе в един момент..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Phil » 09 Мар 2016, 11:46

Някой знае ли каква е актуалната процедура за закупуване на КНО от човек - т.е. 2-ра ръка?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата