Бой в центъра на Враца завърши със смърт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт

Мнение от Larbi » 24 Фев 2016, 21:56

Top Gun Maverick написа:Според мен чистата истина и в този случай, както в МНОГО други, няма да излезе наяве и ние няма да я разберем.

Чистата истина е че ако не е бил излязал от колата за да се бие, можеше да е жив. Като си знае сърцето що излиза да се бие и да си причинява стрес излишен?

Русата беше казала в едно интервю, че понякога сърцето му започвало да бие много силно и учестено. Тогава той лягал на земя, легло, каквото има и чакал докато се оправи.

Разбра се и че му е било забранено вече да спортува тоя ниндженски боен спорт, заради сърцето.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Фев 2016, 22:11

Нищо не е свършило ...

Трима пребиха шофьор в София, защото им изсвирил с клаксон
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1554485

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Фев 2016, 22:41

То това със слизането и боя винаги го е имало, просто преди не му се даваше толкова гласност. Добре, че поне този не е умрял, иначе сигурно щеше да се окаже и той болен от нещо. То в тая държава болни колкото щеш, особено от сърце, кръвно, захар и т.н. Не всички обаче умират от...оф, от какво всъщност е умрял според г-да разследващите, от прекалена емоция ли...
bubsa, от новини и медии точно нищо не ми влияе. Разглеждам фактите и съм безпристрастен защото нито едните са ми някакви, нито пък другите. Виждам някакви неща и на база видяни неща през годините си обрисувам картинката. Дали е вярна не знам, няма и да разбера според мен защото аз по принцип съм недоверчив към непознати. Та и тука хич не им вярвам на разните там институции като ги знам отлично какви са. Вие обаче гледам сте готови да си заложите живота за това кои са невинни, ама като дева Мария. Всъщност дори така да беше в случая, от действията им далеч не си личи да са някакви хора, които не се замесват в подобни неща, точно обратното и по принцип е ясно, че в повечето случаи на такива хора им се разминава правосъдието. В тоя ред на мисли, не ги жалете толкова, че чак горките какво да ги правим такива набедени без вина.
larbi написа:
Top Gun Maverick написа:Според мен чистата истина и в този случай, както в МНОГО други, няма да излезе наяве и ние няма да я разберем.

Чистата истина е че ако не е бил излязал от колата за да се бие, можеше да е жив.

Това го казах не веднъж, той си е виновен, спор няма, друго питах и мисля ме разбра.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Фев 2016, 23:44

vlad0 написа:Нищо не е свършило ...

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 1468074979

Оп има и видео ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Фев 2016, 0:24

vlad0 написа:
vlad0 написа:Нищо не е свършило ...

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 1468074979

Оп има и видео ...
Приличат ми на СОТ аджии,ебати мъжкарите,свине по над 100 кила,с палчиците,че и на жена май посягат(поне така се чува..) :shock: :banghead:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 25 Фев 2016, 0:31

Точно мазни СОТ-аджии сякаш са тия. Всички СОТ-аджии носят разтегалени палки. Бахти боклуците мизерни.

П.П. Май са ги намерили

Извънредно в БЛИЦ! Полицията май спипа черния Крайслер, от който мутри пребиха шофьор на Околовръстното (СНИМКИ)
http://www.blitz.bg/news/article/395153

Из коментарите:
Дориян Венков Александров · Народен будител на България
Жалко, че в момента бития не е разполагал с пистолет; сега щяхме да четем за трима ликвидирани изрода при законна самоотбрана!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 25 Фев 2016, 1:19

Като стана главен секретар на МВР тиквата ги изкара помощници на МВР. :kuku:
В друг автофорум преди години беше разказано как пак говеда от някакъв СОТ са нападнали също човек на около 30 на паркинг.
На мен лично миналата година в локалното на Борис трети ми изскочи с бясна скорост в противоположна посока СОТ-аджийски джип. :shock:
Освен грубото нарушение дебелакът въобще не намали и не успях даже да му видя номера.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 25 Фев 2016, 17:14

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 25 Фев 2016, 17:52

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 25 Фев 2016, 19:16

Очакваше се

Sent from my iPhone using Tapatalk

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Фев 2016, 19:55

Освен, че може да обжалва решението на прокуратурата и след това на съда, отделно може да си заведе частно дело(ако в това прокуратурата реши да обърне внимание на това, което най-вероятно ще стане според мен)относно това допринесли ли са, доколкото са или не въпросните двама за това човека да умре по този начин. ;) Това разбира се пак е съпроводено с пари, но мисля, че ще го направят защото във всяка една нормална държава въпросните двама ще бъдат осъдени за това нещо, без изключение без значение колко петорни или десеторни медицински експертизи ще извади някой с това, че е умрял само защото му е дошло времето точно в този миг.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 25 Фев 2016, 20:09

Колега какво трябва да се докаже, че да си промениш мнението и да разбереш, че момчето не си е отишло от "побоя"? Какво по голямо доказателство от медицинските експертизи искаш?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 25 Фев 2016, 20:21

Top Gun Maverick написа:То това със слизането и боя винаги го е имало, просто преди не му се даваше толкова гласност. Добре, че поне този не е умрял, иначе сигурно щеше да се окаже и той болен от нещо. То в тая държава болни колкото щеш, особено от сърце, кръвно, захар и т.н. Не всички обаче умират от...оф, от какво всъщност е умрял според г-да разследващите, от прекалена емоция ли...
bubsa, от новини и медии точно нищо не ми влияе. Разглеждам фактите и съм безпристрастен защото нито едните са ми някакви, нито пък другите. Виждам някакви неща и на база видяни неща през годините си обрисувам картинката. Дали е вярна не знам, няма и да разбера според мен защото аз по принцип съм недоверчив към непознати. Та и тука хич не им вярвам на разните там институции като ги знам отлично какви са. Вие обаче гледам сте готови да си заложите живота за това кои са невинни, ама като дева Мария. Всъщност дори така да беше в случая, от действията им далеч не си личи да са някакви хора, които не се замесват в подобни неща, точно обратното и по принцип е ясно, че в повечето случаи на такива хора им се разминава правосъдието. В тоя ред на мисли, не ги жалете толкова, че чак горките какво да ги правим такива набедени без вина.
larbi написа:

Чистата истина е че ако не е бил излязал от колата за да се бие, можеше да е жив.

Това го казах не веднъж, той си е виновен, спор няма, друго питах и мисля ме разбра.

Не съм готов да заложа нищо,а и не обичам да се изказвам неподготвен.
Просто твоите думи ми прозвучаха 1 към 1 със думите на брата на Тодор.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Фев 2016, 20:28

Ivo_Borisov написа:Колега какво трябва да се докаже, че да си промениш мнението и да разбереш, че момчето не си е отишло от "побоя"? Какво по голямо доказателство от медицинските експертизи искаш?

За мен всички тези неща са спорни. Това, че не си умрял от някакви рани, съвсем не значи, че не си умрял от побоя. АКО Е ИМАЛО ПОБОЙ изобщо. Но стреса в такава ситуация може да претовари и сърцето на съвсем здрав човек. Знаете ли какво знам и в какво вярва аз обаче? Един ден всеки си получава заслуженото и тук не говоря за господ или нещо такова. Просто аз вярвам в баланса и ако те двамата са виновни, но сега ги оневинят, един ден това ще им се върне по някакъв друг начин. Просто така е устроена вселената, всичко е баланс. И обратно пък може те да получат възмездие ако го заслужават.
Но определено не вярвам в разните заключения на някакви си експертизи, знаейки купищата абсурди в нашата държава. Дори съм склонен да вярвам повече във всичко обратно, което решат те, отколкото в истинността на твърденията идващи от всякакви институции. Това съм видял в последните десетилетия, в това и вярвам. За жалост.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 25 Фев 2016, 20:33

Значи вярваш на показанията на русата, брата, майката и не вярваш на другите очевидци, включително момчето дето го е реанимирало, не вярваш на записите и не вярваш на експертизите? Прочети написаното от мен и помисли на какво се основават твоите твърдения освен на личното ти, субективно мнение!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата