Ново Балканче :)
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Ново Балканче :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Ново Балканче :)
Имал съм едно от първите такива, червено - нашите ми го купиха за Нова година, 197 и ... някоя е било. Идеята на тия Балкан-чета беше да се сгъват и така да се събират в багажника на всякаква кола. Това е доста практично - отиваш в друг град, паркираш някъде, вадиш Балканчето от багажника и си джиткаш с него из града. Аз също бих си купил, ако ми хареса изработката.
Excellent! Steven is my name!
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
За какво трябваше да го "модернизират" с този амортисьор?! Има достатъчно Български марки, предлагащи колела с такива малоумни амортесьори, чиято функция е да се разскърцат след 1-2 седмици 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Нали има и "класически" вариант - без скорости и задно окачване. На мен като цяло ми харесва, само не разбирам защо багажника са го засукали така странно. Старите Балканчета си бяха ОК, защо беше нужно да им правят такъв футурустичен багажник?

Excellent! Steven is my name!
Хм... Тез тъмно червените бяха първите. На мене баща ми с връзки ми купи оранжево- директно от завода в... Казанлък? 75 лева беше... Баси дори цената я помня... Помня още, че от завода му биеше лоста на педала в рамката на задното колело- просто беше крива рамата... И задния венец/ контра беше японска- Шимано. Помня, че беше тежко колело- колко съм го влачил по стълбите нагоре- надолу...
Ех....
А багажника на новото е такъв, защото задната вилица е подвижна- нали има амортисьор. От друга страна трябва багажника да е здрав защото нашите деца обичат да се возят други деца отзад...
Ех....
А багажника на новото е такъв, защото задната вилица е подвижна- нали има амортисьор. От друга страна трябва багажника да е здрав защото нашите деца обичат да се возят други деца отзад...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Шиманото после излезнаха, първите контри бяха некви куци, с гресьорка в средата. Това червеното на снимката е междинката 
Трошахме им вилките на поразия, а като мина оня филм банда BMX вече стана модерно да режем багажниците. Някой "Камилите" помни ли ги ?

Трошахме им вилките на поразия, а като мина оня филм банда BMX вече стана модерно да режем багажниците. Някой "Камилите" помни ли ги ?
Ubi dubium, ibi libertas
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:Хм... Тез тъмно червените бяха първите. На мене баща ми с връзки ми купи оранжево- директно от завода в... Казанлък? 75 лева беше... Баси дори цената я помня... Помня още, че от завода му биеше лоста на педала в рамката на задното колело- просто беше крива рамата... И задния венец/ контра беше японска- Шимано. Помня, че беше тежко колело- колко съм го влачил по стълбите нагоре- надолу...
Ех....
Завода беше в Ловеч. Горе на снимката никак не е от "първите" балканчета.
На долната снимка е едно от "първите", но има и още по-ранни модели.
http://i49.vbox7.com/o/949/949ca0ab900.jpg?feature=og
9 мнения
• Страница 1 от 1